![]() |
DG Sivasspor - B. Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: DG Sivasspor - B. Giresunspor (/showthread.php?tid=1085) |
RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - kerasus - 19-10-2022 Valla ben dinlerken uyuyakalmışım. O ara hala pyerre konusunu geveliyordu ama her cümlesi birbirinden mantıksızdı. Resmi sözleşme falan yokmuşta adam fifaya güya antrenman görüntülerini falan yollamışmış. He canım fifa da sırf birkaç resim fotoğrafa göre ceza veriyor dimi. resmen aklımızla alay ediyorlar. tek dertleri itiraz edelim dava uzasın ve ceza bir sonraki yönetime girsin. okuduğum kadarıyla oyuncular ve transfer konusunda yorumlar daha bombaymış. her cümlesi ayrı bir tşşk geçiyor resmen. bütün transferler sırf ucuz diye maksat transfer yapmış olmak için alınmış. sırf ucuz diye boş oyuncuları doldurup iş yapan sergeni keseceğine düzgün bir forvet alsan şuan bambaşka yerdeydin. bozbağ zamanı da çok vermiştim bu örneği. bu adamlar bu kafayla ticaret yapıyorlarsa trilyon versen birkay aya batırırlar, anında sermayeyi kediye yüklerler. ama bakıyorsun kendi ticari hayatları baya parlak. öyleyse burda bir artniyet vardır beyler. baya bile isteye çalıp çırpıp klübü bilerek batırıyorlar. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - mvsr - 19-10-2022 Bir bakıyorsun ki ana avrat söver gibi... Yalan dolan, üç kağıtçılık çağımızın vebası olmuş.Olmuşta toplumda normal karşılanır hale gelmiş.Gemisini yüzdürüyorsa 'vay ne akıllı çocuk' diyorlar, Balon Da Dur ödülünü tutuşturuyorlar ellerine. Madem destek göremiyoruz, kimse kapımızı çalıp 'Bir derdiniz var mı ?' diye sormuyor o zaman bize itaat edeceksiniz kafası bu başka ne ola ki ? Bir tık ileri giderek komplo teorisi üretiyorum.Sizlerin nezdinde kabul görüp kanunlaşacağına güvenim tam.Pier Can transferinde para yenecekti, hastalık bir çuval inciri b*k edince ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Yapılmayan işler değil dostlar bu işlem. Dipçe: Demek ki kulübümüzde böyle bir görev mevkisi varmış dediğimiz basın sözcüsü arkadaşın dün geceki sohbet odasına teşrif ederek, sanayide ufak bir dükkan ya bu kulüp resmi hesaplardan açıklama yapma gereği duyulmuyor, geleni geçeni en ufak lakırdıda zart diye engeli bastıkları sosyal medya aracılığı ile birkaç kelime söylemeyi bizlere lütfettikleri o kahvehane ortamına sahip sohbet odasının birazını dinledim.Konuşmaların saçmalık seviyesine uyarak böyle bir yazı yazma ihtiyacı duydum. Dipçe-2:Marmaralı Çotanaklar'ın açıklamasını değerli buluyor ama geç kalınmış bir hareket olarak değerlendiriyorum.Aynı şekilde tepkinin çoğalmasını temenni ediyorum. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - kerasus - 19-10-2022 (19-10-2022, 09:09)mvsr Wrote: Bir bakıyorsun ki ana avrat söver gibi...Bunun açıklamasını yaptı ama ikna olan varsa elimde çok güzel kçprü var Avrupa ve Asya yakalarını birbirine bağlayan. Giresunspor.net ten geliyorum derseniz size özel indirim de yaparım ![]() RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - bulancak28 - 19-10-2022 (19-10-2022, 09:55)kerasus Wrote: Vay efendim dava süreci devam ettiği için açıklama yapamadıklarını, söyleyecekleri herşeyin davayı etkileyeceği şeyler olduğu için şuan açıklama yapamadıklarını söylüyor. Şu cümle çok sağlam g.t ayağı. Dava devam ettiği için açıklama yapmıyorlarmış, bak hele şu işe. S.çtılar sıvıyorlar başka bir açıklaması yok. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - semiko - 19-10-2022 hala şoktayım . olaylara bak sen . bu pyerre nin lisansı çıkmadı diye biliyorum. yurt dışı transferlerdinde önce fifa sonra lisans çıkıyor. demek ki orada fifaya yazı gitmiş lisans başvurusu için fifa götünde uydurmaz ya . 2 dönem yasak çok elimizdekilerin değerini bilelim elimizde tutalım bari. ama bu kafayla sezon sonu perez sergio onurcan sergen ve birçok ismi kaçar gider. bu arada elimizdekileri yetenekli yapma gibi bir skill imiz vardı neden yapmadık ![]() RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - chotanax - 19-10-2022 Hazırlanın beyler paraşütsüz atlamaya. Paraşütle de olsa düşecektik zaten canım. Çok da bir farkı yok yani. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - mvsr - 19-10-2022 Paraşüt çoktan g*tümüze başımıza dolandı.Son sürat yer küreye çakılmaya gidiyoruz. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - bulancak28 - 19-10-2022 Kulüp itiraz etmiş, dava temyize gidiyormuş. Resmi hesap açıklama paylaşmış 765000€ ve 2 dönem yasaüo daha kesinleşmedi diye. Buradan kurtarsak yarın bir gün başka bir oyuncudan patlarız, olmayacak iş değil. Hiç iyi görmüyorum bu işin sonunu. Allah yardımcımız olsun. RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 19-10-2022 (19-10-2022, 14:31)bulancak28 Wrote: Kulüp itiraz etmiş, dava temyize gidiyormuş. Resmi hesap açıklama paylaşmış 765000€ ve 2 dönem yasaüo daha kesinleşmedi diye. Sen hala bu sahtekarlara inanıyormsuun??Bu kadar iyi niyetli olmayın..bizim paşalar FIFA'ya dava acackmis ve kazanacaklarmis...vay beeee,ne lobi ama. Ortaokul mezunu karaahmet FIFA'ya karşı karşıya kesin kazanir RE: DG Sivasspor - B. Giresunspor - 123456 - 19-10-2022 Bu takım 5 sene içinde kapanır gibi duruyor. |