![]() |
26.Hafta Manisaspor 0-4 Giresunsporumuz 06.03.2018 - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 26.Hafta Manisaspor 0-4 Giresunsporumuz 06.03.2018 (/showthread.php?tid=814) |
RE: 26.Hafta Manisaspor-Giresunsporumuz 06.03.2018 - kerasus - 06-03-2018 (06-03-2018, 18:04)sokakbaşımeyhane Wrote: Küme düşme barajını geçtik zaten öyle bir ihtimal görmüyordum.. playofa yelken açıyoruz..önumuz açık moraller yerine geldi.. Metin hoca geldiği an zaten play off hesapları yapmaya başlamıştım. Ki Gazişehir gibi ligin en formda takımına 4 atınca cepte görmeye başladım play offu. Bugün ise cümle aleme gösterdik iddiamızı. RE: 26.Hafta Manisaspor-Giresunsporumuz 06.03.2018 - sokakbaşımeyhane - 06-03-2018 (06-03-2018, 21:19)kerasus Wrote:(06-03-2018, 18:04)sokakbaşımeyhane Wrote: Küme düşme barajını geçtik zaten öyle bir ihtimal görmüyordum.. playofa yelken açıyoruz..önumuz açık moraller yerine geldi.. Mac maç gideceğiz adsyi geçersek önümüz daha da açılacak RE: 26.Hafta Manisaspor 0-4 Giresunsporumuz 06.03.2018 - GurbettekiCotanak - 06-03-2018 Allahin izniyle bu takim 7 galibiyet ve 1 beraberlikle ikinci bitirir, tabi Almeida gibi yedegi olmiyan oyuncularimiz sakatlanmazsa. RE: 26.Hafta Manisaspor 0-4 Giresunsporumuz 06.03.2018 - kerasus - 06-03-2018 yalnız hafta içine gelince 2 maçıda izleyemedim. az önce özetleri açtım iki maçında. gazişehir maçından başlayım. ilk golde dikkat ettinizmi bilmiyorum, rakip savunma oyuncusu topu kapmış çıkarken bizimki kimdi anlayamadım, bir türlü bırakmıyor. sonunda ayağına kayıp topu kapmış ve yaptığı orta 1-0 öne geçmişiz. keza 2. gol yine rakibin paslaşmasında araya girip güzel bir arapasıyla 2-0 olmuş. bu olay oyuncuların daha istekli oynaması mücadelesinden ziyade, hocanın oyun sistemidir. resmen alışmışız topu rakip sahada oynamaya, bi şekilde oraya yığıyoruz maçı. topu kaptıkları anda savunmaya geçmek falan yok, bir an evvel tekrar topu kapıp hücum çıkmak var oyuncuların akıllarında. bu çok güzel bişey. bizi ligin ilk yarısında zirvede tutan şey buydu işte. ilerde hücum oyuncularının isteksizlikleri beceriksizliklerine rağmen, topu her an rakip yarı alanda oynadığımız için illaki golde geliyordu. gelmeyincede zaten ankaragücü maçı gibi atamayana atarlar şeklinde kaybettik hep. RE: 26.Hafta Manisaspor 0-4 Giresunsporumuz 06.03.2018 - bulancak28 - 06-03-2018 (06-03-2018, 21:50)kerasus Wrote: yalnız hafta içine gelince 2 maçıda izleyemedim. az önce özetleri açtım iki maçında. gazişehir maçından başlayım. ilk golde dikkat ettinizmi bilmiyorum, rakip savunma oyuncusu topu kapmış çıkarken bizimki kimdi anlayamadım, bir türlü bırakmıyor. sonunda ayağına kayıp topu kapmış ve yaptığı orta 1-0 öne geçmişiz. keza 2. gol yine rakibin paslaşmasında araya girip güzel bir arapasıyla 2-0 olmuş. bu olay oyuncuların daha istekli oynaması mücadelesinden ziyade, hocanın oyun sistemidir. resmen alışmışız topu rakip sahada oynamaya, bi şekilde oraya yığıyoruz maçı. topu kaptıkları anda savunmaya geçmek falan