Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR (/showthread.php?tid=647)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - maicon_28 - 17-01-2016

bu arada bu kötü futbolumuz transferlede düzelecek gibi değil hani 1 orta saha 1 forvet alsak her şey çok güzel olacak diyemeyiz

bundan sonra alacağımız oyuncular oyunumuza katkı sağlamaz anca yapacağı bireysel katkıyla takıma faydası olur.

RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - barcali28 - 17-01-2016

Bu kadar kötümser olmamak lazım. Ligin en iyi oynayan ekiplerinden birine kaybettik deplasmanda. Bu takımın kapasitesinin ilk ikiye yetmeyeceğini zaten hepimiz biliyoruz. Bizim amacımız ilk altıya girmek plmalı ve şansımız ligin sonuna kadarda var. Fikstürümüzde o kadar zor da değil. Ama kendi sahamızda maç kaybetmememiz lazım. Haftaya Elazığı maçı bizim çıkış maçımız olmalı. Bu takım bu futbolcularla beşte beş yaptı. Uzun süre deplasmanların tek yenilgisiz takımı oldu yine yapabilirler. Yeter ki inansınlar yeter ki inanalım.

RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - yaglidereli28 - 17-01-2016

http://m.haberler.com/psv-ve-fulham-vedat-muriqi-yi-istiyor-8071462-haberi/

RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - maicon_28 - 17-01-2016

bu arada kısa vadede kötü haber

haftaya cihancan dönmezse

rıdvan - alaattin - fevzi orta sahasısı bizi bekler ,gözünüz aydın. Bi gözlerinizin pası silinsin Big Grin

Galatasarayın bir dönem meşhur BAM Üçlüsü (Barış,Ayhan,Mustafa Sarp) vardı. Bizimde nur topu gibi RAF Üçlümüz oldu xd

EDİT : Gerçi dodo nun cezası kupa maçında bitiyor galiba

RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - kral1234 - 17-01-2016

(17-01-2016, 19:46)maicon_28 Wrote: erkan hocanın bir eşik noktası var onu geçemiyor ve kariyerinin hiç bir döneminde de o sınırı geçemeyecek

Aynen öyle. AAslında umut veriyor ama bugüne kadar o sınırı geçemedi ordu bunun en güzel örneği çıkamadı o sene şimdi ordu 3. Lige düşüyor Big Grin

RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - mvsr - 17-01-2016

İkinci yarı takımın pozisyonu yok.Rakip takım 2 3 kişi birden bir adama pres yapıyor bizimkiler onların arasına girip Messi olmaya çalışıyor.5te5 lik seride yaptığımız paslaşmaların onda biri kalmamış takımda.Rakip iki pasla tehlikeli oluyor.Biz seyrediyoruz.10 kişi kalmışız rakip kapanıyor.Kontra futbolu oynamaya çalışıyor.Sanki deplasman takımı onlar.
Dilimizde tüy bitti "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bu takımın orta saha transferine ihtiyacı var diye.Üç futbolcu transfer etmişiz hadi takımı bozmamak adına hepsini oynatmıyorsun birisini bari oynat.Gol yiyorsun denize düşen yılana sarılır hesabı oyunun içine atıyorsun.
Hiç kafa patlatmaya gerek yok.Büyüklerimiz iyi biliyor demek ki.Böyle devam.

RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - sokakbaşımeyhane - 17-01-2016

(17-01-2016, 20:32)kral1234 Wrote:
(17-01-2016, 19:46)maicon_28 Wrote: erkan hocanın bir eşik noktası var onu geçemiyor ve kariyerinin hiç bir döneminde de o sınırı geçemeyecek

Aynen öyle. AAslında umut veriyor ama bugüne kadar o sınırı geçemedi ordu bunun en güzel örneği çıkamadı o sene şimdi ordu 3. Lige düşüyor Big Grin

Bana umutda vermiyor takımı ligde tutar başkada birşey beklemiyorum balıkesir erkan sözeriden sonra. Toparlandı oyun okuma sıfır

RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - sy200028 - 17-01-2016

Kanatları kullanamayınca etkisiz oluyoruz ortasahada topü ileri taşıyacak futbolcu olmayınca sadece top şişiriyoruz 30 40 metre ondada her şey vedata bağlı rakıipler vedata nefes aldırmıyor artık iyi kilitleyince adam ortasahaya kadar gelmek zorunda kalıyor...bu durumda aralara pas adacak adam geçecek futbolcumuz yok...

