![]() |
10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor (/showthread.php?tid=844) |
RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - bulancak28 - 28-10-2018 (28-10-2018, 17:38)kral1234 Wrote: Bizim geçen hafta ezildiğimiz farktan kurtulduğumuz İstanbulspor şu an çoluk çocukla oynayan Eskişehirspor’a yeniliyor. Ne kadar rezil olduğumuzu görün. Yendiler. Şu Eskişehir'in yarısı kadar mücadele etmiyoruz. RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - maicon_28 - 28-10-2018 benim merak ettiğim kader bir kez daha tekrar edecek mi biliyorsunuz Giresunspor tüzüğünün 4.maddesi "Takımın seri puan kayıpları yaşadığı, taraftarın takıma küstüğü, bütün umutların tükendiği hafta ligin güçlü takımını deplasmanda yeneceksin" maddesi yine tekrarlanacak mı ? Eğer haftaya Gençlerbirliğini de yenilirsek o zaman şeyi tuttuk demektir ![]() RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - kerasus - 28-10-2018 (28-10-2018, 13:46)GenCotanak Wrote: Mis gibi hava, pazar günü. Stad bomboş. Hani takım kötü felan diyoruz ama bu sahipsizlik de çok ayıp be. Bedava olsa gitmeyecek demek ki insanlar Taraftar şu durumda kime neye sahip çıkacak acaba? klübü babasının çiftliği gibi gören ve asla taraftarı iplemeyen bozbağ doldursun tribünleri de. takılsın kendi halinde biz hiç rahatsızlık vermeyelim. RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - cotanak88 - 28-10-2018 (28-10-2018, 19:02)kerasus Wrote:3 ligten bu yana giresunun iç saha maçlarına hemen hemen hepsine gittim (askerlik dönemi hariç)ama bu maçta bilerek ve isteyerek gitmedim 15 liram cebimde kaldı pişman değilim..taraftarı bu hale getirenler utansın.(28-10-2018, 13:46)GenCotanak Wrote: Mis gibi hava, pazar günü. Stad bomboş. Hani takım kötü felan diyoruz ama bu sahipsizlik de çok ayıp be. Bedava olsa gitmeyecek demek ki insanlar RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - mvsr - 28-10-2018 Bu konumda suçu en az olan taraftardır. Keriz yerine al, alay et, kulak asma, kursağında bırak, beklentisini karşılama, oyuncak gibi oyna, yalan konuş olacağı budur. RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - Okan - 28-10-2018 Sonunda yönetim taraftari kendisi gibi yapti. “Sokaga atacak parasi yok!” RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - turkuaz_0628 - 28-10-2018 Evet BOZBAĞ takımı aldı belirli konuma getirdi, mali anlamda güzel destekler aldı hatta siyasi kimsenin kolay kolay alamayacağı türden ve krizi iyi yönetttiiiii lakinnnnnnn, hataları var denmicekmi birader ya da eleştiren tü ka ka mı olacak hemen şu soru ilemi muhatap olacak sen bu kulübe ne verdin, ya bırakın herşeyi bi yana şehir ve taraftar havasını kaybetti sanırım sıradan hevessiz bi duruma girdik ne uzar ne kısalır konumdayız, bu seneki şansımız yine düşme potansiyeli olan en az 3-4 takım var düşmez kesinlikle takım ama bakıyorum hocalara kalbur üstü bakıyorum topçuya keyfim kaçıyor benim anlamadığım Bozbağ takıma neden kendisi menajer üstünden oyuncu alıyor yıllardır ucuz olsun siyah olsun diye paramızı sokağa atıyoruz ulan 100 bin dolar alan bile bu takıma + maliyet birşey katamıyorsa bana göre bi dauda iyi gerisi fason neyse boyna bunları yazdık durduk. Değişim için sona yaklaşıyoruz sanırım. RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - kral1234 - 29-10-2018 Son yıllardaki ruhsuzluk taraftarı uzaklaştırdı.Önceden Giresunspor gol attığında çok bağırdığım için alt kattaki komşum rahatsızlığından kapıya gelirdi. Şimdi gol olduğunda öyle sıradan seviniyorum hatta çoğu zaman tepkisiz oluyorum. Maalesef bu hale geldik. RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - bulancak28 - 29-10-2018 Taraftar haksız değil. Ben İstanbul'da oturuyorum. 4-5 senedir işi gücü bırakıp deplasmanlara, hatta Giresun'daki maçlara giderim. Saatlerim yolda geçerdi ama pişman olmazdım. Şimdi ama kalkıp geçen hafta İstanbul'daki maça gitmedim. Bir sebebi futboldu tabi ki, izleyeceğim futbolu az çok tahmin etmiştim. Ama Giresunspor tarihinin hiçbir döneminde uzay futbolu oynamadı. Gitmememin esas sebebi, bizim tribün artık yılmış, yıpranmış. Doğru düzgün beste dahi giremez olmuşuz. Sahadaki ruhsuzluk tribüne de sirayet etmiş. En son ne zaman sağlam bir üçlük çektik hiç hatırlamıyorum. Şahsi görüşüm şu şekilde: Bizim takım kendi yağında kavrulan bir takım. Bu yıllardır böyleydi. Ama 2015-2017 arası gelen yükseliş var ki bence Bozbağ dahil hiç kimse beklemiyordu. Vedat'ın ani patlaması, Panos'un takıma katkısı, Yücel Hoca ile kimyanın tutması falan derken takım bir anda başarı hedefleyen bir takım haline geldi. İşte bu süreci bana göre doğru yönetemedik. Bir anda doğal olarak hedefler yükseldi. Geçen sene Abwolara, Ergünlere, Aydın Çetinlere alışmış taraftarın önüne Fransa'dan golcü, Malatya'yı süper lige çıkaran adam, ligin en iyi sağ beki vs. gibi adamlar gelince herkes havaya girdi. Her şey iyi giderken devre arası yapılan saçma sapan değişiklikler ile (Bozbağ'ın açık ara en büyük hatası budur), daha sonra takımın Çağlar-Caner himayesine girmesi her şeyi berbat etti. Taraftarın ve bizim bütün şevkimizi kıran işte bu olaylar oldu. Hevesimiz kursağımızda kaldı, motivasyonumuz bitti. Aslında bu seneki takım, Giresunspor'un fabrika ayarlarındaki takım. RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor - ultras - 29-10-2018 Umut vermedik Kağan kötüydü,en net pozisyonumuz ikinci yarıda Husmanı'nın ceza sahası önünden bencillik yapıp kaleye vurmasıydı Kağan'a verse golle sonuçlanabilirdi. Yenimahalle maça girmedi hafta içinde Recep Ulu canlı yayın yapıyordu takımın gidişatı hakkında falan orada söylemiş maça girmeyeceklerini 15-20 kişilik bi grup vardı yine 85'e kadar sustular gol gelmeyince yönetime salladılar. Maraton tribününü yöneten tribün grubusun iyi veya kötü yıllardır bu takımın peşinde tribündesin maç boyunca susup takıma destek olmamışsın sonra protesto ediyorsun yaptıkları fırsatçılıktı. Kafa atma olayını da tam göremedim ama maç sonunda bizim takım soyunma odasına giderken gevşek gevşek hareket ediyordu vıpten tepki geldi birkaç tanesi de durdu tribüne bakıyordu o sırada malzemeciler taraftara sakin olun falan diye gelirken Erkan diyaloga girdi kahraman o galiba. |