![]() |
17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor (/showthread.php?tid=801) |
RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - bulancak28 - 22-12-2017 Taraftarın protesto yapmak hakkıdır ama bunun da bir edebi adabı vardır. Metin Hoca istifa diyorsunuz, kardeşim bu takım Tff 1.ligin en çok pozisyona giren takımıdır ama oyuncu atamıyorsa hoca ne yapacak. Akyüz diye bir adam aldık Akhisar'da Rize'de sağı solu dağıtan adam burada boş kalelere kaçırıyor. Dale desen bugün gollerini attı evet ama kaç haftadır neredeydi? Sinan'a bu kadar protesto yapılıyor e bu adam kadar bu takımda kim savaşıyor, çalışıyor. Taraftara top attıysa da ayıp etmiş ama kim bilir neler dendi adama. Zaten o sahada sakin kalmak için peygamber sabrı olması lazım oyuncularda. RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - emre_1466 - 22-12-2017 Bu kafayla başarı gelse nolur gelmese nolur. RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - turkuaz_0628 - 22-12-2017 Maçı açtığımda vasat bir maçtı gerek saha, gerek maratondaki kendisini tribüncü zanneden bir topluluk ve takımında paniği eklenince sonucu almakta çok zorlandık akabinde 2.yarı daha da strese soktu, özelikler maratondaki sette bulunan arkadaş daha önce birkaç olayına daha şahit oldum resmen provakatör, neyse o genç kardeşimiz çok şeyler öğrencek daha bir tane el işi boyama pankartları yok, 20-25 yaşındaki kardeşlerimizi tahrikle provake ettirme işlerini bıraksın, bir zamanlar bi kardeşimiz daha vardı ceza filan aldı sanırım gelmez oldu nerde bilmiyorum sete heveslensin diye çıkarılan kardeşler kendisini ultras sanıyor tüm bunlardan sonra Kumyalı ayrılmakla çok iyi yaptı maratondan, bakın adamlar buram buram tribün kokuyor kendilerini her geçen gün geliştirdi gerek beste gerek pankart gerekse deplasmanlar ile aştılar. Metin hoca her türlü eleştirdik kızdık ama malzeme bu kardeşim metin gidecek kim gelecek, devre arasına fena girmedik aslında yapılacak güzel transferler var biraz daha sabretmek lazım devre arasına 30 puanla girmek son 4-5 maçlık sallantıya rağmen iyi, maç sonu tüm takım inanılmaz demorilize ulan bu takım şampiyon olacaksa nasıl olacak devre arası metin hoca giderse caner başta olmak üzre ayrılık talep eder demedi demeyin şehiri havaya sokmaya çalışmak yerine takım ve de şehre sokuyorlar farkında değiller, taraftar olmak zordur hep ağızlarda bi seni 3 puan için sevmedik derler ama takım stres olmuş belli desteklemek yerine takıma saldırmak nedir, dale bile gollerden sonra kulak kapatıyor işime bakarım kulaklarımı tıkarım diyosa varın siz düşünün. Sinan topu tribüne atmakla alın siz oynayın hesabı tepki vermiş ama ayağına sıktı geçmiş ola güle güle kısacası... RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - chotanax - 22-12-2017 Geçen sene Malatya maçı sonrası söylemiştim, yine söylüyorum; yeni mah kendini fesih falan değil, direkt imha etmeli. Münferit olarak bile maça gelmesinler, hatta TV'den izlemesinler, maç ozetlerine de bakmasınlar. Erzurum maçına gitmiştim en son, kale arkasından iki grubu da gozlemledim, kumyali a kalite iş yaparken yeni mahalle bildiğin sınıf takımını destekleyen dördüncü sınıf öğrencileri topluluğu gibiydi. Takım isiniyor, çıt yok, forma giymek için soyunma odasına giriyorlar ve maraton başlıyor boş sahaya tezahürat yapmaya, takım sahaya çıkmış, seremoni, istiklal marşı okunacak, yeni mahalle ısrarla takımı tribüne çağırıyor, say say bitmez. RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - 123456 - 22-12-2017 Şenol Demirci Orduda oynarken bizim tribünlere hareket çekti. 