![]() |
2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor (/showthread.php?tid=948) |
RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - Okan - 20-09-2020 Ishak mi Husam mi? RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - turkuaz_0628 - 20-09-2020 Hakem golü yedirene kadar bekledi 1 dk uzatmanın uzatması olacak ne oldu eşrefsiz , hadi neyse hakem uzatıyor kademe bilmeyen mööööö hüsamettin adamın önüne girip topa sokuyor kafayı, erol haydi hatayı yaptı hüsamı bu takıma getirene çok sövdüm çok hemde ana avrat yanı öyle böyle değil .ik tirsin gitsin yeniordusporda oynasın keçiörende bu hüsama .ığır diyorlardı, takım birarada oynamamanın ve kondisyonsuzluktan yıkılıyor 60.dk bitik takım birkaç kişi hariç. BU MAÇIN PUAN KAYBINI HÜSAMETTİNE YAZIN HATTA VİDEODA İZLEYİN ARKASINDA KİMDİ HATIRLAMIYORUM NAPIYON mq der gibi hareket yaptı ..... RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - 123456 - 20-09-2020 Hoca iyi değil. 10. haftayı göremez. RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - sy200028 - 20-09-2020 Sene sonunda Balıkesire verilen üç puan ile bugünkü iki puanı mumla ararız haftayada bu futbolla eli boş döneriz. RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - heyulaanil28 - 20-09-2020 Allah sonumuzu hayır etsin sonumuzu iyi görmüyorum takımı beğenmedim hoca desen sıkıntı RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - kesap28 - 20-09-2020 Şansımızı tikim hatalar zinciri olmayacak dk olmayacak gol hakem serefsızı nerde gorulmus 4 dk bir dk uzatma tolgahan uzun degaj atsa erolcan m.taş vursa falan filan yok arkadaş sans yok RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - sy200028 - 20-09-2020 Kalecimiz güven verdimi vermedi hatalar yaptı sadi ve diarra idare eder hüsam üç sıfır çnde olduğun maçta skoru korumak için oyuna alırım düz koşan bal yapmayan arı buhün çok kötü idi bir degil enaz beş defa hata yaptı. Hayrullahın hüsamdan altta kalır yanı yok tavares tam fıs nelapa duran top dışında hiç yok caner hüseyin çok bencildi çok top kaybetti Eren fiziken yetersiz ve tek başına forvet olamaz erolcan deli dana gibi koş demişler koşuyor nafile ama iyi adam varmıydı zaman zaman iyi olan üç beş topcu vardı. Bir an önce toplanmamız lazım mümkünse bek transferi yapmalıyız kırıcı yıldırıcı sert futbol oynamalıyız 85 den sonra geri yaslandık yaslanda her topu rakibe at demedik bu futbolla direkt düşme adayıyız bir an önce toplamalıyız daha erken ama görüntü kötü maalesef RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - maicon_28 - 20-09-2020 uzatmada değişiklik yaptık o yüzden 1 dk uzattı Tolgahan öyle bir degaj attı ki direkt rakibe sonra olanlar oldu Erolcan niye oynuyor. Geçen hafta takımın en kötülerinden biriydi Takımın geçen haftaki en iyisi Ertuğrul bırak oynamayı, ilk 21'de yoktu. Erolcan nasıl oynar. Forma adaleti yok, yedirdi golü işte Hakan Keleş fazla dayanamaz 8.hafta gider RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - semiko - 20-09-2020 bu arada keremcanı ben beğendim müdafa hamleleri yaşına göre çok çok iyi. ertuğrul sol bek oynar hayli hayli. beklerimizi gençleştirelim verim alırız RE: 2.Hafta | Giresunsporumuz - Menemenspor - turkuaz_0628 - 20-09-2020 Takım düzelir gayette güzel takım kurulmuş lakin şu hüsamı görmek istemiyorum takımda nasıl adamın kademesi bozdu hala deli oluyorum adam hazırlanmış vuracak araya girdi .................. delirecem ya bu adam toptan para kazanmasın abi allah rızası için kazanmasın hele bizden hiç kazanmasın hiç almasa garanti 200 bin + maç başı vardır oda en kötü ihtimal .... |