Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları (/showthread.php?tid=678)

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - cotanak88 - 26-07-2016

Bozbağ forvet için en iyisini arıyormuş gol atacak adam arıyormuş Smile yoksa çoktan 2 yabancı alırmış. ben bundan sonra bi messi ayarında topcu bekliyorum Big Grin

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - sokakbaşımeyhane - 27-07-2016

forvete sağlam bir takviye yapmak lazım..kaleci eser le ligi bitireceksek playofuda unutun şampiyonluğuda..adamın yaktığı maçlar burdan istanbula yol olur..anıl bir nebze daha iyi..bozbağdan küme düşmemeye oynuyoruz açıklaması gayet doğal çünkü adamın örnek aldığı kişi İLhan cavcavvvv...hayatını sadece paraya adamış hedefsiz bir adamı örnek alırsan hedef tabi küme düşmemek olur...

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - mvsr - 27-07-2016

Düşünce:"Demek küme düşmemek hedef.Takım bu sene de iyi değil o halde.Kombine almaya gerek yok.Lig başlasın hele bir duruma göre gideriz maçlara."

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - kerasus - 27-07-2016

takım çok formda ve çıkışa geçmiş play off potasına yaklaştığı zaman bile hedef ligde kalmak diyen adam sezon hazırlıklarında daha yüksek hedeflerden bahsedebilirmi? Üstelik para için elindeki şampiyonluğu satan cavcavı örnek alan biri ise çok normal bir açıklama.

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - Semih Karahan - 27-07-2016

içimizde Tribün Dergi forumunu takip eden vardır mutlaka. forumda geziniyorum düşme çıkma adayları diye bir topic var orada herkes giresunu favori görüyor . iş yapar diyor . ya millet direk çıkar diyor yada play off oynar diyor. Sizcede durum böyle mi ? Ne bileyim ben biraz şaşırdım böyle olmasına . Belkide hoşuma gitti tuttuğum takım hakkındaki düşünceler için Smile Geçen seneye bakarak diyor çoğu kişi ama ben bu sene şansımızı play offu zorlarız diye görüyorum .

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - genoa28 - 27-07-2016

Alanyaspor 6 oyuncuyu satış listesine koymuş, Sinan Özkan ve Barış Örücü tam bizim ihtiyacımız olan oyuncular alırsak müthiş katkı sağlarlar ama 1 liranın lfaını yapan Bozbağ uğraşmaz sanırım

Tisdell ve Zenke paradan dolayı yalan oldu yoksa şimdiye imza attırırlardı

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - sokakbaşımeyhane - 27-07-2016

tisdell gelse çok süper olacak ama muhtemelen yalan oldu...

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - einstein78 - 27-07-2016

Bizimkilerin süperlige çıkma gibi bir hedefi yok bence. böyle 1.ligde takılarak yaşlanmayı planlıyorlar. lig bu sene daha zorlu. es es - sivas - a.demir ve m.idman yurdu gibi takımlar çok iyi oyuncular aldılar. bu sene hedef gerçekten ligde kalmak olacak bence.

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - kesap28 - 27-07-2016

arkadasım es es sıvas ademır bılıyoruz da mersın ? kımı aldıkı hıc duymadık bılgılendırırsen sevınırım Smile

RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları - emre_1466 - 28-07-2016

Abartmayın bu kadar geçen sene Karşıyaka, Göztepe, Adana Demir kimleri kimleri almadı. Biri sonuncu oldu öbürü on üçüncü oldu diğeri de gene play offtan elendi. Göztepe ve Adana Demir den 6 puan aldık. Lig tabiki zor geçecek Eskişehir ve Sivas gayet iddialılar. Ama bence Eskişehir hoca seçiminde yanlışlık yaptı. Mersin şu an düşmenin adaylarından transferi bırak eldeki topçular da gitti.