Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor (/showthread.php?tid=801)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - heyulaanil28 - 22-12-2017

(22-12-2017, 19:30)heyulaanil28 Wrote: Caner'in affedildiği gün Metin Diyadin gitmeliydi genç bile kalındı sakın bana kimse kadro masalı anlatmasın şu maçı alsak bile Diyadin gitmeli şu Antep ve Samsuna şu futbol oynanır mı

0-0 iken maçı alsak bile Diyadin gitmeli dedim hala da aynısını diyorum maç devam ederken maratonun yaptığı protestoyu yanlış buluyorum başlarından adam olmadığından çeliğe çocuğa tribün yaptırırsan bu olur herşeye rağmen HAYAL kurmak istiyorsak kan değişikliği şart...

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - sokakbaşımeyhane - 22-12-2017

(22-12-2017, 20:02)heyulaanil28 Wrote:
(22-12-2017, 19:30)heyulaanil28 Wrote: Caner'in affedildiği gün Metin Diyadin gitmeliydi genç bile kalındı sakın bana kimse kadro masalı anlatmasın şu maçı alsak bile Diyadin gitmeli şu Antep ve Samsuna şu futbol oynanır mı

0-0 iken maçı alsak bile Diyadin gitmeli dedim hala da aynısını diyorum maç devam ederken maratonun yaptığı protestoyu yanlış buluyorum başlarından adam olmadığından çeliğe çocuğa tribün yaptırırsan bu olur herşeye rağmen HAYAL kurmak istiyorsak kan değişikliği şart...

85 ten sonra yapsa eyvallah takımı sabote ettiler resmen..bu takım şu an 2 sırada ayıptır

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - Semih Karahan - 22-12-2017

korkişkoyu çıkarttığı an bitti benim için maç oynayan tek adamdı

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - Semih Karahan - 22-12-2017

metin hoca tam bir laz ya Big Grin allahım tipe bak hareketlere bak

(22-12-2017, 20:03)Semih Karahan Wrote: korkişkoyu çıkarttığı an bitti benim için maç oynayan tek adamdı

Bu sahanın adamı değil daha çok ağır

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - bulancak28 - 22-12-2017

"Bakarız, düşünürüz, ne uygunsa onu yaparız."

Diyaliba "bu hocayla şampiyon olacağız "

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - ArmanınPeşinde - 22-12-2017

Oyuncular hoca lehine yorum yapıyor. Beklenmedik bir durum. En azından izlediğimiz gördüğümüz kadarıyla beklenmedik bir durum. Bugün yaşananları ne kadar tasvip etmesek de, takım bu duruma reaksiyon gösterebilir. Hayırlısı.

Metin Diyadin gitmemeli bence bu arada.

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - 123456 - 22-12-2017

Takım ve hoca arası sıkıntı yoksa hoca devam etmeli kesinlikle.
Bu zeminde bu maçın çok zor geçeceği belliydi. Ama Maratonun 1 değil 2 değil anlamıyorlar iste tribünden. Tribunculuk falan yok adamlarda. Mahalleden topla adamları bağırt çağırt tribuncuyuz diye gezin . Yok öyle.

RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - maicon_28 - 22-12-2017

Metin Diyadin genel olarak " Erken gol bulamayınca, strese giriyorsun zorlanıyorsun. İlk yarıyı 30 puanla kapattık, bazı hatalar olmasa belki 3-5 puan daha fazla toplayabilirdik. Ligdeki herkes tarafından takdir edilen bir takım olmamıza rağmen veya liderken manisaya yenilince hemen istifaya çağrılmayı vs. anlamış değilim. Bu yörenin insanıyız, daha önce yaptığımız gibi şampiyon yapmak için geldik buraya, onu için uğraşıyoruz. En sonda bakarız, konuşuruz, düşünürüz, karar veririz, ne uygunsa onu yaparız"

gibisinden bir şeyler söyledi. Maç sonunu kaçıranlar veya izleyemeyenler için.