![]() |
DG Sivasspor - B. Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: DG Sivasspor - B. Giresunspor (/showthread.php?tid=1085) |
RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - kerasus - 18-10-2022 twitter sohbet odasına 15 dk sonra katılabileceğini söylemiş başkan. müsait olanlar girsin. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - maicon_28 - 19-10-2022 @kerasus ne dedi kanka başkan özetleyecek var mı RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 19-10-2022 Ferhat Karademir gavara yapıyor Amasya maçında genclerden birşey cikabilirmis vay be keriz avcılarına bak..umudumuz Amasya maçında!!!!!!! Sergio çok önemliymiş,,,diyemiyor ki g.tumuz de don yok başka alternatifimiz yok RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 19-10-2022 1milyon Euro' verecigimiz forvet yok Yani biz de para yok diyor..ne b.k yemeye ordasiniz yigenim RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - maicon_28 - 19-10-2022 ben yeni açtım yakaladığım komik şeyler 1- Taraftarı memnun edecek forvet 1 milyon euro, bütçe belli o yüzden almadık diyor (yani ucuz da olsa 1 tane forvet niye almadık, en azından bütçemiz buna yetti denirdi diyen taraftarı geçiştirdi) 2- Faruk Genç 1 milyon tl'ye mal oldu çok ucuz dedi. Taraftarda oynatmayacaksa hiç almasaydık o da kasa da kalırdı dedi. Yani bence de almasak olurdu ama aldık dedi ![]() 3- Faustin Senghor yerine de yine ucuz yollu bir forvet alsak daha iyi değil miydi dendi.. Ona da Senghor çok ucuz adam yıllık 150 bin euro ödüyoruz dedi edit : En bombası, umarım transfere ihtiyaç duyulmaz. Bu takım gayet iyi dedi ![]() RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 19-10-2022 Transfer yasağı yok diyor Asıl bomba takım iyi ikinci yarı umarım transfer yapmayız Bitik oğlu bitikler RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 19-10-2022 (19-10-2022, 00:49)maicon_28 Wrote: ben yeni açtım Aynen kardeşim gece gece gulme krizine soktu beni RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 19-10-2022 Yetenekli topçu alacak gücümüz yok diyor Kendi oyuncularımızı yetenekli yapacağız diyor Amatördeki yoneticierin konusmyacağı açıklamalar böyle bir rezalet yok RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - maicon_28 - 19-10-2022 (19-10-2022, 00:43)sokakbaşımeyhane Wrote: 1milyon Euro' verecigimiz forvet yok abi bu takımı sen yönetsen şimdiki yönetimden farkı olur mu ![]() sen de cebinden para vermezsin; lig gelirlerini, sponsor gelirlerini, iddaa gelirlerini kullanarak en kötü bu yönetim kadar yönetirsin ![]() *edit: savicevic 220 bin euro alıyormuş, çok ucuz ve fiyatına göre iyi dedi ![]() murat cem 4 milyon tl alıyormuş. arias 450 bin euro alıyormuş. Çok kötü, Sergen cebinden çıkartır Arias'ı RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 19-10-2022 (19-10-2022, 01:07)maicon_28 Wrote:(19-10-2022, 00:43)sokakbaşımeyhane Wrote: 1milyon Euro' verecigimiz forvet yok Tam bir kukla Kendi topcularinin aldığı parayı yarım yamalak söylüyor Mustafa yatabare 1.600 milyon Euro alıyor diye tak diye söyledi 5 dakika sonra 5 milyon TL ye oynadığı teyit edildi o dakikadan sonra kapattım..hayatımın 15 dakikasını çaldı..haydi iyi geceler kardesim |