2 sene sonra geldi tribünler amigo yaptı adamı. Cafercan Aksu düştüğümüz sene Erciyes maçında devreye girerken protesto edilince dönüp Allah belanızi versin dedi maçı kurtaran adam olunca Cafer ortaya 3 lu çektir tayfaya oldu. Caner Arıcı geçen sene Malatya maçında Sedatla beraber bizim tribune hareket çekti,tahrik etti 4 ay sonra geldi takımın kaptanı oldu. Kumyalı tribünde doğru işler yapıyor. Onu her zaman söylüyoruz da bunlara verilmeyen tepki Sinana verilince samimi olunmuyor onu da belirteyim. Sinanda topu uzaklaştırdım vs olaylarına girmeden çıkıp adam gibi özür dilemeli. Kimse taraftardan üstün değil. RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - sokakbaşımeyhane - 22-12-2017 Bugünden sonra inadına metin diyorum.. futbolcuların hocayla bütünleşmesi belki de başlangıç olur.. Bu takıma haksızlık yapmayalım...kizdigimiz şeyler oldu ama takımı sabote etmedik!!!mustafa başkanın açıklamalarını 4 gözle bekliyorum... RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - sokakbaşımeyhane - 22-12-2017 (22-12-2017, 22:39)turkuaz_0628 Wrote: Maçı açtığımda vasat bir maçtı gerek saha, gerek maratondaki kendisini tribüncü zanneden bir topluluk ve takımında paniği eklenince sonucu almakta çok zorlandık akabinde 2.yarı daha da strese soktu, özelikler maratondaki sette bulunan arkadaş daha önce birkaç olayına daha şahit oldum resmen provakatör, neyse o genç kardeşimiz çok şeyler öğrencek daha bir tane el işi boyama pankartları yok, 20-25 yaşındaki kardeşlerimizi tahrikle provake ettirme işlerini bıraksın, bir zamanlar bi kardeşimiz daha vardı ceza filan aldı sanırım gelmez oldu nerde bilmiyorum sete heveslensin diye çıkarılan kardeşler kendisini ultras sanıyor tüm bunlardan sonra Kumyalı ayrılmakla çok iyi yaptı maratondan, bakın adamlar buram buram tribün kokuyor kendilerini her geçen gün geliştirdi gerek beste gerek pankart gerekse deplasmanlar ile aştılar. Metin hoca her türlü eleştirdik kızdık ama malzeme bu kardeşim metin gidecek kim gelecek, devre arasına fena girmedik aslında yapılacak güzel transferler var biraz daha sabretmek lazım devre arasına 30 puanla girmek son 4-5 maçlık sallantıya rağmen iyi, maç sonu tüm takım inanılmaz demorilize ulan bu takım şampiyon olacaksa nasıl olacak devre arası metin hoca giderse caner başta olmak üzre ayrılık talep eder demedi demeyin şehiri havaya sokmaya çalışmak yerine takım ve de şehre sokuyorlar farkında değiller, taraftar olmak zordur hep ağızlarda bi seni 3 puan için sevmedik derler ama takım stres olmuş belli desteklemek yerine takıma saldırmak nedir, dale bile gollerden sonra kulak kapatıyor işime bakarım kulaklarımı tıkarım diyosa varın siz düşünün. Sinan topu tribüne atmakla alın siz oynayın hesabı tepki vermiş ama ayağına sıktı geçmiş ola güle güle kısacası...Derbo aliydi heralde.tarikata mensup olmuş RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - maicon_28 - 22-12-2017 ulan top atma mevzusunun şimdi videosunu izledim, benim kafamda canlandırdığımdan bambaşkaymış. Abartı bir şey yok, o yöne doğru atıyor topu, hızlı da değil. Ben direkt tribüne attı, birinin vücuduna çarptı, kafasına geldi falan zannettim. Abartı tepki, geçiniz. Ufak bir özürle hiç bir şey yokmuş gibi devam edilmeli. Hatta hiç bahsi bile geçmese olur RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - chotanax - 22-12-2017 Link var mı topu tribüne attığı videonun? RE: 17.Hafta | Giresunsporumuz – Gaziantepspor - maicon_28 - 22-12-2017 (22-12-2017, 23:14)chotanax Wrote: Link var mı topu tribüne attığı videonun? https://www.instagram.com/p/BdA9Y0fH8xJ/?taken-by=kumyali_ |