Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor (/showthread.php?tid=650)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - sokakbaşımeyhane - 31-01-2016

Erkan sözeriden olmaz...takımı zirveye taşıyacak adam değil ancak küme düşmemeye oynatır

RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - heyulaanil28 - 31-01-2016

Maci Erkan hoca verdi Vedat Bora sakat değilse ki sakat değildi statda gördüğüm kadarıyla Vedat'ın çıkmasıyla orta sahayida verdik oyunuda verdik bu Elazığ yenmemenin bahanesi olamaz rakip eksik gelmis üstüne sahada eksilmis kalecisidi cikmis bu puan kaybının mazereti olmaz baskan hoca ve oyuncularla konusmali geçen seneki osmanli mağlubiyeti gibi takıma ayar lazım

RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - Yaglidereli - 31-01-2016

Maçı açtım 10 saniye içinde 2-1 oldu. Maç 2-2 bitmezse ben de birşey bilmiyorum diye kendi kendime söylendim nitekim aynen öyle oldu.
Bu kadar salakça bir oyun anlayışı olamaz. 10 kişi rakibe karşı 2-0 öndesin maçın bitmesine 10 dakika var ve tam 6 adamın rakip yarı sahada. Böyle bir saçmalık olur mu demeye kalmadan arkaya atılan topta golü yiyorsun. Yine akıllanmıyorsun hala 5-6 oyuncun rakip sahada dolanıyor. Güya köşeye zaman geçirmeye falan gidiyor. Topu kaptırdığı gibi gelişen ataktan sonra saçma sapan golü yiyip 3 puana elveda diyorsun.
Defalarca yazdım yine yazıyorum. Defans anlayışı bu kadar kötü başka takım yok ligde. KADEME=00000000000 tek sıfır değil birsürü sıfır. Arkaya atılan her top pozisyon, beklerin müdahele etmesi gereken her topta stoperler var, 2 stoperin beraber pozisyon alıp karşıladığı hücum yok.

Cacık olmaz bu takımdan.

RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - cotanak88 - 31-01-2016

vedat muriqi de gönderilmeli bu takım onu haketmiyor gerçekten düşerken topa vurursun gol atarsın yırtınırsın sonra hoca gelir 2 değişiklik takımın a...koyar. geç olmadan gereken ceza kesilmeli bu hata veya kusur değil ilk defa yapmıyor bugün erkan hoca katliam yaptı resmen bunun izahı yok vedat borayı oyundan alındıı takım atak yapamadı ya üstüne de abwoyu aldı takım iyice bitti hiçbirşey yapmasada topun bizde kalmasını sağlıyordu bu adam kendisine faul yaptırıyordu. anlamıyorum gerçekten biz acemi olarak bazı şeyleri görüyoruz da futbolun içine olan bu adamlar nasıl göremiyor aklım ermiyor. adamlar taş...ak geçerek 1 puanı aldılar gittiler. bize pazar yine zehir.

RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - maicon_28 - 31-01-2016

ulan deli olcam rakip 10 kişi biz köşe bayrağında vakit geçiriyoruz. Lan kaleye gitsek gol atacağız ama biz 10 saniye süre geçirceğiz diye ıkınıyoruz bayrağın orda "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"

RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - chotanax - 31-01-2016

her ne kadar çok sinirli olsam da hocaya aman aman kabahat bulamıyorum. rehavet ve şanssızlık bu skoru getirdi işte. kaçan dünya kadar gol var, rakibin son 10 dkya, yani bizimkiler maçı nasıl olsa aldık diyene kadar pozisyonu bile yok. o durumda hocanın yapabileceği pek fazla birşey yok, hani basketbol olsa mola alır, fırça çeker falan ama...

Şunu unutmayın, hoca disiplinlidir, şu skorun karşılığını çile olarak topçulardan hayli hayli çıkarır.

