Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük (/showthread.php?tid=896)

Pages: 1 2 3 4 5 6

RE: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - kerasus - 22-09-2019

hatay maçında zaten görmüştük futbolcular artık sonlandırmak istiyor kötü gidişi. takım oyunda hiçbir gelişme olmasa da kişisel olarak bi iyi niyetli mücadele hissetmiştik topçularda. e bi hafta da milli ara derken erkan hoca faktörüyle artık kendine gelmiş olur takım dedik. ama tam tersi, 4. hafta gördükki erkan yavvşağı başka işler peşindeymiş. bugünde internet çok kötüydü ara ara bakabildim ama yine çok iyi olmamakla birlikte önceki haftalara nazaran bi mücadele vardı belli. başkanın açıklamalarından sonra da hakan kutluya biraz daha inanmaya başladım. play off falan geçelim o işleri ama bu takım düşmez. hakan hoca hiç olmazsa bi orta sıralarda takılacak bi takım yapar.

RE: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - kral1234 - 22-09-2019

Muhammed reis bugün iki asist yaptı. Hem de milimetrik ara paslardı. Ben anlamıyorum bizdeyken yanındaki adama pas veremeyen adam başka takıma gidince niye böyle oynuyor?

RE: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - emre_1466 - 22-09-2019

Takım umut verdi bir iki haftaya kalmaz ilk galibiyeti alırız. İlk altı çok zor değil neden olmasın yalnız şu var ki ligde kek takım yok. Geçen yılki Karabük,Elazığ veya bize inat zorla küme düşen Afyon gibi takımlar yok.
Eses in puan silme cezaları olmasa şu anda averajla lig sonuncisiyduk komedi gibi.
Karagumruk, Bursa, Erzurum, Hatay, Akhisar, Ümraniye birbirinden sağlam takımlar var. Son yılların en zor ligi pek çok şampiyonluk adayı var.

RE: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - bulancak28 - 22-09-2019

(22-09-2019, 22:12)emre_1466 Wrote: Takım umut verdi bir iki haftaya kalmaz ilk galibiyeti alırız. İlk altı çok zor değil neden olmasın yalnız şu var ki ligde kek takım yok. Geçen yılki Karabük,Elazığ  veya bize inat zorla küme düşen Afyon gibi takımlar yok.
Eses in puan silme cezaları olmasa şu anda averajla lig sonuncisiyduk komedi gibi.
Karagumruk, Bursa, Erzurum, Hatay, Akhisar, Ümraniye birbirinden sağlam takımlar var. Son yılların en zor ligi pek çok şampiyonluk adayı var.

Aga sırf üst taraf değil, alt taraf da girdap olacak bu sene. Geçen seneki gibi beleş küme hattını bulamayız. Tamam ligin daha başları ama bir an önce kazanmaya başlayıp kurtulmak gerekiyor. 
Eskişehir puan sıkıntısına falan bakmaz son kurşununa kadar savaşır. Bugün Menemen'i madara etti. 
Osmanlı belediye el değişince oyuncuları falan gidince bocalar diyordum ama onlar da galibiyet alıyor. Adanaspor zaten bildiğimiz yılların Adana'sı. Altınordu, Bolu falan her an toparlayabilir. Bir Menemen şu an zayıf halka gibi görünüyor. Onlara da gittik evimizde maç verdik.

RE: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - maicon_28 - 23-09-2019

yalnız zeminin kötü olması %10-%20 falan etken.

Bizim statta futbol oynanmıyor, gençliğimizde çocukluğumuzda toprak saha vardı bizim mahallede. Kalite olarak orada oynanan oyun gibi, hiç bir fark göremiyorum

Jilet gibi bir zemin lazım, umarım yeni statta bu durum düzelir

RE: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - turkuaz_0628 - 23-09-2019

Aksine Küme hatti bu senede iyi Menemen ilk hafta bizi yendi ilk 6 yaparız kesin diyorlardı Smile bumm oldular şişiirme takım çok eskişehiri kimse kurtaramaz bu sene bolu, istanbul, balıkesir, osmanlı, adana hepsi tırmalar...

Takım birkaç haftaya düzelir inş ilk yarı 20-25 puan yapabilirse 2. devre ilk 6 kovalanır.

RE: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - kerasus - 23-09-2019

bence düşme hattı takımlarını tartmamız anlamsız şuan. birincirisi, eğer şuanki durumu düzeltemezsek böyle kör topal gideceksek zaten bizim kadar kötü takım yok gibi. hiç osmanlıya falan bakmayın. hatta istanbulspor bile geçen hafta futbol dersi verdi bize. oyüzden şuanki mevcut halimizde paraşütsüz gideriz bizi kurtaracak rakip yok. ikincisi, eğer toparlarsakta zaten bizim düşme hattını konuşacak bir durumumuz olmaz. bu kadro yetersiz olabilir ama düşecek kadar kötü değil. sadece oyun sistemimizi oturtamadık bşi türlü. işler yoluna girdiğinde buraları sadece kötü bir anı olarak anarız sezon sonunda.

RE: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - 123456 - 23-09-2019

2-3 maç alsak üste takımın üzerindeki baskı ortadan kalkacak. Ben de düşme ile işimiz olacağını düşünmüyorum.

RE: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - mvsr - 24-09-2019

Uçar, kaçar denilen Karagümrük bu işte.Onlar iyi değil biz kötüyüz.Eğer bir düzelme isteği, arzusu yaşıyorsak bu takım düzlüğe çıkar.Kimse atlayalım zıplayalım istemiyor.Biraz top oynasın, rakibe ezilmesin yeterli.Yener yenilir ona daha sonra bakılır.

RE: 5.Hafta | Giresunsporumuz - Fatih Karagümrük - ArmanınPeşinde - 24-09-2019

(23-09-2019, 00:01)maicon_28 Wrote: yalnız zeminin kötü olması %10-%20 falan etken.

Bizim statta futbol oynanmıyor, gençliğimizde çocukluğumuzda toprak saha vardı bizim mahallede. Kalite olarak orada oynanan oyun gibi, hiç bir fark göremiyorum

Jilet gibi bir zemin lazım, umarım yeni statta bu durum düzelir

Ben daha fazla olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde zemin olayına yeterince özen gösterilmiyor. Düz pas atmaya kalkıyorsun, hoplaya zıplaya gidiyor top. Pası karşılamak çok çok daha zorlaşıyor böylece. Üstüne bir de arkadan baskı yiyince apayrı bir durum. Tek pas felan hak getire.