![]() |
32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor (/showthread.php?tid=993) |
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 19-04-2021 (19-04-2021, 18:57)yirmisekiz Wrote: Bursa yedek kaleci ile cikmis 11 gollu Batuhan yedek. İki isim de inanılmaz eleştiriliyordu son haftalarda. Şahsen şaşırmadım ben. Derken attı Samsun. Tüm takım sevinmeye gitti ![]() RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - gorelelibey - 19-04-2021 BURSA NIN DEFANSI LES KIMSEYE BEL BAGLAMAYACAKSIN RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - sy200028 - 19-04-2021 Samsun puan vermez bu saatten sonra biz çıkıp maçımızı alacağız başka yolu yok. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - bulancak28 - 19-04-2021 Bursa yalan, belki Bolu yaparsa bir güzellik daha yapar diyordum da adamların hem hiçbir iddiası yok, hem de maç Bolu'da, adamlar iç sahada maç kazanmıyor niyeyse. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - stantheman05 - 19-04-2021 Sevgili dostlar Altınordu maçı kalan maçlar arasında en rahat maçımız olacak bence lütfen rahat olun adamlar için 7.ile şampiyonluk eşdeğer. Takımın bir mentalitesi var başta başkan dışardan hiçbir transfer yapmamaya çalışıyor. Altyapı takımını süperlige çıkarıp averaj takımı yapmak istemez bu Altınordu markasına ters düşer zaten. Tabii ki liderle oynayacaklar kendilerini zorlayacaklar belki play off isterler ama onlar 1 isterse biz 10 istiyoruz. Takımınıza güvenin, hocaya güvenin son üç haftaya lider giriyoruz. Bu ligde her şey olur kimler kimleri yendi zamanında her şeyi gördük. Son haftaya kadar puan kaybı da olsa haydi diyerek kendi kendimizi toparlamamız lazım. Çok seneler çabaladık en yakın olduğumuz zaman bu zaman. Asla pembe gözlüklerle bakalım demiyorum ama bu haftalar 1-0 olsun bizim olsun haftaları. Daha maçlar oynanmadan karalar bağlamayın derim. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - ArmanınPeşinde - 19-04-2021 (19-04-2021, 19:06)bulancak28 Wrote: Bursa yalan, belki Bolu yaparsa bir güzellik daha yapar diyordum da adamların hem hiçbir iddiası yok, hem de maç Bolu'da, adamlar iç sahada maç kazanmıyor niyeyse. Bolu 3 önemli topçuyu yolladı bir de. Çeçenoğlu falan yok. Bir ihtimal diye izliyoruz ama kendi ipimizi kendimiz kesicez. Benim inancım tam. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - heyulaanil28 - 19-04-2021 Biz kendi işimizi kendimiz göreceğiz 44 yıllık özlem var bu özlemi 3 te 3 yapıp şampiyon olarak taçlandırmalıyız RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - kral1234 - 19-04-2021 7 puanı al işine bak. Başkasının şeyiyle gerdeğe girmeye gerek yok. O maçtan en az 1 puan alınacak hatta 3 puan alınacak. Puan alamayan da bi zahmet çıkmasın a q. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - Çotanax - 19-04-2021 Samsunspor 9 kişi kalmasa Sir Hakan o maçta da beraberlik için can atıyordu zaten. Benim takıma güvenim var da hocaya güvenim yok. Ben ads ya da samsun puan kaybetmezse çıkacağımıza inanmıyorum. Ve çıkarsak da lütfen şu hocayı gönderin. RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - chotanax - 19-04-2021 Diarradan haberi olan var mı? |