![]() |
13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü (/showthread.php?tid=795) |
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Yaglidereli - 24-11-2017 Yapacak birşey yok. Gelen gelir, gelmeyen de kendine yansın. Ben kalkıp Ankaradan gelmeyi planlıyorum stadın arkasında oturan adam trabzon maçı takip ediyor. Zamanla oturur inşallah taraftar bilinci. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - cotanak88 - 24-11-2017 Bazen başkan mustafa bozbağı eleştiririm burdan ama görüyorum ki 3-5 yöneticiden başka takımı sahiplenen yok.Giresunlu olup sürekli trabzonspor ürünlerini alıp maçlarına giden adamlar tanıyorum soruyorum neden trabzonsporlusun giresun süper lige çıksın onu da tutarız diyorlar.Yine bakıyoruz meydanımızda giresun maçının saatinde trabzon maçını verenler oluyor. Bu şehrine ihanet edenlere inat Allah izin verirse inşallah bu sene çıkacağız,benim gibi inanan insanlarla beraber o gün atatürk meydanında doyasıya kutlayacağız. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - mvsr - 24-11-2017 Kale arkası bildiğiniz gibi maraton ise C ve D bloklar hariç kısmen dolu. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 24-11-2017 (24-11-2017, 18:53)mvsr Wrote: Kale arkası bildiğiniz gibi maraton ise C ve D bloklar hariç kısmen dolu. Maç saati maraton dolacaktir RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - sokakbaşımeyhane - 24-11-2017 (24-11-2017, 17:43)cotanak88 Wrote: Bazen başkan mustafa bozbağı eleştiririm burdan ama görüyorum ki 3-5 yöneticiden başka takımı sahiplenen yok.Giresunlu olup sürekli trabzonspor ürünlerini alıp maçlarına giden adamlar tanıyorum soruyorum neden trabzonsporlusun giresun süper lige çıksın onu da tutarız diyorlar.Yine bakıyoruz meydanımızda giresun maçının saatinde trabzon maçını verenler oluyor. Sadece tsye indirgeme fb gs bjk de dahil bu 4 yalama takımı destekleyenler var hemde giresunspor dan daha fazla RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - cotanak88 - 24-11-2017 (24-11-2017, 20:01)sokakbaşımeyhane Wrote:Yalan yok 29 yaşındayım çocukken bir galatasaray sempatisi aşılanmış bana ama sonra stadına gitmediğim, sadece televizyonlardan izlediğim bir takımı insan niye tutar diye düşündüm ve yavaş yavaş soğudum avrupa maçlarını izlerim o kadar.(24-11-2017, 17:43)cotanak88 Wrote: Bazen başkan mustafa bozbağı eleştiririm burdan ama görüyorum ki 3-5 yöneticiden başka takımı sahiplenen yok.Giresunlu olup sürekli trabzonspor ürünlerini alıp maçlarına giden adamlar tanıyorum soruyorum neden trabzonsporlusun giresun süper lige çıksın onu da tutarız diyorlar.Yine bakıyoruz meydanımızda giresun maçının saatinde trabzon maçını verenler oluyor. Bence önce iş ailede bitiyor,çocuklarımızı çok değil ayda 1 kez maça götürsek o giresunspor sevgisini küçükken çocuklarımıza aşılasak belki başka sevdalar peşinde koşmayacak.Ne yazıkki trabzon bunu bizden daha iyi yapıyor bizde şehir kültürü diye birşey yok malesef değerlerimize sahip çıkamıyoruz. