Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
3.Hafta | Giresunsporumuz 2- 2 Hatayspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 3.Hafta | Giresunsporumuz 2- 2 Hatayspor (/showthread.php?tid=893)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: 3.Hafta | Giresunsporumuz- Hatayspor - maicon_28 - 01-09-2019

(01-09-2019, 21:07)Celik_Adam Wrote: Rusescu'dan bu takıma santrafor mu olur allahaşkına. Bu adam fit olsa bile ancak oyunu rakip kaleye yıkıp set oynayabildiğin bölümlerde iş yapar. Tanase'de o tip bi adamdı. Bizim takımın bunları yapma şansı hiç yok. Takımda yaratıcı bir tane orta saha oyuncusu yok ne oynamayı planlıyorsun da Rusescu alıyorsun. Özgürcan da işe yaramaz aynı şekilde.

Aslında Del Valle forvet arkası olarak oynayabilir. Pas ya da oyun görüşü olduğu için değil de ani çıkışlarda dikine iş yapabildiği için.

Bu takımın tek oynayabileceği oyun düz kontra oyunu. Bekir Mehmet Güven Renan'dan ikisi oynayacak. Defans çakılı duracak. Numan-Ahmet Kesim bu işi yapabilir. Gelen bi stoper de var. İleri bi tane fizikli ve çevik çok teknik kapasiteye gerek yok, santrafor koyacaksın. Arkasında Limbombe, Ahmet İlhan, Del Valle. Zaman zaman birini çıkarıp orta sahayı üçlersin yine defansif bir oyuncuyla. Bu kadrodan başka bir şey çıkmaz. Oyun merkezini biraz ileride kurduğun her an yaşlı savunma hattı zaten delik deşik olur her takımda seri oyuncular var.

Bu takımı yukarı oynama iddiasıyla kurduğunu söyleyen yönetime de allah akıl fikir versin. Dediğim mantığa oturtulmazsa kümede bile zor kalır bu kadro.

Yorumunun bazı yerlerine katılmakla birlikte, bu manzaranın asıl sorumlusu Erkan Sözeri'dir

%80 Erkan Sözeri
%20 Yönetim

Hea şu da ayrı bir konu. Yönetim futboldan hiç anlamıyor ama hocanın istediği bütün oyuncular alındı. Hemde Temmuz ayında kamptan önce

Yönetimdeki %20 lik suç. Bu kadar futboldan anlamaması. Böyle bir kadro mühendisliğini analiz edip dur demeliydi.

RE: 3.Hafta | Giresunsporumuz- Hatayspor - sy200028 - 01-09-2019

Neyse maç bitti bir puan bir puandır bu kötü fıtbola çok bile ruceskunun bugün bavulunu eline verin göderin adam gibi forvet alın lige ara verilecek iki hafta limandan burunucuna kadar bu takımı koşturun anca dikiş tutarız

RE: 3.Hafta | Giresunsporumuz- Hatayspor - Celik_Adam - 01-09-2019

(01-09-2019, 21:16)maicon_28 Wrote: Yorumunun bazı yerlerine katılmakla birlikte, bu manzaranın asıl sorumlusu Erkan Sözeri'dir

%80 Erkan Sözeri
%20 Yönetim

Hea şu da ayrı bir konu. Yönetim futboldan hiç anlamıyor ama hocanın istediği bütün oyuncular alındı. Hemde Temmuz ayında kamptan önce

Yönetimdeki %20 lik suç. Bu kadar futboldan anlamaması. Böyle bir kadro mühendisliğini analiz edip dur demeliydi.

Doğrudur zaten hocayı da dahil ederek söyledim. Planlamada sorun var. İnisiyatif hocadaysa temel sorun da onda.

RE: 3.Hafta | Giresunsporumuz- Hatayspor - maicon_28 - 01-09-2019

abi bir de başkanın ağırlığı olacak.

