![]() |
|
STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor (/showthread.php?tid=1050) |
RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - cotanak88 - 01-05-2022 Ümraniye nedir arkadaş ya oldu olacak play offtanda İstanbul eyüpspordan biri gelsinde iyice İstanbul ligi olsun RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - chotanax - 01-05-2022 İstanbul ayrı lig olsun, diğerleri ayrı bir lig. RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - bulancak28 - 01-05-2022 Anadolu takımları batıyor, meydan da bunlara kalıyor. Daha alttan dolu dizgin gelen Pendikspor var, Tuzlaspor var yine. İstanbul veya Eyüp'ten biri de çıkar büyük ihtimal. Şu haliyle bile rezalet bir şey izliyoruz çoğu zaman. Bu gidişle iyice izlenmez bir lig olacak. RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - kral1234 - 01-05-2022 (01-05-2022, 18:00)cotanak88 Wrote: Ümraniye nedir arkadaş ya oldu olacak play offtanda İstanbul eyüpspordan biri gelsinde iyice İstanbul ligi olsun Istanbul takımlarına iyi yatırımlar yapılıyor artık. Aşağıdan pendik de geldi seneye de onlar çıkar. Futbolcu adama da istanbul her zaman cazip geliyor. Azîz behiç bile fırsatını bulur bulmaz hemen istanbula kaçmış. Artık futbolun tek gerçeği para. Bu arada manisalı olsam ozegovici bir daha oynatmazdim heralde. Takimin penaltıcısından topu aldı, atamadı. Golü atsa 2-0 olacaktı. Playoffla aralarında 2 puan kalacaktı. Hem maçı kaybettiler hem de oyuncuları atıldı. RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - Yaglidereli - 01-05-2022 Seneye düşecek takım lazım bize. Ümraniyeyi harcamamız lazım. Playofftan da bandırma gelsin bari. Ümraniye, Bandırma, Hatayın da vakti geldi bence bunların yanına da 1 takım daha aşağı gitmeli bu sezon. RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - 123456 - 01-05-2022 "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" Umraniyesi ya. Başka İstanbul takımı gelseydi bari illa İstanbul'dan birisi gelecekse. Seneye 2 maç 0 puan "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - bulancak28 - 01-05-2022 (01-05-2022, 22:13)123456 Wrote: "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" Umraniyesi ya. Başka İstanbul takımı gelseydi bari illa İstanbul'dan birisi gelecekse. Seneye 2 maç 0 puan "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Giresun'da arada yine yeniyoruz ya da puan falan alıyoruz ya, ama İstanbul'da... :d Bu arada Rize Göztepe'yi 6-1 yeniyor şu an. Şu maçı arkama yaslanmış çekirdek çitleye çitleye izliyorum neyse ki RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - bulancak28 - 01-05-2022 7-1 oldu oha RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - maicon_28 - 01-05-2022 gelecek sene onlardan daha iyisini bulamayacağımız fiyat/performans futbolcularıyla kesinlikle sözleşme yenilemesi yapmalıyız Ama hepsi gidecek gibi, bu beni korkutuyor
RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - kerasus - 01-05-2022 (01-05-2022, 22:38)maicon_28 Wrote: gelecek sene onlardan daha iyisini bulamayacağımız fiyat/performans futbolcularıyla kesinlikle sözleşme yenilemesi yapmalıyız Ben kadroyu değilde yönetimi düşünüyorum. Hakan çapsızı inatlaşmasa bari, haddini bilip en kısa zamanda kongre kararı alsın erkenden yönetimi belirleyelim. İnatlaşmaya kalkarsa kendi kazançlı çıkma ihtimali yok olan Giresunspor'da olacak. |