Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor 2 - 0 Giresunsporumuz - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor 2 - 0 Giresunsporumuz (/showthread.php?tid=1010)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor 2 - 0 Giresunsporumuz - turkuaz_0628 - 17-08-2021

21/08/2021 Cumartesi - Saat 19:15

Rakip geçen sene kümede zorla kalan k.paşa ! ama bu sene orta ayar bi takım kurdular iyi oyuncuları var, bizimle genelde maçları berabere bitiyor bencede mantıklı skor beraberlik becerebilirsek, bu arada uefa - pro lisans muhabbetinden hocaları Şenol Can yollandı yerine Cihat Arslan geldi... ilk hatfa deplasmanda öne geçmelerine karşın 80 lerde hatay gol attı ve maçı berabere bitirdiler...

RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - genoa28 - 17-08-2021

2'de 2 yapar devam ederiz.

RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 17-08-2021

İlk 6 haftalık fikstüre bakıldığında Kasımpaşa ve Konya maçlarından 4 puan almak gerek Paşa teknik direktör değiştirdi klasik hoca değişikliğinde takımlar reaksiyon verir K. Paşa ya Samsun gibi şansımız tutuyordu özellikle İstanbul daki maçlarda puan almalıyız en kötü sıfır ile devam edemeyiz.

RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - chotanax - 18-08-2021

Kasımpaşa & muzaffer bilazer.

Yine Kasımpaşa, bu sefer şansa bala yeğeni neden olmasın?

RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - Yaglidereli - 18-08-2021

Hedef takımlarla maçlarımız nasıl olacak çok merak ediyorum. Tam da bu maç bize sezonun kalanı için fikir verir.

RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - d3sperandum - 19-08-2021

Kasımpaşa maçı için başka takım passoligiyle ya da logosuz passoligle ev sahibi tribüne bilet alabilen var mı? sabahtan beri deniyorum ancak sistem giresunspor passoligim olduğu için blokluyor anladığım kadarıyla. telefonla ulaşmakta imkansız passolig yardım hattına. bir hevesle gittim bursa passoligi çıkarttım, bursa da yaşadığımdan o da yalan oldu. şunun şurasında belki süper ligde bir sezon oynayacağız ömrümüzde. onda da deplasmana gidemiyoruz. giresun'da yaşayanlar doya doya izlesin bu sezon maçları bizim yerimize de.

RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - 123456 - 19-08-2021

Takımı görmek adına daha ideal bir maç. Umarım puan veya puanlarla dönebiliriz.

RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - genoa28 - 20-08-2021

Giresunspor passoligine sahip olup da farklı passolig kartı ile bilet alabilen var mı

RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - Alucralı - 20-08-2021

Benimde giresun pasolig kartım vardı.mecbur iptal ettirdim kartı.taraftarsız kart çıkarttım.öyle bilet alabildim.

RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz - heyulaanil28 - 21-08-2021

Kasımpaşa bizi rahat yener kaleyi gitmeyi bırak ortasahayı bile geçirmezler...