![]() |
|
12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu (/showthread.php?tid=540) |
RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :) - sy200028 - 07-12-2014 PozisyOnu tartismaya bile gerek yok elle oynama da bir kerede bizim için hata yapsınlar.... RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :) - Okan - 07-12-2014 Maradona misali RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :) - gorelelibey - 07-12-2014 OMUZ GOL ARASI BIR DURUM VAR HAKEM YAN HAKEM GÖRMÜYOR 4 HAKEM GÖRMÜYOR TV NIN GÖRÜNTÜLERINE BAKIP BIZ BIR KARAR VEREMEYIZ ALEYHIMIZE COK OLDU HAKEM KARARINA HERKES SAYGI GÖSTERSIN LÜTFEN HELALIN VAR GIRESUNUM GOL YAZAMAMISTIM SIMDI YAZIYORUM -GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :) - kesap28 - 07-12-2014 hocadan tüm futbolculara aın teri döken herkese tş ler tebriker bu takıma 3-4 takviyeyle play off oynarız RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :) - heyulaanil28 - 07-12-2014 (07-12-2014, 16:06)sy200028 Wrote: PozisyOnu tartismaya bile gerek yok elle oynama da bir kerede bizim için hata yapsınlar.... bizim verilmeyen penaltılara saysınlar elazığ ne oynamış şu maçta bile 1-1 sonraki kale çizgisinde gol atamayan oyuncular var adam gibi forvet olsa antalya maçını farklı alırdık bu maçta olduğu gibi erkan hoca ile tek artımız fazla pozisyon vermiyoruz abuk subuk goller yemiyoruz en azından artı oyuncu kazanımı büyük artı. RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :) - kesap28 - 07-12-2014 birde alican kacırdıgı gole takıldım boş pozısyonda sağ ayaklı oyuncu nasıl solla vurdu o topa : )) kazandıkya unuturuz alicanım :: ))
RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :) - heyulaanil28 - 07-12-2014 (07-12-2014, 16:10)kesap28 Wrote: birde alican kacırdıgı gole takıldım boş pozısyonda sağ ayaklı oyuncu nasıl solla vurdu o topa : bu salaklar böyle goller kaçırıyor sonra hocaya salla 1-1 iken ergün orta sahaya geldi ileri oynamak varken esere döndü erkan hoca iki elini havaya kaldırdı beddua eder gibi kimlerle uğraşıyoruz der gibi herşeyin özetin bu. RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :) - gorelelibey - 07-12-2014 BU GIRESUN ELAZIG DAN DAHA IYI IDI GIRESUNUN OYNADIG MACLARDA HIC HAK ETTIGINI ALAMAMISTI BU MAC GIRESUNUN HAKKI IDI NORMALDE HELE 1 GOLDEN SONRA KACAN YÜZDE YÜZLÜK GOLE COK ÜZÜLDÜM RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :) - Yaglidereli - 07-12-2014 Valla hayatımda bir maç izlerken bu kadar eğlenmemiştim. Ofiste 5-6 Giresunlu dört köşe olduk ![]() Vursana, atsana, bitirsene derken maç bitti. Muhteşem bir 3 puan geldi. Geriden gelmek ayrı güzel oldu. RE: 12. Hafta | Elazığspor - Giresunsporumuz 1-2 Maç Sonucu :) - Çotanax - 07-12-2014 Sampiyonluk için iddiamızı sürdürmek istiyorsak deplasmandaki performansımızı iç sahaya yansıtmalıyız.O zaman şampiyonluk kaçınılmaz olacak. |