Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor (/showthread.php?tid=857)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - Giresun28 - 20-01-2019

Bir puan alalim baride farki koruyalim takviye gepmezse ciddi ciddi dusme adayiyiz

RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - quaresma_28 - 20-01-2019

Gözlerim kanadı sayenizde a.k

RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - Celik_Adam - 20-01-2019

Landel resmen son 10 dakikada ceza alanı üzerinde 3-4 pozisyonu yedi. Bence bunu da direk yollasınlar. Halbuki maçın geneline göre daha organize olunan anlardı. Santrafor zaten yok.

RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - kral1234 - 20-01-2019

Bu kadar işte beyler. Eskişehir ayarında bir takımız. Teselli mi utanılacak bir durum mu bilmiyorum ama en azından Eskişehir’e karşı ikili averaj avantajımız var.

RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - 123456 - 20-01-2019

Ne köy olur ne kasaba. Anca ligde kalır bunlar. Hedefte bu zaten. Sıkıntı yok

RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - bulancak28 - 20-01-2019

+ Renan, Volkan, Tanase, hadi biraz da Berkan

- Dauda, Landel
Şu iki herif bugün sahada hiçbir şey yapmadı. Dauda gol atıyor kalsın dedik de yok aga çekilecek dert değil ya. Anca ceza sahasında top gelsin önüme vurayım. Golcü dediğimiz adamın 8 golü var, 3'ü Karabük'e karşı ikisi de penaltıdan. Ne ceza sahasında pozisyon alma var, ne rakiple mücadele var, ne top kontrolü var.
İlk devre takım o kadar çöptü ki Landel aralarında sırıtmıyordu. Takım biraz düzelince kabak gibi ortaya çıktı. İddia ediyorum Muhammed Reis oynasa biz bu maçı alırdık, o derece kötü.
Volkan'ı artıya yazdım ama bakmayın, koyunun olmadığı yerde Abdurrahman Çelebi misali o da. İkili mücadelelerde zayıf, sakatlık psikolojisi olsa gerek. Pozisyon yaratıyor eyvallah ama biraz bal yapmayan arı gibi.
Renan inşallah bozmaz. Uzun zaman sonra savunmada güven veren birini izledim. Ön libero da oynaması avantaj. Ayriyetten teknik bir adam.
Takım biraz daha toparlanmış ilk yarıya göre, en azından sahada ne oynadığımızı biliyoruz. Orta saha ve stoper şart. Hele sağ kanat şart oğlu şart.

-------------------------Kayacan----------------------------
-----------Aykut/Transfer--------Çağlar/Ferhat------------
Berkan/Savaş----------------------------Hüsam/Bahadır
------------Renan/Alperen--Tevfik/Transfer-------------
Transfer/Kağan------Tanase/Reis------Volkan/Cyriac
------------------------Cyriac/Dauda-----------------------

RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - bulancak28 - 20-01-2019

Bu arada şunu da söylemek lazım

Bu takım ilk yarıdaki Hüseyin Kalpar'ın takımı olsaydı Eskişehir bizi döndüre döndüre yenerdi.

RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - sokakbaşımeyhane - 20-01-2019

Landel acil yollanmali..volkani çok sisiriyosunuz bir numara yok cyriac iyi çıkarsa keser onu tanase nin kumaşı iyi gibi yasin ozan fiyasko ..renan 40 yıllık giresunlu gibiydi tevfik umdugumdan iyi cikti sıritmadi..alperen oğlum kafanda futbolcu olmak varsa beynini kullanacaksin

RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - kral1234 - 20-01-2019

Vay anasını Yasin ozan diye topçumuz varmış bu akşam ilk defa öğrendim. Acaba hangi menajer kitlediBig Grin

RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - turkuaz_0628 - 20-01-2019

Beyler eleştirelimde o kadar da değil 3-5 maç şans vermek te lazım takıma gözle görülür bi mücadele gücü var şimdi hakkınıda verelim ilerleyen haftalarda daha netleşir, renan ve tenase bence ilk yarıda bulunabilecek iyi futbolcular gibi sanki gayet pozitifim her ikisinede mevcut oyunculardan hüsama noldu mk adamın o vurduğu gol olsaydı formasını giyer yeminle yarın gezerdim Smile takım iyi sinyal attı gibi eskişehirin gençleri biliyosunuz zaten mücadele ediyorlar ve taraftar zaten ölüyü oynatıyor ben maçtan önce inanın bu kadar dirençli bi eskişehir beklemiyordum, ama taraftar faktörü çok önemli bugün dauda az etkili olsa keza landel topu ezmeden oynasa gol bulabilirdik, bizim ana hedefimiz kümede rahat kalmak kimse uçmasın he gizli bir play offf beklentisi var tamam ama çok az bence şans olarak ...
BU takıma bir forvet lazım oğlu lazım birde orta saha....

BU ARADA TRİBÜNDE KİM VE HANGİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ ? BİLEN VARMI ...
BU