Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU (/showthread.php?tid=710)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - stantheman05 - 31-12-2016

Giresunsporu süper ligde göreceğimiz, başarılı olacağımız bi yıl olsun. Hepinize mutlu yıllar. ?

RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - Semih Karahan - 01-01-2017

Basın dahil olmak üzere herkes panos'u yerin dibine koyarken ben zamana ihtiyac var diyordum . panosun kumaşı belli igors da öyle olacak emin olun. hatta para bile kazanıcaz igors dan

RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - kerasus - 01-01-2017

kimse bizimkilerde 1.3 milyon versin iyi oyuncu alsın demiyor. ama liginde belli bir piyasası var malesef, biyerde ona ayak uyudurmak lazım. mesela ayite 3 sezon önce ilk geldiğinde fransa 2. liginden burada hiç tanınmayan sıradan bir oyuncu sıfatıyla geldi. o piyasayla 350-400 civarına gelmiştir diye tahmin ediyorum. hadi olsun 500, oda fazlasıyla eder o kalitede oyuncuya. ama o sıralar bizimki 200 binden fazla vermeyiz triplerinde olduğundan abwoyu alabildik.

yani urfa vb gibi saçma denecek büyük paralar harcamıyoruz iyi güzelde, okafor gibi birine verdiğin her kuruşta bu klübe zarar veriyor.

RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - Semih Karahan - 01-01-2017

1.3 milyon nedir . Giresun en fazla tomic panos igors a vermiştir o da taş çatlasın toplam 1.5 milyon tl dir. Okafor kalsın isterdim fakat ayak uyduramadı gitmesi gerek . bir tane kiralık forvet bir tanede yabancı forvet almalıyız. özellikle igors panos un telkinlerine uymak gerek. onlar genç eleman tanıyodur

RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - turkuaz_0628 - 02-01-2017

Benim Merak Ettiiğim şu biz bir topçuya 300-400 bin veremeyeceksek neden başarı ve üst lig hedefindeyiz onu anlamadım, borç azaltalım diye diye ksk gibi yıllar yılı geçecek en son yine 2.lige döncez bu seferde pişman olacağız keşke 1-2 lira borçlansakta zorlasaydık diye bence bu sene değilde seneyenin kadrosu şimdiden oluşturulsun isterim ama zor 3 transfer olacak deniyor ismi geçenler tırt şimdiden fazla kasmayalım ....

RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - cotanak88 - 02-01-2017

(02-01-2017, 01:03)turkuaz_0628 Wrote: Benim Merak Ettiiğim şu biz bir topçuya 300-400 bin veremeyeceksek neden başarı ve üst lig hedefindeyiz onu anlamadım, borç azaltalım diye diye ksk gibi yıllar yılı geçecek en son yine 2.lige döncez bu seferde pişman olacağız keşke 1-2 lira borçlansakta zorlasaydık diye bence bu sene değilde seneyenin kadrosu şimdiden oluşturulsun isterim ama zor 3 transfer olacak deniyor ismi geçenler tırt şimdiden fazla kasmayalım ....
Aynen dediğin gibi şu an ne kadar borcumuz var bilmiyorum ama ligimizdeki diğer takımlara nazaran en borçsuz takımlardan biriyiz ve başkan hala mali disiplinden ödün vermeyeceğiz diyor peki başkanm biz ne zaman şampiyonluğa oynayacak kadro kuracağız bunu açıklasında bilelim yahu zaten süper lige çıktığın zaman bütün borçların eriyecek süper lig demek para demek. Başkan inatla kulübü borçsuz çıkaracağım diyor farzedelim çıkardın süper ligte ilk sezonunda şampiyonlar ligi kadrosumu kuracaksın valla aklım almıyor takımlar amatörden geliyor süper lige çıkıyor düşüyor bir daha çıkıyor biz nelerle uğraşıyoruz. Karşıyakayla orduyla dalga geçiyoruz da onlar yarın öbür gün bir bakarsın süper lige tekrar dönerler bizde seyreder duruyor bizde bu kafa, bu vizyonsuzluk oldukça daha çok düşeriz.

RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - ArmanınPeşinde - 02-01-2017

Gökhan'ı da göndermişiz.

RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - Cotanakes28 - 02-01-2017

Geçmiş yıllardaki kadrolarımızı incelerken farkettiim de yapacağımız yada yapabileceğimiz transferlerin yanında vedat bora tugay kaçar gibi oyuna hareket getirebilecek oyuncularda kiralanabilir.

RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - cotanak88 - 02-01-2017

Transferde bu sessizlik yeni okaforların habercisi gibi yücel hocaya 1 tane bile bırakmayacaklar bence yoksa çoktan gelirdi sonuçta defalarca şampiyon olmuş hoca tanıdığı isimlerde iyi oyuncular kazayla süper lige çıkarırlar falan bozbağ a ters bu işler.

RE: DEVRE ARASI TRANSFER SEZONU - ArmanınPeşinde - 02-01-2017

Isaac Promise gelecek gibiymiş.
İsmail Dinler'e 2-3 takımdan daha teklif varmış, yönetim görüşmüş İsmail'le.
Kampa bir oyuncu davet edilmiş. Sürpriz varmış.

Kaynak: Özgür Erdoğan