![]() |
|
Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor (/showthread.php?tid=518) |
RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - ziza82 - 24-09-2014 şu sakaryaya bi kere zorlamadan yensek şaşırcam.... RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - yirmisekiz - 24-09-2014 Cok fena mictik. Vedat Muriqi nin de bir Ergun olsugu kesinlesti. DEVRE ARASINDA DA BEN BİLİYORUM BU İSİ DEYİP TRANSFERİ BOZBAG YAPARSA GELDİGİMİZ GİBİ GİDECEGİMİZİN RESMİDİR. TAKİMDA YİLLİK 50.000 TL ETMEYECEK OYUNCULAR VAR. BUNLAR EGER STANDART SEVİYEDE UCRETLER ALİYORSA VAY HALİMİZE. GİRESUNSPOR UN 1 KURUSUNU ZİYAN ETMEMEK BU MUDUR? BASKANİM İDARİ İSLERİ 10 NUMARA YAPİYORSUN EYVALLAH AMA ALLAH ASKİNA SU TRANSFERDEN ELİNİ CEK. BU ADAMLAR BEDAVA OYNAMİYORSA ONLARİN YERİNE EN AZİNDAN VASAT USTU OYNAYACAK ADAMLAR BULUNUR. BU AZERİLER İN HABERİ CİKTİGİNDA DAHA GORMEDEN DEDİK BES PARA ETMEZ DİYE. GOLCU LAZİM DEDİK SESİMİZİ DUYAN OLMADİ. BU KADAR HESAPSİZ TRANSFER OLMAZ YAZİK Buyuk harfle yazdim. Rahatladim biraz )
RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - mvsr - 25-09-2014 Ucuz 10 tane kalitesiz futbolcu mu ? Pahalı ama etkin 3 tane kaliteli futbolcu mu ? Hepimize göre 2. seçenek daha mantıklı ve karlı gibi duruyor.Ama Giresunspor işletme olduğu ve sokağa atılacak parası olmadığı için 1. seçenek uygulanıyor.Bizler iş adamı olmadığımızdan anlamayız bu işlerden.Onlar ehil bilip bilip yaparlar. RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - ArmanınPeşinde - 25-09-2014 Vedat'ı unutmuşum... Ergün'den beter... RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - yirmisekiz - 25-09-2014 Çek bi Cizre ! RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - mvsr - 25-09-2014 OOoo tadından yenmez ! RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - 123456 - 25-09-2014 İçerde çekeceksek çekelim Cizreyi.Deplasmanda çok sıkıntı yaşatırlar. Şerefsizler Aydınlılara hep pislik yapmışlar. Şerefsizler Aydınlılara hep pislik yapmışlar. RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - yirmisekiz - 25-09-2014 (25-09-2014, 22:30)123456 Wrote: İçerde çekeceksek çekelim Cizreyi.Deplasmanda çok sıkıntı yaşatırlar. O nedenle yazdim zati. Barzolara bir şamar lazim RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - turkuaz_0628 - 25-09-2014 (25-09-2014, 16:16)yirmisekiz Wrote: Çek bi Cizre ! Cizrenin kadrosuna baktın mı ? Antalya boluda oynayan bi zenci vardı dejeuha mıydı neydi o var taore bi zenci daaha var yerli bi kaç adam daha var
RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - yirmisekiz - 26-09-2014 (25-09-2014, 23:44)turkuaz_0628 Wrote:(25-09-2014, 16:16)yirmisekiz Wrote: Çek bi Cizre ! Birkac gundur djheoa nin cizre ye gelisi imza mi atti cirez den kacti mi geyikleri donuyor internette. Bu barzolar zaten bu yuzden simardilar |