Maç başlar başlamaz bu maçtan yenik ayrılacağımız ilk 10 dk oynadığımız futboldan belli oldu hoca çok kötü kadro sürmüş sahaya sadece oynatmama olursa atacağımız bir golle galip gelmek bu taktik artık yemiyor..

RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - kerasus - 17-01-2016

(17-01-2016, 21:49)sokakbaşımeyhane Wrote: Bana umutda vermiyor takımı ligde tutar başkada birşey beklemiyorum balıkesir erkan sözeriden sonra. Toparlandı oyun okuma sıfır

hocam tamam sevme erkan hocayı ama takıma yaptıklarının hatrına bari objektif ol. eğer bu takım frenlenmese ve gerekli takviyeler yapılsaydı elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkardık çok net. ligin açık ara en güzel futbolunu oynuyorduk liderlik eşiğine gelmeden önce. liderlik eşiğine gelince nedense takım top oynamaktan vazgeçti. sorunun erkan hocayla alakalı olmadığı ortada. 

gelelim balıkesire. erkan hocadan sonra toparlandığı içinmi 3. hocasıyla çalışıyor şuanda? toparlanan bir takım neden 5-6 maçta hemen hoca değişikliğine gitsin? şuanki hocasıyla biraz daha iyi durumdalar öncekinden ama şuanki hocası fikret yılmaz erkan hocayla kıyaslanamaz bile. yahu içerde karşıyakayı yenememiş adam sen tutmuş toparlanmaktan bahsediyorsun.

RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR - sokakbaşımeyhane - 18-01-2016

(17-01-2016, 22:13)kerasus Wrote:
(17-01-2016, 21:49)sokakbaşımeyhane Wrote: Bana umutda vermiyor takımı ligde tutar başkada birşey beklemiyorum balıkesir erkan sözeriden sonra. Toparlandı oyun okuma sıfır

hocam tamam sevme erkan hocayı ama takıma yaptıklarının hatrına bari objektif ol. eğer bu takım frenlenmese ve gerekli takviyeler yapılsaydı elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkardık çok net. ligin açık ara en güzel futbolunu oynuyorduk liderlik eşiğine gelmeden önce. liderlik eşiğine gelince nedense takım top oynamaktan vazgeçti. sorunun erkan hocayla alakalı olmadığı ortada. 

gelelim balıkesire. erkan hocadan sonra toparlandığı içinmi 3. hocasıyla çalışıyor şuanda? toparlanan bir takım neden 5-6 maçta hemen hoca değişikliğine gitsin? şuanki hocasıyla biraz daha iyi durumdalar öncekinden ama şuanki hocası fikret yılmaz erkan hocayla kıyaslanamaz bile. yahu içerde karşıyakayı yenememiş adam sen tutmuş toparlanmaktan bahsediyorsun.
Kerasus  kardesim  erkan hocayı   şahsen  tanimam  kişiliğine  laf  ettigim  yok  ben hocaligini  begenmiyorum bu benim  gorusum  sen  begenirsin  ssaygı  duyarım 5 galibiyet  iyi bir havayla  geldi basarimi başarı  ama  sikinti  bundan  sonra  basliyor  sonunu  getiremiyor  bu felsefeylede  ggelmez  maicona  katiliyorum  o esigi  geçemiyor oyunu  okuyamıyor    gol  yiyene  kkadar  ooyuna müdahale  etmiyor