![]() |
|
22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor (/showthread.php?tid=655) |
RE: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor - cotanak88 - 22-02-2016 (22-02-2016, 20:14)kerasus Wrote:adanademir ve alanyasporun transfer politikasına bayılıyorum gerçekten çok akıllı kulüpler. ayite ve pote gibi fransa 1.lig tecrübesi olan oyuncuları aldılar şimdi takımlarını sırtlıyor bu oyuncular.öyle aham şaham bir ücret aldıklarını da düşünmüyorum. alacaksan ne genç ne de yaşlı oyuncu alacaksın orta yaşlı tecrübeli futbolcu alacaksın.bize bakıyorum en tecrübeli olarak abwo var oda yedek(22-02-2016, 19:33)cotanak88 Wrote:(22-02-2016, 11:11)kerasus Wrote: ligin en cacık kadrosuyla 6.sıraya yükselmişiz ama bunu başarısızlık olarak görenler var demekki. bide anlamadığım konu rakip küçümsüyor oluşumuz. dün rahat rahat 3 attığımız şanlıurfa kadrosu bizi 3 le çarpıp 5 e böler hem bütçe hemde kalite olarak.Niye hep cacık kadroları giresunspor kuruyor bende onu merak ediyorum ? ligin belki de en az borcu olan takımlarından biriyiz valisi ,belediyesi, bakanı, iş adamları takımın arkasında desteğini esirgemiyor. kendin söylüyorsun şanlıurfa gibi ptt 1.lig tecrübesi yeni olan bir kulüp bizden kaliteli ve bütcesi yüksek kadro kurabililiyor.peki Neden ? Bizim elimiz armutmu topluyor. En basiti yıllardır şu takımı sırtlayacak bir yabancı neden alınamadı. ? neyse bu böyle uzar gider sorular sorular ama cevabını verebilen biri yok.
RE: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor - ArmanınPeşinde - 23-02-2016 Ulan fikstüre baktım da şimdi, son hafta oynanacak Alanya maçı hariç yenilmeden gitsek şaşırmam. Şöyle fikstür bulmuşken kaçırmamak lazım. RE: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor - GenCotanak - 23-02-2016 Denizlispor maçı beraberlik kokuyor. RE: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor - kerasus - 23-02-2016 (22-02-2016, 21:21)cotanak88 Wrote: adanademir ve alanyasporun transfer politikasına bayılıyorum gerçekten çok akıllı kulüpler. ayite ve pote gibi fransa 1.lig tecrübesi olan oyuncuları aldılar şimdi takımlarını sırtlıyor bu oyuncular.öyle aham şaham bir ücret aldıklarını da düşünmüyorum. alacaksan ne genç ne de yaşlı oyuncu alacaksın orta yaşlı tecrübeli futbolcu alacaksın.bize bakıyorum en tecrübeli olarak abwo var oda yedek yok bence adana demirde çok kötü transfer politikası. adamlara belediyeden oluk oluk para akıyor. para içinde yüzerken bile hala ilk yarıda yok şu mevkide eksiğimiz var yok şu oyuncular çöp vs baya söyleniyıordu taraftar. o bütçeyle hala kadroda eksiği varsa transferden sorumlu kişi bu işi bilmiyor demektir. ama alanya konusunda çok haklısın. adamlar gitmiş fransa 2.liginden topçu bulmuşlar. biz ise süper ligde gereksi,z görülen yabancıları topluyoruz. fransa 2.ligindeki oyuncumu daha ucuzdur türkiye süper ligindekimi? kendi ülkemiz olduğu için bikere tanınırlık olayı var fiyatı katlıyor. RE: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor - kral1234 - 23-02-2016 Dün gece hakem adsye maçı verdiya la. Noluyo bu hakemlere arkadaş ? RE: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor - yirmisekiz - 23-02-2016 Alanya ile Ads kiyaslanmaz bile. Alanya tas gibi takim. Ads osuruktan teyyare. Pote ve Thiago fark yaratiyor. Takim oyunu yok RE: 22.HAFTA | Giresunspor'umuz - Şanlıurfaspor - harrison - 24-02-2016 Verilen örneklere baktığımızda bu sezondan konuşursak ; Göztepe + Adanademirspor + Şanlıurfaspor + Boluspor +Karşıyaka sezon başı ve devre arası harcadıkları paralar ve aldıkları topçuları baz aldığımızda GİRESUNSPOR a hepsinin açık ara puan farkı atması lazım ( Hani bizim başkan cacıkları topluyorya takıma ) bu durumda şu mantık ön plana çıkıyor BENCE çok para harcamak başarılı olacaksınız anlamına gelmiyor. |