Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
STSL 16.Hafta | Giresunspor 2 - 1 Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: STSL 16.Hafta | Giresunspor 2 - 1 Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 (/showthread.php?tid=1096)

Pages: 1 2 3 4 5 6

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - sokakbaşımeyhane - 29-12-2022

Lig bitene kadar 7 galibiyet aldık mı ligde kaliriz yani 40 puan baremini yakalamaliyiz. Ümraniye macida çok çok önemli Antalya ts ne cikarirsak kar olur

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - 123456 - 29-12-2022

3 maçta Ümraniye'yi yenmek kritik içerde. Trabzon ve Antalya'dan ekstra gelirse ne ala. İyi bir baremde devreye girme avantajına sahip olacağız.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - chotanax - 29-12-2022

Mesaideydim maç başladığında, açtım telden göz ucuyla ara ara baktım, tam gol attığımız anda arkadaş maddi anlamda güzel bir haber verdi, dedim umrumda değilBig Grin

İkinci yarı arabadaydim, radyodan radyo 1i buldum açtım, gol yedik ham ke. Maç bitmeye yakın Ordu Fatsa ilcesi sahil yoluna geldim, gol attık ham ke, deli gibi korna basmaya başladım ki millet demiştir deli mi ne... Ancak kendime geliyorum mutluluk ve kasilmaktan, özeti de izledim şimdi, Sergio der geçerim arkadaş, tam fakir messisi...

Bu yönetimle maddi anlamda sonumuz hiç iyi değil ama ödemelerin geciktigi, neredeyse hiçbir futbolcunun normal ayrılmadığı, siyasetin yokuş yaptığı yoneticilerin de burnundan kıl aldirmadigi şu kaos ortamında bir şekilde sportif başari var. Bu başarı da Keleş hocaya yazar.

İnşallah devre arası tahtayı açıp, 3 nokta transferle (4. Messi deseler istemem 4. futbolcu) ligde kalmayı garantileriz.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - kerasus - 29-12-2022

Şimdi geldim eve ilk iş özetleri izlemek oldu. Gole kadar hiç stres yapmadık, herkes kesin olarak biliyordu golün geleceğini ki gecikmedi zaten. İlk yarı da 2-3 olabilirdi rahatlıkla. Hele Sainz'ın kaçırdığı inanılmazdı. Nazara gelmiş diyorum, onun etkisiyle 2. yarı da çok net gole gidecek bir pozisyonda yine top yanlış ayağına gelince savunma yerleşti. Kuwas'ın varlığı ofansif olarak daha etkili yapıyor takımı ama çok ağır kalıyor. Sergio muhteşemdi yine. 1 gol 1 asist ile bitirdi. Sainz'ın kaçırdığı topta da asist ondan gelmiş galiba. Alper yine büyük oynadı. Özellikle ilk golde savunmada aldığı top ile boşluğu değerlendirip öyle güzel bindirdi ki, yoktan var ettiği pozisyonu çokta güzel bir orta ile asistle süslemiş. 

Devre arası arkadaşlara çay alana kadar gol bile yemişiz de, neyseki çok kötü zamanlama ile bariz bir ofsayta yakalanmışlar. Ama 2. yarı bambaşka bir takım çıktı sahaya. İyi ki golü çok erken buldular da kalan sürede gol atmak için yeterince zamanımız vardı. Zira o oyunla 1-0 bitme ihtimali asla yoktu. Gol biraz gecikse belki onun şokuyla 2 dahi yiyebilirdik. İnanılmaz bir ölü toprağı serpilmiş gibi çıktı takım sahaya. Neyse 1-1 den sonra adamlar amacına ulaşmanın etkisiyle kasmadı, savunmayı daha çok düşündüler. Oyunu tekrar dengeledik ama yine de ilk yarıdaki görüntüden çok çok uzaktık. Aşırı basit top kayıpları, önündeki adama pas atamayıp kaptırmalar, Çok rahat pozisyonda dahi orta yaparken rakibe teslim etmeler, bütün kornerlerde en alakasız yerlere orta yapmalar. Kafayı yedik resmen tribünde. Beşiktaş maçının kopyası idi 2. yarı. Hem skoru korumak için sahaya çıkıyoruz ama okadar kötüyüz ki, o oyunla skoru koruma gol yememe ihtimali yok. Hem de sanki skorun öyle gideceğine öylesine inanmışız ki, olur da gol yersek napıcamıza dair bir B planı yok. Rakip bizi üzerine çektiği halde gol atacak mecalimiz yok. Öylesine kendi içerisinde çelişkilerle dolu bir oyun yapısı. 

