![]() |
|
Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu (/showthread.php?tid=576) |
RE: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - kerasus - 02-08-2015 yarın papua yeni gine 3.ligi gol kralı kampa katılacakmış
RE: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - maicon_28 - 02-08-2015 basit adamın tırt olduğu videolardan ve aldığı sürelerden belliydi yine forumca yanılmadık.Aynı şekilde waldisonda tırt.Şu transferleri görünce sakat cariocaya fittim ben.İyi alıp götürüyordu RE: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - genoa28 - 02-08-2015 daha önce bu forumda da yazmıştım Bozbağ transfer yapmasın diye ve yine aynı fikirdeyim, kulüp yabancı konusunda menajerlerin kucağında adamlar getiriyor bizde el mecbur alıyoruz. RE: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - turkuaz_0628 - 03-08-2015 Ya tutarsa şarkısı vardı bi ara birini gösteriyorlar siyahi filan birde parası 100 veya 150 filansa bu iş tamam, transfer politikamız bu, bu arada vedat murigi ve berk bu takımın forveti olur bir tane yabancı daha alındı forvet oda 31-32 yaşında oda oynar ara sıra, hazırlık maçlarında fena görüntü çizmedik yinede yalnız yeni kaleci eseri keser bu sene adam gibi tecrübeli İskender ayarında bi forvet alsak dişimi kıracam, birde sözüm storeye giresunda bayramda adım atacak yer yoktu ki hala öyle bunu fırsata çeviremiyorsan insanları storeye çekemiyorsan çok ağlama storemiz yoktu açtık ürün alın diye birde insanı keriz yerine koymasınlar ürünleri kaliteli malzemeden yaptırsınlar, aldıkları paranın hakkını versinler insanlara 30-40 liralık ürün 80-100 lira alan herkes bizim gibi sineye çekip Giresun kazansın hesabında ama ayıp yani...
RE: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - Sercan28 - 03-08-2015 (03-08-2015, 10:58)turkuaz_0628 Wrote: Ya tutarsa şarkısı vardı bi araKesinlikle katılıyorum, insan diğer kuluplerin tasarladığı tişörtleri yazlık ütünleri aksesuarları gördükce imreniyor. Bilindik markaların düz ürünlerinib üzerine tekstil baskısıyla logoyu yapıştırıp lisanslı ürün diye satmak sanırım taraftarla billur geçmeye benziyor biraz. En son konyasporun yaptırdığı bi tişört vardı göreniniz varmı bilmiyorum tamamen zeka ürünü önünde coğrafya yalan söylemez yazılı yüzölçümüyle alakalı tasarımıda gayet hoş bir üründü aradım fotoğrafını ama bulamadım. Biz de pazardan 3 liralık faniları alıp üstüne baskı yapıp satmaya devam edelim .. RE: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - kral1234 - 03-08-2015 Yonetime muthis fikrim var. Kesinlikle dikkate alsinlar bu yazdigimi. Eger faydali yabanci aliyolarsa kesinlikle ismi traore sisokko ya da diarra olsun. Ben bu zamana kadar bi tane faydasiz traore sisokko ya da diarra gormedim. Bu isimli birini bulursanız gozunuz kapali imza attirin
RE: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - cotanak88 - 03-08-2015 sanırım ptt 1.ligin maceramızın en ucuz kadrosunu bu sene kuracağız.futbol demek heyecan demek ama ben bu takımda heyecan göremiyorum. RE: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - sy200028 - 03-08-2015 Allahtan 2. ligden çıkan bir iskeletimiz ve sistemimiz var hala onun ekmeğini yiyioruz...Geçen sene bu iskelet ve sistem sayesinde ligde kaldık bunda salak bazı takımların katkısıda yok değil düşmeyi birbirine ikram ettiler bu sene daha zorlu geçecek yapılan transferlere bakıyoruz hazırlık maçlarını izliyoruz kadroyu tutan yine 2. ligden gelen iskelet....Geçen sene ucuz etin yahnisinden iyi işler çıkardık ya bu sene ne yapacağız merak ediyorum... Geçen yıl ligde kalmayı nerdeyse 8-10 hafta önce garantiledik o zaman yazdık çizdik şimdiden daha lig bitmeden futbolcu bakın araştırın izleyin diye ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin hala menejerler öneriyor bizimkiler videoyu izliyor beğenip futbolcu alıyoruz....Bu kadar başıboş transfer politikası izlenmez ligin başlamasına 2 haftadan az bir zaman kaldı yaptıgımız transferler bir elin parmağını geçmiyor hala ön libero ve sol açık almadık bu adamlar ne zaman idman yiyecekde ne zaman lige hazır hala gelecek şurada 5 yabancıyı sağlam tuttursan rahat playoff oynarsın ama bizim aldığımız yabancılara bakıyoruz ya alt klasman yada vasatı aşamayan yabancılar...Yeminle sakat Jonnesi geri çağırsınlar bunlardan iyidir... RE: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - sy200028 - 03-08-2015 Giresuna gelen saatcilerden birisine forma giydir amatorde üç dört maç oynatıp ikide video yap...Başkana birisi önersin fiyatıda 100-150 bin lira arasında de havada kapmazsa agzıma zıçsınlar....Yeterki zenci ve fiyatı ucuz olsun futbol önemli değil. RE: Giresunspor 2015 & 2016 Sezonu - ArmanınPeşinde - 03-08-2015 Yine bir kapalı kutu. Anton'u geri çağırsaydık keşke. |