![]() |
13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü (/showthread.php?tid=795) |
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - 123456 - 21-11-2017 Bayağı sağlam geliyorlar yalnız. Ordusu Samsunu gelmiyor o sayıyla. Karşılıklı tribünlerin iyi organize olması lazım. Kale arkasında truva çok tehlikeli. Hele 300 400 lük olursa bizden fazla olurlar. Iyi bir önlem alınması lazım. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Yaglidereli - 21-11-2017 Aynen ben de katılıyorum. Yönetimden stada taraftar çekme konusunda hiç aksiyon göremedim. Merkezde çok aktif şekilde giresunspor reklamı yapılmalı. Belediyeden anons yaptır, ne bilim bir minibüs kirala gezsin şehri, insanlara maç olduğunu hatırlatmak lazım. Her ilçeye maç gününden önce stand gitmeli. Her ilçeden dolmuş ve otobüs neyse maç günü taraftar getirmeli. vs. vs. Aslında aktif bir organizasyon politikası olsa Giresun'da boş maç olmaz. Geçmişte gördük. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - heyulaanil28 - 21-11-2017 Ankaragücü paso kartı olan biri nasıl Giresun tarafından bilet alıyor o zaman bu passolig hikaye "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" ![]() Daha önceki sayfalarda dediğim gibi passolig olduğu surece stad dolmaz şehirde ilçelerde stand kuracan yoksa dolmaz yönetim playoff maçı öncesi Eskişehir maçında şehirde standlar filan kurdu o adımları yapmak gerek ilçeler dahil. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - emre_1466 - 21-11-2017 Ankaragücü değil TFF logolu kartlarla alıyorlar. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 21-11-2017 Öyle abartıldığı gibi kale arkası satışı yoktu en son baktigimda..emniyet uyarilsin tehlike olur 2 takim adına da RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - bulancak28 - 21-11-2017 Ankaragücü taraftarı esaslıdır ama delidir, aynı şekilde bizim tribün de öyle Karadenizliyiz sonuçta. Truva olayını ben açıkçası çok riskli görüyorum yani hem bizim elimiz zayıflar, hem de o değil en ufak olayda cezayı yiyen biz oluruz. Ona bir dikkat edilmesi lazım yani. Bu maç bana göre iki yıl önceki Alanya maçından bile daha önemli bir maç, direk zirveyi ilgilendiriyor. Ligin şekli belli oldu yani ankara rize ümraniye ve biz götürüceğiz bu işi. Böyle bir maçta stadın dolması her şeyden önemli belediye önüne bulancak'a, keşap'a, dereli'ye bir passo standı kurulsa aslında çoğu kişiyi çekeriz maça insanlar bilgisayarla uğraşmamışlar dediğiniz gibi kalkıp passo almazlar yönlendirmek lazım bu insanları. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - halil28 - 21-11-2017 Ne truvasi arkadaşlar böyle seylere inanmayin. Biri bi laf atti oltaya gelmeyin. Ha olduda yaptilar. Ozaman sonucunada katlanacaklar. Orda zaten direk emniyet cikaracak onlari. Eski acigin yas ortalamasi 40. Truva yapipda coluga cocuga dayak attılar demesinler sonra RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - heyulaanil28 - 21-11-2017 TFF paso kartı ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" adamlar Vip'ten bile bilet alıyor yarın öbür gün kapalıdan da bilet alır bunlar ben yarın İbrahim abiye söyleyeceğim gereğini yapsınlar yoksa iş Gümüşhane maçına döner çünkü Ankaragücü taraftarı deli bizimkilerde deli olan bize olur ceza yeriz psikolojik açıdan da geriye düşeriz emniyet ile bu işi çözmeleri gerek. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 21-11-2017 Ankaragücü bizi seyircisi olmayan taraftarlik kültürü yoksun kulüplere benzetmesin tarihi arastirsin baksın son zamanlara aldanmasin eski deli dolu günlerimize dönersek birak kale arkasından bilet almayı misafir tribününde oturamazlar..adamakilli gelip adam gibi donsunler bizde efendi gelen el üstündedir..kasinan kendi bilir milleti yalandan tahrik etmeye gerek yok RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - mvsr - 21-11-2017 VİPten bilet alıyorlar ne demek ? Kulübün sorumluluğunda değil mi bu işler ? Kendi pasoligi hariç kimseye bilet satmıyor kulüpler.Bu ne biçim iş. |