![]() |
|
Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Giresunspor 2018/2019 Sezonu (/showthread.php?tid=823) |
RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - genc28 - 18-07-2018 (18-07-2018, 00:04)genoa28 Wrote:(17-07-2018, 23:55)genc28 Wrote: Fena adam değil benim içime sindi valla.Şimdi bir sol bek ,2 kanat , 2 ön liberoya acilen ihtiyaç var bu hafta içi bitirmeliler transferi. Yazdıklarım acil olanlar yoksa yedek forvetimiz halen yok yasin ozandan ne yedek forvet olur nede yedek kanat o yüzden bir forvette gerekli. RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - heyulaanil28 - 18-07-2018 Selanik göçmeni arkadaşım var Yunanistan da yaşıyor süper ligde rahat oynar dedi orta sıra takımlarda fiziği falan da iyi saatçi tipi yok yabancılarda elle tutulur transfer bu oldu herhalde yinede sahada 3-4 hafta görmek gerek Emenike burada 1 hafta kalmaz tesisi gördüğü gibi gider Karabük teki Emenike yi herkes ister ama doymuş egolu burnu kaf dağında Emenike ye gerek yok.
RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - mvsr - 18-07-2018 Küme düşenlerden biri belli oldu.Elazığspor maddi sıkıntılar içerisinde kapanma kararı almış.Kaldı 2 takımlık kontenjan. RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - ArmanınPeşinde - 18-07-2018 Genel olarak bir değerlendirme yaparsam (yeniden anlaşılan oyuncuları da dahil ederek) Beğendiğim transferler: - Uğur Kuru - Emre Uruç - Kağan Miray Bağış - Abiola Dauda - Aykut İyi veya kötü anlayabildiğim, en azından umutlu olduğum transferler: - Said Idazza - Sangare - Hüsamettin - Kayacan - Muhammed İldiz "Biz ne yaptık allasen?" dediğim transferler: - Anıl - Çağlar - William Sery - Yasin Ozan Bu sene kurulan takım playoff hedefli bir takım anlaşılacağı üzere. Ben küme düşmeye oynayacağımız düşünmüyorum. Orta sıra takımı oluruz, kimya tutarsa playoff oynarız. RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - maicon_28 - 18-07-2018 cidden diğer yabancılara göre bariz daha iyi gibi gözüküyor. Tek sıkıntı geç olması bunu 15 gün önce transfer etsek her şey iyiydi Kalp rahatsızlığı geçirip futbolu bırakırsa şaşırmam. Çünkü Giresunsporluluk bunu gerektirir RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Okan - 18-07-2018 Dauda: Sivas kagit-kürek isini zamaninda yapamadigi icin saglik kontrolunu bahane edip transferden vazgecti. https://www.ad.nl/transfer-talk/vitesse-dauda-topfit-turks-papierwerk-niet-in-orde~af8b31ad/ RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - mvsr - 18-07-2018 Ağzınız bal yesin.Yeter ki takım kendini bilerek oynasın.O ligin 13. 14. haftasında aldığımız zoraki ilk galibiyetler gibi bir performans çizmesin.Küme hattına hiç yanaşmasın hepsine razıyım. Elimizde bir Giresunsporunuz var.Ona da birşey olmasın. RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - bulancak28 - 18-07-2018 Hayırlı olsun. İnşallah kedi olalı bir fare tutmuşuzdur. ----------------Kayacan-------------- -------Aykut-------------Sery--------- Uğur-----------------------------Hüsam -----------Transfer--M.İldiz------------ Sangare------Transfer------------İdazza -----------------Dauda---------------------- Şu Sangare de iyi çıkar inşallah. Sery ve İdazza'dan niyeyse hiç ümitli olamadım. Acil bir on numara-sol kanat- iki ön libero ve stoper almamız lazım. Sol bekte gerek aslında ama orayı muhtemelen Hüsam-Çağlar yapar bu yönetim. RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - Yaglidereli - 18-07-2018 ya beyler ne zaman düzgün zenci oyuncumuz oldu? bunlardan da en fazla biri orta seviye oyuncu olur. diğerleri vasattır. RE: Giresunspor 2018/2019 Sezonu - sy200028 - 18-07-2018 Daudanın Videolarını izleme şabsım oldu iki özelliği gözüme çatptı Kafa ile birden çok golü var ve iyi sıçrıyor uzaktan şut çekiyor gollerininin büyük kısmı ceza yayından yada dışından çekilen sutlar şeklinde yırtıcı defansı rahtsız edecek bir yapıda degil ama iyi çalışırsa bu ligde iş yapar diye düşünüyorum |