![]() |
16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor (/showthread.php?tid=852) |
RE: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - emre_1466 - 16-12-2018 Kadrodan üç tane iyi adam gönderiliyor yerlerine Muhammet Reis, Murat Gurbuzerol gibi adamlar geliyor. Siz bu durumdan teknik direktörün haberi var mı diye soru soruyorsunuz? Metin Diyadin'in bunlardan haberi yoksa Metin Diyadin teknik direktör değil de Giresunspor kulübünün cim sulama personeli mi? RE: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - kerasus - 16-12-2018 haberi olmakla sorumlusu olmak farklı şeyler. haberi olmaya bakarsan benimde haberim var ama beni sorumlu tutamazsın heralde yapılan transferlerden değilmi? eğer transferde yetkisi varsa m.akyüz ve daleyi yollayıp yerlerine başka forvet istemeyeceğine aklın mantığın alıyormu senin? yada kaleci diye 40 yaşındaki adamı isteyeceğini beynin hiç sorgulamıyormu? bence sorgulamak lazım. RE: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - bulancak28 - 16-12-2018 Ben hocanın haberinin olup olmadığını sormuyorum, ortaya koymuş olduğunuz iddianın temelinin olup olmadığını soruyorum. Kurduğun cümleden Berkan, Özgür ve Akyüz'ün direk olarak Metin Diyadin'in kararıyla gönderildiği anlamı çıkıyor çünkü. Bozbağ'ın başkan olduğu kulüpten bahsediyoruz, hocanın kararları ne kadar ipleniyor sizce? RE: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - emre_1466 - 16-12-2018 40 yaşındaki adamı kaleci olarak kabul edip, Muhammet Reis'in 10 numara olarak takıma alınmasına ses çıkarmıyorsa başarısız olunca bahane de uydurulmasin bir zahmet. Ha Metin Diyadin çıkıp bu transferlerle başarı gelmez deyip istifa etseydi kimsenin söz söylemeye hakkı yoktu. Bir nevi o da bile bile lades yaptı. Bu sene Metin Diyadin devam etse nolurdu? Muhtemelen küme düşme sıkıntısı cekmezdik. Ligi de 8-12 arası bi yerde bitirirdik. Yani bu konuyu boş yere uzatmaya gerek yok.Sorun teknik direktör sıkıntısı falan değil. RE: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - genoa28 - 16-12-2018 Metin Diyadin'e iyi hoca diyen adamın Erkan Sözeri'te yapması filan gerekir, adam b.k gibi kadrolarla gayet de iyi işler yaptı Metin Hoca ise kulüpteki tüm olumsuzluklara çanak tuttu adeta, hiç risk almadı, hiç kararlı duruş sergileyemedi, hep yazıyorum yoluna baktı yol aldı Ayrıca bizim sorunumuz yönetim sorunudur, kralı gelse başarılı olma ihtimali yok şu ortamda RE: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - kerasus - 16-12-2018 (16-12-2018, 16:43)emre_1466 Wrote: 40 yaşındaki adamı kaleci olarak kabul edip, Muhammet Reis'in 10 numara olarak takıma alınmasına ses çıkarmıyorsa başarısız olunca bahane de uydurulmasin bir zahmet. şimdi kendi hayatımızdan örnekle açıklayalım ilk paragrafı. ses çıkarmadığını onayladığını düşünmüyorum. zira onaylamış yada kendi yapmışsa bu transferleri geçenlerde yazmıştım, değil teknik direktörlüğü bu adamın akli dengesinden bile şüphe ederim. mesela ben bir kamu kurumunda çalışıyorum, zaman zaman bazı yanlış uygulamaları çözüm bulunması adına sorumlu amirlere müdürlere iletiyorum. ha herhangi bir çözüm bulunmazsa napayım ben daha? koskoca devleti benmi düzelticem yani? peki düzeltemiyorum diye istifamı edeyim dersin? ben gördüğüm olumsuzluğu söylerim ama fazlası elimden gelmez. ertesi gün kaldığımm yerden işime devam ederim aynı şekilde. ha ama yarın o konuda bi problem çıkarsada kimse beni suçlayamaz. metin hocanın olayıda bunun gibi bence. çokta hoşuna gitiğini yada umurdamadığını sanmıyorum. ama sonuç olarak klüpte başkan onun üstündedir ve son karar elbette başkanındır. sözü dinlenmedi diye banane ben oynamıyorum diyip çocuk gibi gidecekmi? o kaldığı yerde işini yapmaya devam etti. zira 2. yarının ilk haftaları skora yansımasa da futbolumuzda bi gerileme yoktu, yine pozitif futbol anlayışını shaya yansıttı metin hoca. e daha ne yapsın? 2. paragrafa gelince, bahane istedikten sonra bulursun valla. lafım sana değil ama bu sitede de olmak üzere bazıları tamamen artniyetle saldırıyor hocaya. geçen sene devre arasına geldiğimizde takım ilk 2 iddiası devam ediyordu. orada bıraksa, aynı çevreler bu seferde "va efendim takım iyi giderken yüzüsyü bıraktı gitti, başka teklif aldı galiba, kaç kuruşa sattı bizi" gibi yine mesnetsiz iddialar olacaktı. kimse de helal olsun hocaya dik durdu demez türkiyede. son olarak şuanki durumumuzun tamamen hocadan kaynaklandığını zaten kimse iddia etmedi. ha ama hoca sorunu yok demekte kalparı aklamış olur, ben sadece ona tepki vermek istedim. ki sende belirtmişsinki şuan diyadin olsa düşme sorunumuz olmazdı bilmemkaçıncı olurduk. şimdi ise düşme sorunumuz var, demekki hocanın kim olduğuda 1. derece etkilidir. vede yılmaz vuralı bile getirdik sözüne tepki vermeden duramadım açıkçası. yoksa başka hoca olsa şuan uçardık, tek sorun kalpar anlamında bir tepki değil elbette. öncelikli problem konusunda hemfirikiz heralde, bozbağ.. RE: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - sokakbaşımeyhane - 16-12-2018 Aday yok diyorsunuz emin ertuğral aday değil mi??şahsen gelmesini istemiyorum ama başka aday da yok.. RE: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - sokakbaşımeyhane - 16-12-2018 Bu arada abartmadan söylüyorum ligin karabük dahil en kötü oynayan takımıyız... Bu arada kerim aksu ile bozbag arasında ne yaşandı acaba stadlara gelmiyor??? RE: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - mvsr - 16-12-2018 Bu takım en son ne zaman kendi sahasında 5 yemiş.Takım berbat.Takım rezalet. Başlıca sorumlu yönetimdir. Bu istatistik ile bu takım küme düşer.Borç yok yok madalyalarımız var ama sahada oynatmaya futbolcun yok.Madalyayı koyun, UEFA belgesini de ekleyin çıksın oynasınlar. RE: 16.Hafta | Giresunspor'umuz - Hatayspor - bulancak28 - 16-12-2018 Hayatımda gördüğüm en rezil takımı izliyorum. Düştüğümüz seneki takım gelse fark atar gönderir bunları. Takım çökmüş, taraftar ilgisiz, yönetim rezalet, hoca bitmiş. Ne diyelim, bekle Samsun kocan geliyor! |