yok, bir an evvel tekrar topu kapıp hücum çıkmak var oyuncuların akıllarında. bu çok güzel bişey. bizi ligin ilk yarısında zirvede tutan şey buydu işte. ilerde hücum oyuncularının isteksizlikleri beceriksizliklerine rağmen, topu her an rakip yarı alanda oynadığımız için illaki golde geliyordu. gelmeyincede zaten ankaragücü maçı gibi atamayana atarlar şeklinde kaybettik hep. Gazişehir maçında ilk golde topu kapan Abed, ara pası veren Caner. Oyuncularda gözle görülür bir yükseliş var takım kendine gelmiş resmen. Ben açıkçası bugün çekiniyordum Manisa'dan. Maçtan hemen önce teknik direktörleri istifa etti o da bi faktör olabilir, ama beklediğimden çok daha rahat bir şekilde kazandık. Haftaya Ads maçını alırsak tekrardan play off potasına gireriz. RE: 26.Hafta Manisaspor 0-4 Giresunsporumuz 06.03.2018 - mvsr - 06-03-2018 ADS ve Erzurum maçı bizi play-offa sokar.Kovalayan olmak bir bakıma iyidir.Bakarsınız 61 puan altına düşer ikincinin puanı. RE: 26.Hafta Manisaspor 0-4 Giresunsporumuz 06.03.2018 - sokakbaşımeyhane - 06-03-2018 Bu ümraniye playofa bile giremez çok kötü futbol oynuyorlar Çok değişik sezon sonu bizi bekliyor.. Unutmadan playoff finali Bursa da... Tahminin 25000 kişi oluruz RE: 26.Hafta Manisaspor 0-4 Giresunsporumuz 06.03.2018 - kerasus - 06-03-2018 biraz tribündergi yorumlarına bakayım dedim zevkle. herkes 2 haftalık yenilgiyle gazişehir balonu söndü sanmış ama hiçte öyle değildi. denizli karşısında 10 kişi kaldıklarında bile oyuna hakim olan kendileriydi aslında. 11-11 ken oynadıklarını saymıyorum bile. ama hem eksik kalmanın etkisi hemde atamayana atarlar kuralıyla kaybettiler. bizim ise metin hocanın ilk maçına gelmeleri onlar için şanssızlık oldu. 1 hafta önce oynasak bizi elek ederlerdi belkide, ama 1 hafta sonra oynayınca biz onları elek ettik. bugünde kaldıkları yerden devam etmişler. neyse devam etsinlerde ilk iki yapsınlar bari. ne bu sene play offta nede seneye rakip olarak istemem onları. RE: 26.Hafta Manisaspor 0-4 Giresunsporumuz 06.03.2018 - bulancak28 - 06-03-2018 Bu sene çarşı çok karışacak gibi üstte şu an kör dövüşü var Ümraniye haftalardır kazanamıyor, Ankaragücü istikrarsız. Gazişehir ve kazanırsa eğer Bolu ilk 2'ye çok yaklaştı. Altınordu, İstanbul play off mücadelesi veren diğer takımlar, ben açıkçası ikisinin de kalacağını düşünmüyorum İstanbul götürebilecek gibi durmuyor Altınordu desen ligin en tutarsız takımı gidip Rize'ye deplasmanda 3 atıyorlar, sonra kendi sahalarında 5 yiyorlar falan. Gerçi bu ligde çok acayip şeyler oluyor her hafta. Neyse bize gelince, playoff için en az bi 5 galibiyet almamız şart. Açıkçası içerideki maçlarımızı kazanabilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum, bi de Gaziantep maçı var işte. Yani play-off olmaması için bir sebep yok. RE: 26.Hafta Manisaspor 0-4 Giresunsporumuz 06.03.2018 - GenCotanak - 07-03-2018 Almeida dünyaları kaçırmış. Ulan adam akıllı bir forvet olsa cidden gol krallığına oynıcak şu takımda. Özgürcan bile en az 25 golle bitirirdi ligi. |