![]() |
|
Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor (/showthread.php?tid=518) |
RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - kerasus - 26-09-2014 djheua 24 saat geçmeden cizre bana göre değil diyip kaçmış ne bekliyodunki mk Allah'ın cizresinden
RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - Sercan28 - 26-09-2014 trabzon bu turdan mı girecek kupaya bilmiyorum ama çakma efsane gelsin istiyorum RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 26-09-2014 vedat murigiyi alacağınıza djehoayı alsaydınız ya herif hayvan gibi cizre kadar olamadık vay amg RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - kerasus - 26-09-2014 (26-09-2014, 14:06)sokakbaşımeyhane Wrote: vedat murigiyi alacağınıza djehoayı alsaydınız ya herif hayvan gibi cizre kadar olamadık vay amgvalla bizim bozbağ fiyata bakar. muriqi, djheua dan 10 tl bile ucuz olsa hiç düşünmeden muriqiyi alır. RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - OnlyTurk - 27-09-2014 3. turda seri başı olarak katılacağımızdan dolayı süper lig ve ptt1.lig takımlarıyla eşleşmeyeceğiz. Kupada 2.turu geçen takımlara 236 bin tl dağıtılmış. Bu turda bu rakam daha da artacaktır. Bir şekilde kendimizi gruplara atmalıyız. RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - körliman tayfa - 27-09-2014 bu turdada kolay takım gelsin kendimizi gruplara atmalıyız kupada iyi para var ligde zaten bir iddiamız yok hedef başkanında dedigi gibi ilk yıl ligde kalmak RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - maicon_28 - 27-09-2014 gordunuzmu beyler iyi para var bizim gibi borctaki takimlar icin bu turuda atlasak 500 bin olur.Gruplara kaldigimizi icin ve gruplarda alacagimiz beraberlik veya galibiyetlerle 1 milyon tl olur o para RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - mvsr - 27-09-2014 spor28 muhtemel rakipleri şöyle sıralamış; Altay, Bayrampaşa, Diyarbakır Büyükşehir Belediye, Karagümrük, Gölbaşı, Hatay, İnegöl, Keçiörengücü, Ankaragücü, Of, Sarıyer, Tepecik, Ümraniye, Yeni Malatyaspor, 68 Yeni Aksaray, Bayburt, Erzurum, Çankırı, Etimesgut, Balçova Yaşam, Sandıklı, Akçaabat, Sivas 4 Eylül, Tuzla, Zonguldak Kömür, Cizre Bu rakipler içerisinde bize çıkabilecek Yeni Malatya, Altay, Ankaragücü, Hatay, İnegöl gibi nisbeten güçlü takımlar olacağını düşünüyorum.Bu takımlar ile 1 sezon öncesinden bağlantımız da var.Bilgisayar seçimlerinde es geçmez. RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - yirmisekiz - 27-09-2014 (27-09-2014, 12:29)maicon_28 Wrote: gordunuzmu beyler Yalniz o para tum takimlara dagitilan toplam para oldugundan gruplara kalana kadar pek bir sey yok. Gruplarda iyi para olur RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor - sokakbaşımeyhane - 27-09-2014 Hatay çıksın |