![]() |
23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay (/showthread.php?tid=866) |
RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - maicon_28 - 24-02-2019 (24-02-2019, 15:16)semiko Wrote:(24-02-2019, 15:15)maicon_28 Wrote: metin diyadin trabzonluları oynatıyor len misyonunu doldurduğu zannediliyordu ama Bozbağ yönetimine göre çok iyi hoca olduğu için yanıltıcı bir durumdu. Sakat adamlar, kadro dışı adamlarla, ucuz adamlarlar al görüyoruz işte RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - bulancak28 - 24-02-2019 Maçı izlemedim skoru şimdi maçkolikten öğreniyorum görüyorum ki yine hiçbir şey değişmemiş 10 kişi kalan takımdan 2 gol yiyip kaybetmişiz. Bu takımın bana göre kurtulma ihtimali yok. Elazığ'ı Afyon'u yenememiş takımsın. Oyuncuların topa vurmayı bilmiyor daha neyin mücadelesini yapıyoruz? İzlemedim ve izlemeyeceğim gittim arkadaşlarımla zaman geçirdim çok daha verimli bir 2 saat oldu. B*zbağ ve iş bilmez Sacit' in yaptıklarının, sahadaki karaktersiz p.çlerin cezasını ben çekmek zorunda değilim RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - kesap28 - 24-02-2019 Düşmeyi en cok bız hak ediyoruz baştan sona a koye RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - sokakbaşımeyhane - 24-02-2019 Aklıma geldi bu ergin keleş kagan miray ozancan öldü mu? Birde traore var 45 dakika iyi oynayıp ondan sonra neden kadroya alınmadığını anlamadığım RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - cotanak88 - 24-02-2019 (24-02-2019, 15:54)sokakbaşımeyhane Wrote: Aklıma geldi bu ergin keleş kagan miray ozancan öldü mu?Tff ye gönderilen 24+4(altyapı) oyuncu listesinde Ergin keleş ve Ferhat görgülü'nün isimleri yok yani sezon sonuna kadar kadro dışı kaldılar.Kagan miray ve ozancan sanırım sakatlar.Bu saatten sonra zaten isimlerin faydası yok düştük gibi birşey yarım sezon için 1 milyon verdiğimiz Cyriac'ı da izledik ayakta zor duruyordu. RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - maicon_28 - 24-02-2019 basının attığı başlığa bak savaş alanına çevirmeleri gerekirken sanki güzel bir şeymiş gibi "Giresunspor 2. Lige Göz Kırpıyor 1-2" RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - kerasus - 24-02-2019 Geçenlerde arkabesli forumda takımla alakalı ironi yaptığım yorum; Quote:Afyon ile bizim aramızda kıyasıya bir düşme yarışı geçiyor. Kemal Kılıç hamlesiyle düşen son takım olma yolunda büyük avantaj yakalamıştık zaten. Geçen hafta da kıyasıya mücadele de kaybetmeyi daha çok istedik ve kaybederek altın değerinde sıfır puanla hedefe biraz daha yaklaşmış olduk. Afyon'un Balıkesir mağlubiyeti planlarımızı bozsa da bizde inşallah Altay'a kaybedip rakibimize küme düşme sevincini yaşatmıycaz. Bu sene çok büyük emekler verdik gerçekten düşmek için. Ama lig okadar zorlu ki okadar takım arasından sıyrılıp rahatça küme düşmek bile hayal oluyor. Neyse mücadeleye devam, sene sonunda Afyon'u da kurtarıp küme düşeceğimize inanıyorum. bugünde ekleyelim, Bugünde çok iyi hazırlandık maça ama Altayın daha ilk yarıda 10 kişi kalması planlarımızı bozsa da mücadeleyi bırakmadık ve istediğimiz skoru almayı başardık. Elazığ'ın da kazanmasıyla küme düşme yolunda derin bir nefes aldık. RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - Yaglidereli - 24-02-2019 Lan böyle birşey olamaz ya. Bu kadar yeteneksiz nasıl bir araya gelebilir. Bu nasıl bir iş ben anlamadım. Muhammed denen adam bizim halı saha maçlarımızda oynayamaz. 90+ iki tane korner kullandı ikisini de aynı yere atarak rezil etti. Küfür ede ede bir hal oldum. RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - kerasus - 24-02-2019 (24-02-2019, 15:16)semiko Wrote:(24-02-2019, 15:15)maicon_28 Wrote: metin diyadin trabzonluları oynatıyor len Misyonu doldurduğu halde 3 hocanın toplamından fazla puan aldıysa, birde misyonu tamamlamamış olsa heralde şampiyonlar ligine götürecekti. RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - kral1234 - 24-02-2019 Noluyor kardeşim ne bu tantana? Gece vardiyasından çıktım, ulan napsam uyusam mı yoksa beklesem maçı mı izlesem dedim. Sonradan sktr et zaten yenilecekler kanser olacağıma uykumu alırım dedim. Şimdi uyandım, tam da tahmin ettiğim gibi olmuş. Siz de sktr edin uyuyun, gezin tozun. |