![]() |
|
STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor (/showthread.php?tid=1045) |
RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - barcali28 - 02-04-2022 (02-04-2022, 15:39)kesap28 Wrote: valla beklenmedik bir performans verdi 2. yarı takım ve umut bu arada diabetede bir kıpranma var 0-2 dönmek kolay değil takımı tebrık etmek lazım ilk yarı nasıl elestırdıysek 2.yarı oynanan oyun skor için hocayı ve oyuncuları tebrık etmek lazım altay ve rize kaybederse haftaya kazanırsak bu işi kotarırız galiba allah yardımcımız olsun Havalar ısınmaya başladıya Diabete kıpırdanmaya başladı. Adam soğuk havalarda üşümekten top oynuyamıyordu ))
RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - cotanak88 - 02-04-2022 Altay yenildi yarında Konyaspor Göztepeyi yener haftayı 7 puan farkla kapatırız kazansak büyük avantaj sağlayacaktık ama 2-0 dan geri dönmek kolay iş değil özellikle futbolcuların tek tek gittiği ödemeler konusunda sıkıntılar yaşandığı bu günlerde ortaya konulan mücadele beni memnun etti futbolcuların yüreğine sağlık diabate umut ve sonradan giren Shapi çok iyi oynadılar Bugün yedek kulübesinde oyuna sokacağımız 3. bir oyuncumuz yoktu gençler hariç bu ortamda kazanılan her puan altın değerinde.. RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - kty28 - 02-04-2022 Hem Umut Nayir'in hem hocamızın ekonomik sıkıntılardan bahsetmesi yönetime iyi mesaj olmuştur umarım. oyuncularımız gerçekten oldukça karakterliler. N'apıp edip yönetim bu oyunculara hakkını vermeli. Bu karakterli oyuncuların ahını alırsak ne olduğunu anlayamadan birden küme düşeriz. Az da olsa eldeki para oyunculara dağıtılmalı ve başkan ödeme garantisini vermeli. Ben başkana inanmasalar oyuncuların bu kadar karakterli oynayacakları düşünmüyorum. Ayrıca başkanın ilk 6 haftada Hocamıza sahip çıkması da bugünkü karakterde etkili olmuştur. RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - Pangal - 02-04-2022 Okan ve Umut takımdaşlıktan bahsederken gerçekten ne kadar inandıkları belli oluyor. Sıkıntılardan bahsederken bile hedef gemiyi limana yanaştırmak düşüncesini vurguluyorlar. RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - kerasus - 02-04-2022 Puan durumunda 10.sırada ve düşme tehlikesi Bulunmayan Sivas ile galibiyet sayımız aynı. Peki neden biz düşme hattındayız da onlar 5 puan üstümüzdeler? Evet, işte beraberliğin önemi. Hele ki böyle kritik bir dönemde 2-0 dan geri dönerek puan almak çok önemli. Bize motivasyon sağlarken alttaki takımların ise umudunu kıracak 1 puan oldu. İlk gol bence şans ama o da lazım zaten. Ki maç genelinde 1 puanı fazlasıyla haketmiştik aslında, belki de kaçan 2 puan ama olsun. Balde oyunda hiçbişey yapamasa da o oyundayken takım başka türlü oynuyor. Neden bilmiyorum gerçekten ama belki çift forvet oynamak psikolojik olarak takım ileri sürüklüyor. Ama artık en azından gol aradığımız maçlarda tek forvet inadından vazgeçmeliyiz. RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - turkuaz_0628 - 02-04-2022 Geriden gelindiği için gözden kaçan yazılmayan çok şey var, sivas puan almak istemedi bizimkiler şaşkınlıkla ilk yarı gol yemeseler çok net bizimdi maç, birini yemeseler yine yeterdi, lakin gollere ne rıza hoca sevindi ne de ileri uçtaki iki siyahi oyuncusu hariç kimse zaten birinide 2.yarının başında çıkardı izlemedim ilk 10 dksını ama sakat değildi sanırım ! 9 puan olsa fenamıydı 3 hafta ense he allahtan altay yenildi göztepe yine yense bile kayseri maçı var sonraki hafta kayseride düştü ateşe zor maçları var yine diyorum orda bi göztepe yarın son kez deneyecek birde rize bu haftadan belli olur. haftaya bu ilk yarıdaki şaşkınlıkla oynarsak nah yeneriz malatyayı ! RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - sokakbaşımeyhane - 03-04-2022 Altay 3 puan 1 maçımız var Göztepe 6 puan Rize 6 puan Malatya 3 puan 1 maçımız var Topladığımız 36 puanın 18 ini potadaki takımlardan aldık yani almamız gereken maçları aldık..Geriye 6 puan kaldı Malatya final gibi maç alırsak koparız Kayseriyide altımıza alabiliriz..Bu sene kritik ligde kalalım adam gibi yönetim gelsin yani çalmayan düşersekte borçsuz düşelim..İnanılır gibi değil herkes kaçıyor nasıl yediniz la kulübü???Bu kadar gelir varken topçuları nasıl elinizde tutamıyorsunuz?? La paranız yoksa neyin peşindesiniz??? RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - kty28 - 03-04-2022 (03-04-2022, 00:32)sokakbaşımeyhane Wrote: Altay 3 puan 1 maçımız varKatılıyorum, gelecek sene borçları sıfırlamış olarak düşmek bence başarı sayılabilir. Herkesin yönetim hakkında ortak olumlu tek düşüncesi inatla Hakan hocanın arkasında durmak oldu; galiba seneye de takımda tutarsak Sivasspor ile beraber tarihe geçeceğiz Giresunspor gecesine neredeyse hiçbir siyasinin destek vermemesi başkanın elini kolunu sıkıştırmış olabilir ancak futbolda doğru işleri yapınca siyasi desteğe gerek kalmıyor. Altınordu ve Hatayspor bence önemli örnekler bu konuda. Antalyaspor da öyle diyorlar. RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - sokakbaşımeyhane - 03-04-2022 (03-04-2022, 01:33)kty28 Wrote:(03-04-2022, 00:32)sokakbaşımeyhane Wrote: Altay 3 puan 1 maçımız varKatılıyorum, gelecek sene borçları sıfırlamış olarak düşmek bence başarı sayılabilir. Herkesin yönetim hakkında ortak olumlu tek düşüncesi inatla Hakan hocanın arkasında durmak oldu; galiba seneye de takımda tutarsak Sivasspor ile beraber tarihe geçeceğiz Siyasetle gelen siyasetle gider Caniklinin eline bakıyordu canikli brakacaksın dedi işi bitti RE: STSL 31.Hafta Giresunspor - Sivasspor - maicon_28 - 03-04-2022 Kasımpaşa kazandı, rahatladı. Ne güzel berabere bitecekti ama olsun Antep yenildi, tamam biraz üstteler ama yine de olsun Bakalım Rize ve Göztepe ne yapacak @123456 Gel bizi umatlandır reis |