![]() |
|
2. Hafta | Giresunsporumuz 0-1 AdanaDemirspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2. Hafta | Giresunsporumuz 0-1 AdanaDemirspor (/showthread.php?tid=516) |
RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor - sefaenes - 14-09-2014 65 nr kim bizde hic begenmedim gerci yapilan ortalarda iyi degildi insallah önümüzdeki haftalar daha iyi oluruz RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor - kerasus - 14-09-2014 (14-09-2014, 19:28)GenCotanak Wrote: Yatmaya gelmiş dediğiniz adamın kolu çıktı hastaneye kaldırıldı ambulansla.kolu çıkan adam ambulansa binerken hala geri geri dönüp millete gider yapmaya çalışmaz. ha gerçekten kolu çıkmış ve o durumda bile hala önceliği millete laf yetiştirmkse, adam kendi sağlığını düşünmüyorsa ben hiç düşünmem. gebersin inş. RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor - paradoks28 - 14-09-2014 maçın 4.hakeminin ordulu olması da enteresan... RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor - maicon_28 - 14-09-2014 ulan ben hala eraydayım.. RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor - sy200028 - 14-09-2014 (14-09-2014, 19:06)sokakbaşımeyhane Wrote: O kadar karamsar değilim ads 20 milyonluk takim yarim pozisyon ile mac aldı Kimse kimsenin harcadığı paraya bakmıyor sene sonunda...Keşke üç beş kurusa kıyıp adam gibi futbolcu alsaydık açıkcası bugünkü futbol beni hayal kırıklığına uğrattı kendi evindesin bu kadar silik futbol beklemiyordum...Demirspor top oynamadı onu yapmadı bunu yapmadı ama ihtiyacı olan üç puanı aldı söylenecek bişi kalmıyor RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor - Yaglidereli - 14-09-2014 Gerginlik her daim bizim zararımıza olmuştur. Geçmişte çok örneğini gördük nitekim bugün de öyle oldu. Sakinliğimizi koruyamıyoruz. Taraftar gaza getiriyor oyuncuları. Valla takım hakkında ise iyi konuşamayacağım. İlk maç bizi yanılttı. Bu şekilde devam edersek dibe demirleriz. RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor - heyulaanil28 - 14-09-2014 3 ön libero alırsan doldur boşalt yaparsın onuda yapmaya adam lazım orta açmaktan aciz adamlar Allahtan defans ve kale iyi birde anlamadığım onca transfer arasında hakan çevik diye adam aldık nokta atışı dedim bu liginde iyi stoperlerinden biri bu onur fantezisi nerden çıktı geçen sene selim gibi adam beğenmiyorduk alt ligde bile formayı alamamış çocuğa defansı emanet ediyoruz samsun maçında maç ortada gittiği için göze batmadı ama demirsporun bugün üstümüze geldiği dakikalarda forvet zenci kevgire çevirdi onuru goldede hatası var hakan çevik gibi adam niye oynamaz anlamıyorum özgür onurun açıklarını kapatacam diye helak oldu işimiz çok zor bu oyun anlayışıyla hoca yeni arayışlara gitmeli RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor - mvsr - 14-09-2014 Zamanında kıçımızı yırttık 10 numara alın diye."Lüften argo kelimeler kullanmayınız" Brazilya'lıyı üç beş kuruş yüzünden yolladılar, fasulye sırığına para verip kulübe de oturtuyorlar.Hücum hattımız çok kötü.Hiçbir organizasyonumuz yok.Tamamen oyuncuların oyun içerisinde ki becerilerine kalmış durumdayız.Carioca, Abdülaziz hariç hiçbiri ayağında topla oynayabilecek oyuncu değil.Topu önüne bırak atarsa senindir. Takımımız ilk kez geçmiş oyuncuları ile devam ederek sezona girdi.Hep bu durumdan yakınırız.Kadroyu korumuş olduk. Sezonun daha başları olsa da Birinci hocaya da eleştirim olacak.Demirspor'un hocası 30. dakika da oyuncu değiştirdi fark yarattı.Sen de o hamleyi göreceksin ona göre oynamalar yapacaksın.Atıyorum, Ergün mal gibi öne gelmeye çalışmayacak ilerde bekleyecek.Benzer hamleyi Samsunpor maçında gördük.Erhan hoca oyuncu değiştirdi maçın kontrolünü ele aldı. RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor - sokakbaşımeyhane - 14-09-2014 Hocaya edilen kufurler terbiyesizlik baska bir sey degil. ..gecen sene pusuya yatanlar meydana cıktı tek kelime ile ayıp RE: 2. Hafta | Giresunsporumuz - AdanaDemirspor - kral1234 - 14-09-2014 çok düz takımız çok. iş gerçekten zor maalesef. bu yıl ölüm grubu gibi bi ligde olmamız daha da kötü. fark yaratan oyuncu lazımdı bize. bolu kadar da olamadık adamlar bi ibrahimoviç bulmuşlar aleks diye iki haftadır atıyor her pozisyonun içinde var. ordu deplasmanda 4 tane atıyor. dua edelim de manisa elazığ düzelemesinler. |