![]() |
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir (/showthread.php?tid=1089) |
RE: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - sokakbaşımeyhane - 31-10-2022 (31-10-2022, 22:04)chotanax Wrote:(31-10-2022, 21:52)mvsr Wrote: Bir yanım, Hakan Blackahmet ve saz ekibi istifa diye haykırıyor, Zaten bayilmadilar adam ikinci yarı kaçtı gitti belki 100000 Euro ya anlaştılar ama onuda vermeyince kaçtı 800000 Euro nerede bilen yok RE: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - mvsr - 31-10-2022 FİFA'daki şu belgeler ortalığı bir saçılsın onlarıda öğreneceğiz. RE: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - kral1234 - 31-10-2022 Bu ilde bir gercek var. Giresunun abisi ne derse o olur. Ona rağmen hiçbir sey yapamazsın. Ben kendisinden nefret ediyorum. Hatta hastalandığı zaman geberecek sonunda orço diyordum ama bu adamın giresunspora verdikleri ortadayken onunla zıtlaşmayacaksın. Bakalım kim kurtaracak bizi düştüğümüz durumdan? Karaahmet Nedim Türkmen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. RE: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - sy200028 - 31-10-2022 Gs ve Kasımpaşa maçı sonrası defalarca yazdım iki galibiyetle ligde kaldık havalarına girmeyelim bu derenin altından çok su akar yol yakınken adam akıllı transfer yapın diye ama o iki galibiyet bizim kadromuzun 2. Lig kadrosu olduğu gerçeğini kapadı maalesef... Kurtarıcı diye oyuna Saviçevici alıyoruz söylenecek söz yok.. Düşmenin ümraniye den sonra en büyük adayıyız inşallah devreye kadar yukarı ile fark çok açılmaz biraz puan toplarız diyecemde devre arası bu takım yine transfer yapmaz ucuz mal kovalar... Bugün 1-0 olunca kapadım ara ara baktım çünkü maçı çevirecek oyun yok kaç haftadır.. RE: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - kty28 - 31-10-2022 Beinsportsun yorumcularını dinliyorum da Giresunspor'un transfer cezası aldığına tamamen ikna olmuş durumdalar. Haftaya İstanbulspor maçı bizim için son maç olur, bence bu baraj maçını ne yazıkki aşamayacağız... RE: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - maicon_28 - 31-10-2022 (31-10-2022, 21:52)mvsr Wrote: Bir yanım, Hakan Blackahmet ve saz ekibi istifa diye haykırıyor, ben de haftalardır, aylardır bunu düşünüyorum cidden bunu oturup topluca bir düşünelim, ortak noktada buluşalım. bence de kesinlikle gitmeli ama giderlerse kurtulacaklar, güle oynaya hayatlarına devam edecekler hesap vermelerini istiyorum ama nasıl olacak RE: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - chotanax - 31-10-2022 Yenimahalle hep destek tam destek vermişti yönetime ama ilk defa Recep de tepkili. İstanbul maçını kazanamazsak bir zahmet istifa edin demeye getirmiş lafı. RE: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - sokakbaşımeyhane - 31-10-2022 (31-10-2022, 22:48)chotanax Wrote: Yenimahalle hep destek tam destek vermişti yönetime ama ilk defa Recep de tepkili. İstanbul maçını kazanamazsak bir zahmet istifa edin demeye getirmiş lafı. Zaten tek destek onalrda kaldı Giresunspor dussede bunlarla düşmesin yoksa gelecek ne kadar ufak tefek para varsa onlarada cokerler Bütün gruplar birleşirse dünya kupasına girmeden defolup giderler belki birileri çıkar enkazi devralmaya ya da kayyuma kalırız ki bunlardan daha başarılı olurlar RE: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - chotanax - 01-11-2022 Yönetim İstanbul kanadı Serkan Cihan da yönetim istifa demiş. RE: Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Giresunspor - Başakşehir - kty28 - 01-11-2022 Başakşehir maçını beklentisiz özet şeklinde incelediğimde şunu fark ettim, özellikle 3.golde bu durum çok bariz. Hakan hoca takıma taktik antremanını güzel bir şekilde öğretmiş, 3.golde ve karşı karşıya kaçırılan golde bu apaçık ortada. Ancak bazı oyuncularımızın teknik kapasiteleri bazılarının da fizik kapasitesi süper ligin bariz altında olduğu için hocanın dediklerini yapmak istemelerine rağmen başaramıyorlar. Top kaptırıp yediğimiz golde bu çıkarım kolayca yapılıyor. Hakan hocanın bu oyuncu grubuna ekleyebileceği tek maharet topsuz oyun zekasını arttırabilmek olur. |