Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
14.Hafta | Bursaspor 2-3 Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 14.Hafta | Bursaspor 2-3 Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=910)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: 14.Hafta | Bursaspor - Giresunsporumuz - kerasus - 08-12-2019

(08-12-2019, 18:45)maicon_28 Wrote: Ekstradan 3 puan muhteşem oldu

Güzel oynadık, 3-0 , 4-0 belki 5-0 bitecek maç hocanın erken değişiklikleri sayesinde 3-2 bitti. Alpay Koçaklı ve Alperen çok toy kaldı. Yani Bursa deplasmanından 3-0 dönmenin ligde yarattığı sükseyle, 3-2 gelen galibiyetin yarattığı etki arasında uçurum fark var. Keşke hoca yapmasaydı. Özgüven kaybına sebep oldu

Ama yine de dediğim gibi ekstra 3 puan. Hocaya teşekkürler,

Daha önce de dediğim gibi hoca aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekleyen biri değil. Bugünkü yaptığı hata ders olsun, bir daha bu hataya düşmesin.

aynen, işte bu konu çok önemli şu dönemde. zaten ciddi özgüven eksikliği var takımda. gerek hiç deplasman galibiyeti olmaması gerek zor bi deplasmanda çıkmak derken takımda aslında temkinliydi. erken gelen golle bursa şok olup geride çok ciddi açıklar vermesine rağmen, biz ise kontraya çıkıp çıkmamakta teredüt ettik birkaç pozisyon. ilerde çok ciddi boşluklar olmasına rağmen topu alan kişi kendi başına kaldı ve pozsiyonu kaybetti kimse ileri çıkmayınca. ardından önce rusescu nun karşı karşıya kaçırması ardından penaltı golüyle özgüven tavan yaptı takımda. bursanın aslında barcelona olmadığını, isteyince yenebileceğimizi gördük yani. hem çok mükemmel pres yapıp tehlikeli noktalarda top kapıp pozisypna girdik hemde rakibin umutlarını çökerttik gitgide. 3. golden sonra ise tamamen şova başladık neredeyse. ardı ardına kaçan önmeli pozisyonlar ve topa tamamen hükmeden taraf olduk. 75 ten sonra ise ham onların olumlu hamleleri hemde hakan hocanın saçmalamasıyla resmen fabrika ayarlarına döndük. 3-0 yada daha farklı bitse net söylüyorum haftaya erzurumu rencide ederdik. ama şimdi kazara 1 gol atsak ceza sahamıza hapsolacak durumdayız malesef. özgüven dipte yani. yani zaten özgüven eksikliği varken, birde 3-0 dan bile zor kazanmak haliyle moralmen çok etkiler takımı.

RE: 14.Hafta | Bursaspor - Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 08-12-2019

Giresun ve de Giresunspor düşmanlarını sevindirmeyeceğiz allahın izniyle özelikle içimizdeki başarısız olsun diye bekleyen yazan çizenleri ....
Ben maçta hocanın oyuncu değişimi gereksiz olduğunu düşünenlerdenim bursa gibi seyirci avantajını iyi kullanan takıma özelikle yapılmaz bu özelikle del valleninn şevkini kırmaya gerek yok adam sahanın yıldızı idi sol kanattan felç etti neyse akıl bahşişi olmuştur umarım.
Ben ekstradan ziyade bu 2 maçtan 3 yada 4 puan alabilceğimizi düşünüyordum inşalah gerçeklşir...

RE: 14.Hafta | Bursaspor - Giresunsporumuz - cotanak88 - 08-12-2019

Her ne olursa olsun geçmişinde süper lig şampiyonluğu yaşamış, 14.haftaya kadar sahasında oynadığı 6 maçtan 5 galibiyet 1 beraberlik çıkarabilmiş bir takıma karşı kazandık bu büyük bir başarı 2 gol yememiz de tamamen bizim acemiliğimiz ders muhakkak alınacaktır.Takım yavaş yavaş istediğimiz duruma geliyor,şimdi maddi ve manevi olarak yanında durulmalı bu takımın

RE: 14.Hafta | Bursaspor - Giresunsporumuz - kerasus - 08-12-2019

yalnız erzurum yenildi ve hepimiz biliyoruzki erkan hocanın serisi bittimi tam biter. hem bizim çıkışımız hem erkan hoca takımlarının istatistiklerine göre haftaya içinden geçmemiz gerekiyor Big Grin

RE: 14.Hafta | Bursaspor - Giresunsporumuz - mcagatayy - 08-12-2019

Beyler stadtaydım o ilk yediğimiz gole kadar gördüğüm en iyi topu oynadık. Araya, ileriye çok iyi paslar artık. Ama bunda ilk golü bizim atmamız neden oldu. Eğer ilk golü erken atamasaydık böyle olmazdı. Dediğiniz gibi deplasmanda özgüven eksikliği var takımda.

RE: 14.Hafta | Bursaspor - Giresunsporumuz - Okan - 08-12-2019

(08-12-2019, 21:14)kerasus Wrote: yalnız erzurum yenildi ve hepimiz biliyoruzki erkan hocanın serisi bittimi tam biter. hem bizim çıkışımız hem erkan hoca takımlarının istatistiklerine göre haftaya içinden geçmemiz gerekiyor Big Grin
Güzel tespit   Smile

RE: 14.Hafta | Bursaspor - Giresunsporumuz - santana28 - 08-12-2019

2. ile aramızda 6 puan play off la aramızda 3 puan fark var allahım yine umutlandım ama ne zaman umutlansak kursagımızda kalıyor en iyisi hafta hafta anı yaşamak

RE: 14.Hafta | Bursaspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 08-12-2019

Maçı izleyemedim özete baktım şimdi iyi oynamışız ama yine aldığımız maçı son dakikalarda sıkıntıya sokmuşuz galibiyet sürpriz değil benim için Bursa birkaç haftadır kötü oynuyordu Adana maçı dahil kazanmamız iyi oldu Erzurumdan da puan ile dönersek en azından hayal kurmaya başlayabiliriz

RE: 14.Hafta | Bursaspor - Giresunsporumuz - kerasus - 09-12-2019

(08-12-2019, 22:03)santana28 Wrote: 2. ile aramızda 6 puan play off la aramızda 3 puan fark var allahım yine umutlandım ama ne zaman umutlansak kursagımızda kalıyor en iyisi hafta hafta anı yaşamak

geçen haftaki maç öncesi burada "acaba mı?" diyen arkadaşlara demiştimki biz bu futbolla 10 puan bonus bile verseler hiç boşa ümitlenmeyelim demiştim. puan farkından ziyade futbol o havayı vermiyordu pek. ama bugünkü futbolda ise tam aksine, böyle oynayalım play off zor değil. bugün gerçekten başka bir seviyeydik ama erken gelen gol maçı çok etkiledi tabi. ama en azından en çok ihtiyacımız olan şeye sahip oluyoruz, takım kimliği, kazanma alışkanlığı, özgüven gibi.

RE: 14.Hafta | Bursaspor - Giresunsporumuz - bulancak28 - 09-12-2019

Açıkçası play off falan konuşmak için çok erken bence. Şimdiden ümitlenmeyelim derim. Bu ligin daha ikinci yarısı var, köprüden çok sular akar.
Takım bu seneyi en kötü ihtimalle ligde tamamlar.