Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ (/showthread.php?tid=911)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - quaresma_28 - 15-12-2019

Konu dışı ama fener-istanbulspor kupa macinin hakemi Emre malok olmuş adama ödül vermişler a..k.

RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - mvsr - 16-12-2019

Hayır konu dışı değil.Tamda konu içi.Demek ki adil ve iyi bir yönetim sergilediği düşünülüyor ki o maça verildi.
Maç öncesinde biraz bakınırken, hangi sitede gördüğümü bilmiyorum, MALok ile 2 maç kazanmışız, 5 mağlubiyet almışız.Şimdi 6 oldu.Hakem bir takımın performans verilerinde yer alır mı ? Almaz tabiki.Bu adam ile kazanamıyoruz.Yöneteceği bir sonraki maçımızı iyi takip etmek lazım.

RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - cotanak88 - 16-12-2019

Bağımsız spor yorumcularının bu maç hakkındaki yorumlarını dört gözle bekliyorum trt spordaki program sanırım yarındı göreceğiz neler diyecekler,ben giresun dışından arkadaşlarıma videoyu gönderdiğimde kararın yanlış olduğu giresuna haksızlık yapıldığı cevaplarını aldım.

RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - mcagatayy - 16-12-2019

En kötü ilk yarı 22-23 puan. İkinci yarı form tutarsak bizi 2.bile yapabilir.

RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - nazmiemrah - 16-12-2019

İnşallah temennimiz olur

RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - kerasus - 16-12-2019

(15-12-2019, 22:50)quaresma_28 Wrote: Konu dışı ama fener-istanbulspor kupa macinin hakemi Emre malok olmuş adama ödül vermişler a..k.

haydaaaa. valla konunun tamda içi aslında. bunun anlamı, "aferin senden istenileni çok iyi becerdin" demektir. yani bizim maç hakem hatası yada faciası falan değil, federasyon talimatı demektir. öyleyse geçmiş olsun..

RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - heyulaanil28 - 16-12-2019

Bozbağ yanılmıyorsam TFF yönetiminde yedekte olsa sözün geçmiyorsa bu konularda gölge etme istifa et

RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - santana28 - 16-12-2019

beyler bu gözler istanbul da seyircisiz oynanan giresunspor - rizespor maçında hakem cüneyt çakır ın ceza sahasının 1 metre dısından penaltı çaldıgını gördü bir hafta sonra da ödül olarak derby maç yönetti bir ay sonra da şampıyonlar lıgı yönetti emre malok a yine türkiye kupası vermişler bunda şaşılacak birşey yok sahipsiz lobısız giresunspor u kim takar

RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - kerasus - 16-12-2019

(16-12-2019, 22:15)santana28 Wrote: beyler bu gözler istanbul da seyircisiz oynanan giresunspor - rizespor maçında hakem cüneyt çakır ın ceza sahasının 1 metre dısından penaltı çaldıgını gördü bir hafta sonra da ödül olarak derby maç yönetti bir ay sonra da şampıyonlar lıgı yönetti emre malok a yine türkiye kupası vermişler bunda şaşılacak birşey yok sahipsiz lobısız giresunspor u kim takar

derbi değilde, haftanın en önemli maçlarından gs-eses maçıydı. çok net hatırlıyorum ve ozamanda aynı şeyi söylemiştim. bunun anlamı, "aferin işini çok iyi yaptın" demektir. yani hakem hatası değil tff tarafından verilen bir emir. ki o sene çok çok fazla komik hakem kararlarına maruz kalmıştık. yani bu senede nezaman biraz sivrilmeye kalksak böyle hakem engellerine hazırlıklı olmak lazım şimdiden. 

bu arada konudan bağımsız, cüneyti uefa bile tetikçi olarak kullanıyor, manu-real eşleşmesinde farketmiştim onuda.

RE: 15.Hafta BB Erzurumspor-GİRESUNSPORUMUZ - mcagatayy - 16-12-2019

Demekki istedikleri oldu hakemi ödüllendirdiler. Helal olsun iyi oyun çeviriyorlar. Kim birinin emeklerini çalarsa döner dolaşır o emekler bi yerlerini ezer bu da böyle biline.