![]() |
23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay (/showthread.php?tid=866) |
RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - sokakbaşımeyhane - 24-02-2019 Diğer takimlara bakıyorum bir de bizim takıma beni bir gülme alıyor 3.lig takımının bu ligde ne işi var diye.. RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - semiko - 24-02-2019 (24-02-2019, 17:06)kral1234 Wrote: Noluyor kardeşim ne bu tantana? Gece vardiyasından çıktım, ulan napsam uyusam mı yoksa beklesem maçı mı izlesem dedim. Sonradan sktr et zaten yenilecekler kanser olacağıma uykumu alırım dedim. Şimdi uyandım, tam da tahmin ettiğim gibi olmuş. Siz de sktr edin uyuyun, gezin tozun. yaklaşık 4 aydan beridiri böyle . haftasonları baya yoğun çalışıyorum takip dahi edemiyorum forumu okuyup geçiyordum ama işte bu ibişler yüzündende armaya mı küselim RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - cotanak88 - 24-02-2019 Başkan yardımcımız facebookta video paylaşmış istanbulda köpeğiyle karda oyun oynuyor sanırım herşey yolunda rahat olun mesajı veriyor başka aklıma birşey gelmiyor keyifler tıkırında. RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - mvsr - 24-02-2019 Gidişat 3. ligdir. Bu şehirden hiçbir b.k olmaz. Bütün sorumluluk Koca Yalan’ındır. RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - semiko - 24-02-2019 şimdi babamla maçı tartışırken fikstüre baktım. son 7 maçın hepsi üstteki takımlarla ondan önceki 4 maç orta sıra . şimdi şöyle dedim ben. ilk 4 maçtan 5 puan çıkartsak. son 7 maçtanda 7 puan çıkartırsak 12+22 34 puan ile ligde kalırız gibime geliyor. ama işte gel gör bide şu takımı gör RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - kerasus - 24-02-2019 ben bugün evdeyim hemde internet başındayım ve maç aklımda bile yoktu. devre arası tesadüfen denk geldim ki oda ne adamlar hem 10 kişi kalmış hemde öndeler. heralde dedim 10 kişilerse bastırıyoruzdur falan beraberliği yakalarız. maçkolikten ilk yarıya baktım oda ne la? herifler zaten 10 kişi kaldıktan sonra atmışlar golüde. şaka gibi takımız valla. ha bu arada demiştim biz yıllardır asla bir takımın dikkat çeken bi oyuncusunu marke etmedik diye. yine piaxao attı golü tabiki. RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - sy200028 - 24-02-2019 Bu ligde bu kadar düşme hattında salak takım bulamayız elazıg ve afyon düşecem ben diye üstünü başını yırtıyor ama bizimkiler yok kardeşim siz durun önce ben düşecem diyor form grafiğine baktıgımızda düşme hattındaki en berbat takımız 10 kişi rakibe karşı gol pozisyınumuz yok zaten iyi oynasakda 90 da yiyoruz değişen bişi yok en azından erken yiyip ekranı kapatıp gidiyorum 90 da yiyince çok kötü koyuyor bu saatten sonra karabük gibi gençleri sürelim sahaya iyi dediğimiz 2 gün yaşamıyor alaf oluyor RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - GenCotanak - 24-02-2019 hala düşmedik mi yaaa , matematiksel olarak garantilesek de herkes bir rahatlasa. RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - mvsr - 25-02-2019 Bu stadyumda bir Ankara ekibi ile maç oynamıştık.Yenildik.Taraftar rakibi alkışlamıştı.2. ligden düşmüştük. Bir Amasya maçı.Rakip çoluk çocuk ile gelmiş, maç almıştı. Yine bu ligde yanılmıyorsam 15 hafta kazanamamış deplasmanda zorla Güngören’i yenmiştik.O takım. Başka hatırlayamadım. Şu noktaya geleceğim. Bu takım kadar rezil Bu takım kadar vurdumduymaz Bu takım kadar aşağılık Bu takım kadar vasat Bu takım kadar iğrenç Bu takım kadar bitik Bu takım kadar soytarı Bu takım kadar saygısız Bu takım kadar lakayt Bu takım kadar ....... hiç izlemedim, görmedim, şahit olmadım, bilmiyorum.Kusura bakmayın takım diyorum TAKIM olabilecek oluşum yok ortada.Giresunspor armalı formayı sırtına geçirmiş futbolcu müsvetteleri yayılıyor yeşil çimenin üzerinde. Belediye takımından kendi sahasında 5 gol ile mağlup olduğunda düştü bu sığırlar.O gün bugündür ha oldu ha olacak diye umut ettik durduk.Hayır efendim bu müsvettelerden olmayacak. RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - bulancak28 - 25-02-2019 Çok değil bundan 2 yıl önce o beğenmediğimiz Eser Altın'lar, Onur Demir'ler, Özgür Yılmaz'lar, Dodo'lar Berkan Yıldırım'lar, Yücel İldiz Hoca'lar sayesinde ligin EN AZ GOL YİYEN 2. takımı olmuştuk. Giresun'da değil maç, puan vermiyorduk zaten iç saha sıralamasında 37 puan toplayıp Sivas'ın ardında ikinci olmuştuk. Şimdi açıp yine o zamanki maçlara baksak bin tane entry görürüz "Senin oynayacağın topu s2m", "senden futbolcu olmaz", "Yücel İldiz teknik direktör falan değil", "Mehmet Akyüz s.ktir git bu takımdan", "Metin Diyadin ve Trabzon çetesi" vs. diye İşte Allah tam olarak belamızı böyle verdi. Hala daha puan hesabı yapıp şu kadar puan alsak ligden düşmeyiz diyen renktaşlarıma sesleniyorum: Boşuna ümitlenip hayal kurmayın derim çünkü bu takım olayı kafasında tamamen bitirmiş. Bu takım BİTMİŞ! Kurtulması çok zor. Şu takımları yenemiyorsan kalkıp Gençleri, Denizliyi, Hatayı vs. nasıl yeneceksin? Kimi nasıl yeneceksin? Afyon illa ki denk getirip 1-2 maç alır arada. İyi gün taraftarı değilim. 15 yıldır bu takımın peşindeyim. Küme düştüğümüz seneki takımı alır sırtımda taşırım çünkü o kayyumla şike kumpasıyla mücadelede ellerinden geleni yapmışlardı. Bu takım ama hiçbir şeye layık değil. Dün maçı izlemeyip arkadaşlarımla takıldım ve çok daha güzel bir 2 saat geçirdim. Eskiden olsa maç var derdim gitmezdim. Bu sene neredeyse her maçı izledim ve kahroldum. Ben yoruldum artık. Bir süre bu foruma ve takıma ara vereceğim. İnşallah kapak olurum ve bu takım ligde kalır. Ligde kalmasa bile mücadele eder, o zaman yine başımın üstüne. Ama bu şekilde kaybetmeyi ben asla içime sindiremiyorum. Hadi kalın sağlıcakla |