Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor (/showthread.php?tid=847)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - 123456 - 14-11-2018

Panos Aik in en kritik maçında takım 10 kişi kalmışken ilk golü attı. Iddaa oynamıştım o maça hatta. Ki o maçta Aikde çoğu kişi sakat veya cezalı idi. Bence gelmez , gelirse ise muazzam olur.

RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - yirmisekiz - 15-11-2018

Evet mackolik hataliymis. 1 Kasim' da Ostersunds'a atmis golunu

RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - cotanak88 - 17-11-2018

Bozbağın gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarına ne oldu bilen varmı ?

RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - sokakbaşımeyhane - 19-11-2018

Adama ba gonderilebilir demis spor 28 ...dogru demis topcuya benzeyen bir ba var o da gitmeli

RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - kerasus - 19-11-2018

(19-11-2018, 13:45)sokakbaşımeyhane Wrote: Adama ba gonderilebilir demis spor 28 ...dogru demis topcuya benzeyen bir ba var o da gitmeli

Bakarsin sansa bala play off falan olmasin sonra. Isi sansa birakmiyor yönetim helal olsun.

RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - Semih Karahan - 19-11-2018

spor28 haber yaparken bence düşünmüyor. yada cidden yönetim de sorunlar var. böyle bir haber sızdırıldıysa yönetimin fikrinden düşüncesinden şüphe ederim , eğer spor28 in haberiyse spor28 den şüphe ederim

RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - maicon_28 - 19-11-2018

Beyler Adama Ba iyi diyorsunuz da, belki çoğunuz karşı çıkacak ama bence kendisi bal yapmayan arı.

Son vuruşlarda, son seçimlerde çok zayıf kalıyor.
Bence iyi olsa şuana kadar en azından 1-2 asist yapardı. Volkan Okumak'ın 1 senedir ayağına top değmedi, hiç birimizin beklentisi yokken, rakip çocuklardan kurulu Karabük olsa da geldi kanatlarda farkını ortaya koydu.

Adama Ba'nın bize verdiği katkı açısından düşününce Koffi Atta ile arasında kalıyorum.
Bizdeki mallık şu. Ligdeki 1 numaralı rakiplerinden biri olan Gazişehir takımının beğenmediklerini niye alıyoruz ? Gazişehir en ciddi rakiplerimizden biri ve Muhammed Reis olsun, Adama Ba olsun beğenmedikleri, için kadroda düşünmedikleri için bıraktıkları adamlar..
Gençlerbirliği gibi küme yeni düşmüş, bol yabancılı takımdan futbolcu kaparsın bir nebze anlarım..

RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - cotanak88 - 20-11-2018

eğer gönderilip daha iyisi alınacaksa ( ki alınmayacağına eminim ) o zaman problem yok derdim ama takımda o kadar işe yaramaz adam varken adama banın gönderilmesi yanlış olur başta reis,fatih atik,çağlar gibi godaman adamlardan kurtulmalıyız ayrıca spor28 sitesi ülkesine gidince tıkır tıkır oynuyor haberi yapmış valla yazıklar olsun başkaları sahada yürürken oynadığı maçlarda nasıl kendini parçaladığını görmüyormusunuz bu tarz haberler nedense belli oyunculara yapılıyor muhammed reis için tek haber yok yine yıllardır bizde oynayan orta kesmesinden aciz hüsama tek haber yok. spor28 in elini biraz vicdanına koyup haber yapması lazım.

RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - sokakbaşımeyhane - 20-11-2018

Talimat gelmistir...oklari baska tarafa yonlendirmek lazim...

RE: 12.Hafta | Giresunspor'umuz 4 - 0 Karabükspor - kerasus - 20-11-2018

(19-11-2018, 22:21)maicon_28 Wrote: Beyler Adama Ba iyi diyorsunuz da, belki çoğunuz karşı çıkacak ama bence kendisi bal yapmayan arı.

Son vuruşlarda, son seçimlerde çok zayıf kalıyor.
Bence iyi olsa şuana kadar en azından 1-2 asist yapardı. Volkan Okumak'ın 1 senedir ayağına top değmedi, hiç birimizin beklentisi yokken, rakip çocuklardan kurulu Karabük olsa da geldi kanatlarda farkını ortaya koydu.

Adama Ba'nın bize verdiği katkı açısından düşününce Koffi Atta ile arasında kalıyorum.
Bizdeki mallık şu. Ligdeki 1 numaralı rakiplerinden biri olan Gazişehir takımının beğenmediklerini niye alıyoruz ? Gazişehir en ciddi rakiplerimizden biri ve Muhammed Reis olsun, Adama Ba olsun beğenmedikleri, için kadroda düşünmedikleri için bıraktıkları adamlar..
Gençlerbirliği gibi küme yeni düşmüş, bol yabancılı takımdan futbolcu kaparsın bir nebze anlarım..

kanka doğru diyosunda biz iyi derken Giresunspor ve bozbağ standartlarından bahsediyoruz.  Şahsi olarak ben bakıyorum eğer saatçi değilse ona bile şükrediyorum. Bu sene mesela otur arkana yaslan ve topçunun neler yapacağını izle.. öyle bi oyuncu hiç yok yabancılarda ama okafor görmüş taraftarlar olarak bizim için baya baya iyi geliyor. 

Diğer konuda rakibimizin bıraktığı adamı neden alıyoruz.. la rakibimiz olsa yine şükür, geçen sene biz ilk 2 yarışındayken devre arası orta sıralardaki balıkesirin bıraktığı adama balıklama atladık. yani süper lige göre örnek verirsek, sivassporun bepenmeyip satışa çıkardığı oyuncuya galatasaray hemen kapıyor. yada avrupadan sayarsak osasuna yada real betisin beğenmediği adamı barcelona kapıyor... mantık dışı bir durum vallahi. çünkü transferde tek kriterimiz fiyat.. oyuncunun takıma katkı sağlayıp sağlamayacağı gibi endişemiz olmuyor hiç transfer yaparken. oyüzden yıllardır söylüyorum bu takımın hedefi yok bu takım çıkmak istemiyor diye.. ligde hedefin olması için öncelikle transferde hedefin olmalı.