Ama o son dk golü yok mu.. Hayatımda sayısız maça gitmişimdir, sayısız gol görmüşümdür. Ama böyle çılgınca sevindiğim bir gol çok azdır. Bu golü tv de izlesem çok şey kaçırmış olurdum. O gol tam olarak stadda canlı izlenecek goldü. Gerçi izlemek değilde yaşadık resmen o golü. Bana göre sezon maçlarından biriydi ve çok şükür kazandık.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - kty28 - 29-12-2022

Maçı özetten izledim şimdi Bajiç son golde hakikaten topsuz oyunu ve son vuruşu ile buram buram ben Süper lig golcüsüyüm diyor.
İddia ediyorum geçen seneki forvetlerimizden Umut Meraş hariç hepsi topu kontrolsüz şekilde dışarı atardı.
Mükemmel ötesi bir puan oldu, eğer gerçekten Ümraniyespordan galibiyet alırsak ikinci devrede 18 maçtaki 5 galibiyet ile ligde kalırız.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - cotanak88 - 30-12-2022

uzatmalarda gelen galibiyetin tadıda bir başka oluyor stadda kendimizden geçtik son 3 hafta 10 puan takım rayına oturdu özellikle ilk yarı oynanan oyun mükemmel ötesiydi sainz o 2. golü yazsaydı rahatlayacaktık ama böyle galibiyet nasibimizmiş şimdi sırada yaralı bir Trabzon var böyle istekli oynayalım yenelim yenilelim önemli değil keyif almaya bakalım

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - jesse28 - 30-12-2022

yalnız takım içinde bir huzursuzluk var belli oyuncular sürekli birbirleriyle atışıyorlardı.

Bir ara Arias kenarda galiba İlker Avcıbaydı galiba onunla atışıyorlardı.

Maç içinde Serginho sürekli bajicle kuwasla atışıp durdu.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor 2 - 1 Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - turkuaz_0628 - 30-12-2022

Maç için yazılması gerekenlerde hemfikiriz maç serginho ya yazar ! bajic daha çok topla buluşşsa bi şekilde atma gayretinde o kadar kritik galibiyet aldık ki ! psikolojik sıınırı aştık bana göre he bu arada kimse ümraniye maçı çanta da keklik demesin ... bi not: saviçeviç çok güzel vurdu topa namıssız gireydi harkulade olurdu Smile bi not daha Smile ilker avcıbay genel menejer gibi ota boka sarıyor işine baksın kalecileri çalıştırsın, bak o çocuğunda emeğine girdi yolladı takımdan unuttuk sanmasın ... çobanın olmadığı yerde kendini herkes abdurrahman çavuş sanıyor hesabı ! bu arada başlığı ben açam ağalar biraz Smile

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor 2 - 1 Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - chotanax - 30-12-2022

Ozete bir daha baktım da, Twitter'da biri bahsetmişti, ağalar arias 90 + bilmem kaçta tüm sahayı depar atmış da rakip ceza sahasına girmiş, valla helal olsun.

RE: STSL 16.Hafta | Giresunspor 2 - 1 Gaziantep FK | 29 Aralık 2022 Perşembe| 17:00 - kerasus - 30-12-2022

https://twitter.com/BitexenGiresun/status/1608890794383118338