Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor (/showthread.php?tid=563)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - heyulaanil28 - 15-03-2015

(14-03-2015, 23:45)genoa28 Wrote: bu takım play-off yapamaz, o kapasite yok bizde, başkan, yöneticiler veya futbolcular ne kadar istesede olmaz.

kapasite meselesi değil bu bende biliyorum bu takımla playoff zor ama insan önce havlu atmamalı mücadele etmeli 30-33 puanı bulmuş bir takımın yönetimi önceliğimiz ligde bu ligin takımı olmak diyor sonra çıkıpta futbolculara sallamanın anlamı yok bende futbolcu olsam 33 puan yapmışım yönetim ligde kalmak derse salıveririm kendimi erkan hoca ilk geldiğinde hedefi futbolcular belirleyecek diye iyi mesaj veriyordu playoff hedefi hesabıda yapıyordu ama yönetim sağolsun biz bu ligin takımı olacağız diye diye erkan hocayıda ortaya attı osmanlı maçındaki vurdumduymazlık buydu hoca bugün gene msj verdi umarım yönetimde mesajı alır gerçekçi olarak zaten hem fikiriz bu takım playoff yaparsa süprizin süprizi olur ama havlu atmak olmaz insan yalandanda olsa hedefimiz playoff demeli mücadele etmeli.

RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - turkuaz_0628 - 15-03-2015

Ya arkadaşlar maçla alakası yokta trabzon düzyurt maçına geçen ankara güçlü arkadaşlar stada girmiş kale direklerine stiker yapıştırmışlar, varmı aslı astarı bizimkiler bana baya takıldı, yolu stada düşen bir baksın ....

RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - EFE_28 - 15-03-2015

Bu takım kesinlikle playoff yapacak.Kimse kendini kandırmasın.2 tane zor maçımız var.Kayseri ve antalya maçımız var.Diğer maçlarda puan kaybımız süpriz olur.

RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - yirmisekiz - 15-03-2015

(15-03-2015, 01:23)EFE_28 Wrote: Bu takım kesinlikle playoff yapacak.Kimse kendini kandırmasın.2 tane zor maçımız var.Kayseri ve antalya maçımız var.Diğer maçlarda puan kaybımız süpriz olur.

Kilosu kactan gidiyor?

RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - ziza82 - 15-03-2015

açıkçası bu maçta yeniliriz diye düşünüyodum osmanlıdan puan alırız diyodum kazanmamız süpriz oldu alanya çok formdaydı haftaya boluyu yenersek bir hafta milli maç tatili olacak iyi dinleniriz ....

RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - adebisi28 - 15-03-2015

deplasmandaki bolu beraberliğidir içimi acıtan Big Grin

RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - genc28 - 15-03-2015

Buca maçında verdiğimiz 2 puana gelde üzülme şimdi

RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - Sercan28 - 15-03-2015

(15-03-2015, 12:41)yirmisekiz Wrote:
(15-03-2015, 01:23)EFE_28 Wrote: Bu takım kesinlikle playoff yapacak.Kimse kendini kandırmasın.2 tane zor maçımız var.Kayseri ve antalya maçımız var.Diğer maçlarda puan kaybımız süpriz olur.

Kilosu kactan gidiyor?

RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - heyulaanil28 - 15-03-2015

antalya isim olarak iyi oyun olarak kadronun değerini vermiyorlar sahada yoklar bu ligde iyi hava yakalayan gider a.demire bak kadrosu ahım şahım değil bizden giden beykan,fatih şenler oynuyor golcüleri bu ligin kaşarı özgürcan ama rüzgarı arkalarına aldılar tıpkı bizim geçen yıl mehmet hocayla gelen rüzgar ve bu yıl erkan hoca ile devam eden rüzgar gibi iyi hava yakalyan özgüveni alan işi götürür bu liglerde.

RE: 24. Hafta | Albimo Alanyaspor - Giresunspor - kral1234 - 16-03-2015

Acikcasi ben oynadigimiz oyun olarak play offu hak ettigimizi dusunmuyorum. Karsiyaka macindan beridir ben rahat bir oyun oynadigimizi dusunmuyorum. Abwo gunundeyse bir sekilde puan aliyoruz. Abwo yoksa takim da yok ayrica forvetsiz oynuyoruz.