Adam askerlik arkadaşı gibi

Maç sonu Erkan Sözeri kolundan itiyor Sacit Ali Eren'i. Hadi uzaklaş falan diye. Normalde böyle ahbap ilişkisi olabilir mi

Örneğin, Fatih Terim Mustafa Cengize, veya Ersun Yanal Ali Koça veya Abdullah Avcı Fikret Ormana yapabilir mi ? Daha doğrusu böyle bir manzara gerçekleşir mi

RE: 3.Hafta | Giresunsporumuz- Hatayspor - turkuaz_0628 - 01-09-2019

Herkeste reaksiyon var başkan dahi patlıyor Smile bu iyiye işaret yalnızzzzzzzzz bu maçın tek sorumlusu var erkan sözeri sen birader hatay gibi bi takıma nasıl 1-0 koruma planı ile iknci yarıya çıkarsın ayıp yahu sen şampiyonluk kovamaya çalışan takımsın bu ne yapma hoca yapma yanarız gelelim rusescu o kadar şaşırtıyorki beni futbola çok uzak kalmış gibi toplayabilirmi bilinmez çok yanıldım rusescuda, kaleciler çok sıkıntılı olmaz lüften adriano gönderilsin boşta kalan bi kaleci bulunsun acil hemde çok ben kayacan geri gelsin demiştim adam erzurumla anlaştı neyse diğer aksayan mehmet güven olmaz bu topçu ile de lig bitmez, takımdaki fiziki eksiklik nedir kondisyoner nerde belediye plajında koştursun sabah akşam bak ne iyi oluyorlar adam bittim dedi resmen bu utanç kondisyonere yeter sanırım, ahmet ilhan, numan, bekir, del valle, ilk maçı olmasına rağmen limbombe takımda iyi olanlar özgürcan son 15-20 dk golcusü tipik oda verimli olacak.
Başkan bu kadar sahada yer alıp kendisini göstermemeli bence özelikle herkes farketmiş erkan sözeri bile itekleyip sen geç yapması olmadı amatörce oldu, geç kalınmadan acilen bir kaleci başta olmak üzre en az 4 transfere daha ihtiyaç var.

RE: 3.Hafta | Giresunsporumuz- Hatayspor - sy200028 - 01-09-2019

Bu takım erzurumda yatmış et yemiş geri gelmiş başka izahı yok koşamayan adam pas atamaz pres yapamaz sağa sola kaçıp bindirme yapamaz en önemlisi dripling atıp adan geçip orta yapamaz topu alıp adam geçen oyuncu yok bunların hepsi bizim takımda var ikili mücadelelerin hepisinde topu kaptırdık önümüze düşen topuda rakibe pas olarak attık durum kötü iki hafta deliler gibi kondisyon çalışmamaız lazım acil forvet ve kaleci sorununa çare bulmamız şart oyunda del vale dışında rakibi geçen adam eksilten futbolcu yok hepsi bildiğin kalas düz oyuncu bunlarla lig bitmez landel bal yapmayan arı gibi kendi etrafında dönüp duruyor istisnasız ligin en kötü takımyız şu anda

RE: 3.Hafta | Giresunsporumuz- Hatayspor - mvsr - 01-09-2019

Bu takımdan hiçbir b.k olmaz der geçerim.

RE: 3.Hafta | Giresunsporumuz- Hatayspor - kral1234 - 01-09-2019

Bu takım düşmez de çıkmaz da. Peker dönemi gibi biraz korku yaşarız sonra biraz düzelir umutlanırız peşine orta sıralarda ligi bitiririz.

RE: 3.Hafta | Giresunsporumuz- Hatayspor - heyulaanil28 - 01-09-2019

Atan ve tutanın iyi olacak bizde ikiside yok 2 kalecide kova Rucescu falan bu saatten sonra gitmez sezon başı imza atmayacaksın kapı kontrat var aynısı Çağlar için falanda geçerli bu takımdan şuan playoff beklemek aptallık olur

RE: 3.Hafta | Giresunsporumuz- Hatayspor - cotanak88 - 02-09-2019

Adriano ve Rusescu derhal bu gece gönderilmeli 3 maçta hiçmi varlık gösteremez bir forvet, yine aynı şekilde bir kaleci bu kadarmı mal olur muhammed bayır bi pozisyonda çık al diyo adam mal mal bakıyo, biraz önce fener-trabzon maçına bakayım dedim fenerin kalesini 21, trabzonun kalesini 23 yaşında çocuklar koruyor muazzam işler çıkarıyorlar yazıktır ya bu takıma ne eksik ne fazla 4 transfer lazım mevkiler belli söylemeye gerek yok, Erkan Sözerinin de acil kendine çeki düzen vermesi lazım bu takımda ciddi bir uyum sorunu var bunu bir an önce çözmesi lazım.