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Semih Karahan - 24-11-2017 (24-11-2017, 11:50)Yaglidereli Wrote: Yapacak birşey yok. Gelen gelir, gelmeyen de kendine yansın. Ben kalkıp Ankaradan gelmeyi planlıyorum stadın arkasında oturan adam trabzon maçı takip ediyor. yazın maça girerken adam trabzonspor passoligi ile girmişti . birde giresunluydu utandım. valla ha da billa ha da utandım :/ RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - bulancak28 - 24-11-2017 (24-11-2017, 21:06)cotanak88 Wrote:(24-11-2017, 20:01)sokakbaşımeyhane Wrote:Yalan yok 29 yaşındayım çocukken bir galatasaray sempatisi aşılanmış bana ama sonra stadına gitmediğim, sadece televizyonlardan izlediğim bir takımı insan niye tutar diye düşündüm ve yavaş yavaş soğudum avrupa maçlarını izlerim o kadar.(24-11-2017, 17:43)cotanak88 Wrote: Bazen başkan mustafa bozbağı eleştiririm burdan ama görüyorum ki 3-5 yöneticiden başka takımı sahiplenen yok.Giresunlu olup sürekli trabzonspor ürünlerini alıp maçlarına giden adamlar tanıyorum soruyorum neden trabzonsporlusun giresun süper lige çıksın onu da tutarız diyorlar.Yine bakıyoruz meydanımızda giresun maçının saatinde trabzon maçını verenler oluyor. Tamamen medya ve İstanbul kaynaklı bir şey fb gs bjk birisi söz gelimi Giresun takımı olsaydı bu kadar revaçta olmazdı ama İstanbul olunca işler değişiyor işte. Ülkeye kar yağar mesela meteoroloji haberleri kalkar 1 saat İstanbulu anlatır en son hava durumunda yalandan doğu karadenizde de işte kar yağacak der. Aynı durumun spor ayağı da bu üç büyütülmüşler işte varsa yoksa onlar. Ben de aynı fikirdeydim istanbuldayım doğma büyüme aklım erene kadar fenerbahçeyi destekledim sonra hatamı vazgeçtim memleketimin takımını tutmaya başladım iyi ki yapmışım verdiğim en doğru karar bu sevdanın hiçbir karşılığı yok. Ah bir Giresun'da olsaydım maç kaçırmazdım ama gurbetin gözü kör olsun iş güç olunca ancak yakın deplasmanlara ya da istanbuldaki maçlara gidebiliyoruz. Yine de maç her şeyden önce gelir, yarın bir toplantım var ama dedim yani 15:30-18:00 arası beni unutun ![]() Keşke uyduruk belediye takımları osmanlı vs. olacağına bizim gibi takımlar üst ligde boy gösterse. RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - Semih Karahan - 24-11-2017 (24-11-2017, 21:50)bulancak28 Wrote:(24-11-2017, 21:06)cotanak88 Wrote:(24-11-2017, 20:01)sokakbaşımeyhane Wrote:Yalan yok 29 yaşındayım çocukken bir galatasaray sempatisi aşılanmış bana ama sonra stadına gitmediğim, sadece televizyonlardan izlediğim bir takımı insan niye tutar diye düşündüm ve yavaş yavaş soğudum avrupa maçlarını izlerim o kadar.(24-11-2017, 17:43)cotanak88 Wrote: Bazen başkan mustafa bozbağı eleştiririm burdan ama görüyorum ki 3-5 yöneticiden başka takımı sahiplenen yok.Giresunlu olup sürekli trabzonspor ürünlerini alıp maçlarına giden adamlar tanıyorum soruyorum neden trabzonsporlusun giresun süper lige çıksın onu da tutarız diyorlar.Yine bakıyoruz meydanımızda giresun maçının saatinde trabzon maçını verenler oluyor. aynen bende öyleydim. 2005 yılına kadar fenerbahçe yi takip edip destekliyordum ama 2005 sonrasında aklım erdiğinde liseye geçtiğimde dedim tamam artık giresunspor var hayatımda ve iyikide var ![]() RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü - quaresma_28 - 25-11-2017 Bende giresun lisesindeyken liseler arası basket maçları olurdu bütün okul giderdik bizden büyükler okula kimse girmeyecek derdi heyecan olurdu bi havaya girerdik keza haftasonu gelse de giresunspor maçına gitsek diye beklerdik o zaman 3-4 arkadaş kimseyi tanımadan gidio maraton ortada bağırırdık güzel günlerdi ama o heyecan kalmadı malesef şimdi ki çoğu genç giresunspordan bihaber ne yazikki |