Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=746)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - kerasus - 29-05-2017

(29-05-2017, 16:35)maicon_28 Wrote: "Final yeri ile ilgili soyle bisey gordum

Eskişehir - Göztepe : Antalya
Eskişehir - Bolu : Antalya
Giresun - Göztepe : İstanbul (FB stadı)
Giresun - Bolu : İstanbul (FB stadı)

(ALINTI) tribündergiden"

eğer böyle bir şey olursa süper, hadi be finale çıkalım. Ulaşım açısından fb ve bjk stadı 1 numara İstanbul'da. 20 bin kişi doldururuz muhtemelen. Hadi final olsun be
uzun zaman sonra tribündergiye girdim maç başlığına falan bakıyım dedim. yav arkadaş harbi nasıl katlanıyorsunuz şu trol yuvasına? 5 dk da içimden kaç kişiye küfretmişimdir sayamadım. nasıl sakin kalabiliyor ve normal yazabiliyorsunuz ordaki o. çocuklarına? helal valla.

RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - Semih Karahan - 29-05-2017

valla bende sabredemiyorum yazıyorum ama . adamlar kaf dagından bakıyor. biz tekiz falan filan.
edit:maç öncesindeki yayındaki serkan rençbere ayar olan bi ben miyim acaba ? sinir bozucu
edit 2 : ev arkadaşım abwo hastası . ne zaman izlese abwo döktürüyor. caps yapacam diyo turu geçelim paylaşacagım Smile adam abwoyu çok seviyor sırf o yuzden giresun a götürücem.

RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - mvsr - 29-05-2017

Eskişehir üzerinden yayın yapıyorlar.Sanki biz Rum takımıyız "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"

RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - quaresma_28 - 29-05-2017

(29-05-2017, 18:28)mvsr Wrote: Eskişehir üzerinden yayın yapıyorlar.Sanki biz Rum takımıyız "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"

Sanki maçı eskisehr kanal 26 veriyor ben öyle hissettim maç öncesini

RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - cotanak88 - 29-05-2017

mustafa denizli tenezzül edip röportaj bile vermiyor kibir tavan yapmış inşallah bugün alacağız şu maçı denizli gt olacak.

RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - Çotanax - 29-05-2017

Beyler maça odaklanın grisini boşverin. Şu mübarek vakitlerde dualarımız bizim çocuklarla. GEÇECEĞİZ ULAN BU TURU GEÇECEĞİZ

RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - Grsss28 - 29-05-2017

Allah utandırmasın inşallah sonunda turu geçen biz olalım.Futbol şansıda yanımızda olsun.

RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - kerasus - 29-05-2017

saha beklediğim kadarda ıslak değil. Allah'ım sen konuyu biliyorsun, amin.

RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - Okan - 29-05-2017

Rakip kaleye her sutumuz, her kafa topumuz gol olur INSALLAH.

RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz - 123456 - 29-05-2017

Allah yardımcımız olsun