![]() |
|
ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe (/showthread.php?tid=767) |
RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - sokakbaşımeyhane - 01-02-2018 (31-01-2018, 23:52)123456 Wrote: Attığımız gol ofsatymıydı ? Henriquenin attığı verilmeyen Herkes tv den ofsayt görüyor kamera açısından dikkatli bakılırsa ofsayt değil kameranın açısından anlaşılmıyor aynı hizada gibi RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - sokakbaşımeyhane - 01-02-2018 Ben maçtan çok top toplayicidayim..alt yapıda oynuyormuş it..alt yapı hocası akrabam söyledim kendisine RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - kerasus - 01-02-2018 insallah sittirederler klübün yakinindan bile gecemesin bidaha. madem fenerlisin ziktirol git orda oynayabiliyorsan oyna. ekmek yedigi kaba pisliyor bide. RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - 123456 - 01-02-2018 Top toplayici çocuğu hemen "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" edeceksin. Gitsin Çok sevdiği fenerde oynasın. RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - mvsr - 01-02-2018 Ne kadar Dodo’ya kızsamda maçın iyilerindendi.Aykut, Çağlar, Dodo ve Batuhan.Bu 4 isim iyi oynadı.Yenilerden Abed’i beğenmedim.Almeida iyi görünüyor.Batuhan’da mücadele ediyor.Bitiricilik açısından zayıf geldi bana sadece.Ama iyi bir sistem kurgusunda Almeida ile birlikte güzel işler yapabilirler.Düşünüp hayallere daldığımda bu tarz bir düşünce geldi aklıma.Bir pozisyonda Neustader’in üzerinden gelen ortayı kafa ile Almeida’nın önüne atmaya çalıştı.Bir başka pozisyonda yay üzerinde Jones’a atıp topu pozisyona sokmaya çalıştı araya girdiler. Yenileri değerlendirmek için daha çok erken.İki gün önce gelip maça çıktılar.Bu maç üzerinden değerlendiriyoruz tabi. RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - sokakbaşımeyhane - 01-02-2018 (01-02-2018, 12:59)mvsr Wrote: Ne kadar Dodo’ya kızsamda maçın iyilerindendi.Aykut, Çağlar, Dodo ve Batuhan.Bu 4 isim iyi oynadı.Yenilerden Abed’i beğenmedim.Almeida iyi görünüyor.Batuhan’da mücadele ediyor.Bitiricilik açısından zayıf geldi bana sadece.Ama iyi bir sistem kurgusunda Almeida ile birlikte güzel işler yapabilirler.Düşünüp hayallere daldığımda bu tarz bir düşünce geldi aklıma.Bir pozisyonda Neustader’in üzerinden gelen ortayı kafa ile Almeida’nın önüne atmaya çalıştı.Bir başka pozisyonda yay üzerinde Jones’a atıp topu pozisyona sokmaya çalıştı araya girdiler. Ben almeidayi gerçekten beğendim futbolcu dediğin topu is top edecek en basit kural ...gorerek sakin oynuyor verilmeyen golde ki vuruşu süperdi çatala ... RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - mvsr - 01-02-2018 Başkanımızın bugün ki açıklamasını alkışlarım.Adı büyük olan takım Fener mi biz miyiz ? Bu kadar eyyam olmaz. RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - sokakbaşımeyhane - 07-02-2018 Koyalım şu i.nelere... Altyapı hocaları iyi kadro çıkarırsa her türlü sonuca açık RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - 123456 - 07-02-2018 Çıkalım adam.gibi topumuzu oynayalım. Umarım basar geçeriz RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - mvsr - 07-02-2018 Leş bir ilk 11 çıkacak sahaya |