![]() |
|
ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe (/showthread.php?tid=767) |
RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - Semih Karahan - 07-02-2018 (07-02-2018, 22:29)yalavu Wrote:(07-02-2018, 22:25)Semih Karahan Wrote: onur maç sonu gülerek soldado dan formasını istiyor cidden onur üzüyor beni. bak bizim 3. kaleci ali onur bunlar has cocugumuz ama adam daha burdayken kılını kıpırdatmıyor RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - sokakbaşımeyhane - 07-02-2018 Tek beğendiğim almeida adam harbiden iyi top saklayisi güçlü çok pozisyona sokamadik kendi yarattı artık 11 e konulmalı RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - chotanax - 07-02-2018 Volkan inşallah birşey olmamıştır. Carpraz bağ ameliyatı olmuş biri olarak tahminim dizi biraz senedi, bir iki haftaya toplar, tekrar kopsaydi acıdan anında anlaşılırdı. RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - kerasus - 07-02-2018 Vay be.. Demek normal bir yönetim ile normal şartlarda karşılaşsak baya baya şansımız olucakmış fenere karşı. ilk maça forvetsiz çık 2. maça hocasız çık. Normal takımlar böyle bir fırsatı çok iyi değerlendirir bizimki krize çevirdi resmen. RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - Okan - 07-02-2018 Kadroyu kim kurdu cok merak ediyorum hele degisikler??? Resmen yenilin dendi sanki RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - bulancak28 - 07-02-2018 Hayırlısı olsun. Güzel bir tecrübeydi. Maddi açıdan olumlu getirileri oldu. Metin Hocaya ve takıma helal olsun. Bugün yapılacak çok bir şey yoktu. Takım tur için sahaya çıkmamış belli. Dialiba'nın golü süpriz oldu, açıkçası bizim takım da beklemiyordu bence. Yalnız takım ölmüş ağlayanı yok. Bir an önce hocayı netleştirip lige asılmamız lazım, yoksa bırak play offu 10. sıradan yukarısını göremeyebiliriz. RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - Semih Karahan - 07-02-2018 bu arada ilker yağcıoğlu > gürcan bilgiç . bu adamların ikiside fenerli ama biri tarafın anasını "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" ama diğeri taraf tutmaya çalışsada yapmadı . RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - Semih Karahan - 07-02-2018 haaa takımın çok iyi reklamı oldu. akın çorap baya piyasa yapmıştır
RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - mvsr - 07-02-2018 (07-02-2018, 22:31)kerasus Wrote: Vay be.. Demek normal bir yönetim ile normal şartlarda karşılaşsak baya baya şansımız olucakmış fenere karşı. ilk maça forvetsiz çık 2. maça hocasız çık. Normal takımlar böyle bir fırsatı çok iyi değerlendirir bizimki krize çevirdi resmen. Böyle takımlar ile eşleşince en kötü oynayan bile iyi oynar, ekstra birşeyler yapar.Bizim takım tuhaf olduğu için yemiyor bizde.Rakip bizden tabi ki güçlü bu şekil vurdumduymaz bir oyunla elenmek sinir bozucu. RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe - bulancak28 - 07-02-2018 Volkan'dan bu sene bence verim alamayız daha |