Ben farklı bir konuya değinmek istiyorum; takım birey birey bakınca malum ki parlak bir duruşu yok. Ama takım olmak bizi yukarılarda tutuyor. Eğer ki muriqi giderse bu takım aşağı doğru ivmelenir, gitmezse play off potası civarında takılır kalırız. Gidecekse gitsin ama muhakkak sene sonuna kadar kiralık vb takımda tutulması gerek.

RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - sokakbaşımeyhane - 31-01-2016

Vedat borayla abwoyu çıkarıp maçı veren benmiydim de hocanın kabahati yok

RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - chotanax - 31-01-2016

(31-01-2016, 17:33)sokakbaşımeyhane Wrote: Vedat borayla abwoyu çıkarıp maçı veren benmiydim de hocanın kabahati yok

vedat borayı çıkardı fevziyi aldı, o da görevini aşağı yukarı yaptı, pozisyon buldu, pozisyon hazırladı.

abwo yerine tchami çıkmalıydı, o konuda hemfikiriz ama maçın skoruna direkt etki edecek bir durum değil bence.

atamayana attılar işte.

RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - cotanak88 - 31-01-2016

(31-01-2016, 17:27)chotanax Wrote: her ne kadar çok sinirli olsam da hocaya aman aman kabahat bulamıyorum. rehavet ve şanssızlık bu skoru getirdi işte. kaçan dünya kadar gol var, rakibin son 10 dkya, yani bizimkiler maçı nasıl olsa aldık diyene kadar pozisyonu bile yok. o durumda hocanın yapabileceği pek fazla birşey yok, hani basketbol olsa mola alır, fırça çeker falan ama...  

Şunu unutmayın, hoca disiplinlidir, şu skorun karşılığını çile olarak topçulardan hayli hayli çıkarır.

Ben farklı bir konuya değinmek istiyorum; takım birey birey bakınca malum ki parlak bir duruşu yok. Ama takım olmak bizi yukarılarda tutuyor. Eğer ki muriqi giderse bu takım aşağı doğru ivmelenir, gitmezse play off potası civarında takılır kalırız. Gidecekse gitsin ama muhakkak sene sonuna kadar kiralık vb takımda tutulması gerek.

maçı izlemediğini düşünüyorum dostum. vedat bora ve abwo oyundayken ve orta alan ve kanatlardan sürekli bindirmeler yapıyorken sen bu 2 iyi oynayan adamı ne diye oyundan alırsın? maçta 2-0 öndesin amacın ne ? bu 2 oyuncu oyundan çıktıktan sonra atak yapamadık doğru düzgün. hadi değişiklik yapacaksın 80 den sonra yap skor avantajı sende kusurabakma ama katılmıyorum bu skorun tek sorumlusu erkan sözeri dir.

RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor - ArmanınPeşinde - 31-01-2016

Evet bu maçı Erkan Sözeri yüzünden kaybettik. Ve dolayısıyla hepimiz doğal olarak çok üzgünüz. Yalnız sakinleşip biraz düşünelim, Erkan Sözeri gitse kim gelecek ? Sezon başı olsa emin olun ben de artık destek verirdim istifasına. Ancak sezon ortasındayız, lig karmakarışık, herkes birbirini yeniyor, getirsek getirsek en fazla takımı tanıyan, bilen Mehmet Birinci'yi getirebiliriz. Erkan Sözeri'nin ayrılmasının şu anda takımı iyi yola sokacağını düşünmüyorum, kaldı ki son yarım saati saymazsak eğer güzel bir futbol ortaya koyduk. Gerek Erkan Sözeri, gerekse de bazı futbolcuların bireysel hataları yüzünden bu duruma geldik. Üzerimizdeki sinir yatıştıktan sonra oturup mantıklı şekilde düşünmek en doğrusu olur bence.

Ayrı bir durum var ki, Vedat satılacaksa artık borç neredeyse sıfırlanır demektir. Eğer gelecek sene yukarı çıkmayı hedefleyecek bir kadro ve mantaliteyle hareket edeceksek, Erkan Sözeri'yle olmaz.