![]() |
Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor (/showthread.php?tid=1013) |
Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - heyulaanil28 - 15-09-2021 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spor Toto Süper Lig 2021/22 Sezonu 5.Hafta
Giresunspor - Konyaspor
Çotanak Spor Kompleksi
19 Eylül Pazar
13:30
RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - heyulaanil28 - 15-09-2021 keyfini çıkartalım... RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - genc28 - 15-09-2021 Sonuç önemli değil ilk golümüzü atalım yeter RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - kerasus - 15-09-2021 .... (Mağlubiyet) kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın. RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - maicon_28 - 15-09-2021 Daha önce süper lig tarihinde 5 hafta gol atamayan var mı acaba Son maçta spiker 4 hafta gol atamayan 1-2 takım saydı ama 5 haftada atamayan var mı Nasıl bir başarı anlam veremedim. Son yıllarda o kadar transfer yasaklı veya çok kısıtlı kadro kuranlar oldu. Gençlerle çıkanlar oldu ama onlar bile gol atmış. 0 puan değil de, ben 0 gole taktım RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - d3sperandum - 15-09-2021 maç için Bursa'dan gelmek istiyorum. ancak bursa'da ne bizim grupta ne de başka gruplarda ses yok takip ettiğim kadarıyla. münferit olarak kendi aracıyla gidecek renktaş var ise yol masraflarına ortak olabilirim. RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - chotanax - 15-09-2021 Aşı konusunda sorum olacak, 25.08.21 trh ilk doz biontech aşımı vurundum. Bu maça giriş yapabiliyor muyum? İki sene diyende maça gireceğim, sıkıntı çıkmasın. Bu zamana kadar ben maça gidince iyi giden takım bozulurdu, belki kötü gidişata dur derim ![]() RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - maicon_28 - 15-09-2021 (15-09-2021, 17:17)chotanax Wrote: Aşı konusunda sorum olacak, 25.08.21 trh ilk doz biontech aşımı vurundum. Bu maça giriş yapabiliyor muyum? İki sene diyende maça gireceğim, sıkıntı çıkmasın. Daha hakim biri de cevaplayabilir Ama benim bildiğim 2.doz aşını da olman gerekiyor. Zaten Passo sitesinde sistemde şartları karşılayanlara bileti veriyor, karşılayamıyorsan vermiyor diye söyleniyordu RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - Pangal - 15-09-2021 (15-09-2021, 17:17)chotanax Wrote: Aşı konusunda sorum olacak, 25.08.21 trh ilk doz biontech aşımı vurundum. Bu maça giriş yapabiliyor muyum? İki sene diyende maça gireceğim, sıkıntı çıkmasın.İki doz aşı tamamlanmış olması gerek. RE: Spor Toto Süper Lig 5.Hafta | Giresunspor - Konyaspor - semiko - 15-09-2021 (15-09-2021, 17:17)chotanax Wrote: Aşı konusunda sorum olacak, 25.08.21 trh ilk doz biontech aşımı vurundum. Bu maça giriş yapabiliyor muyum? İki sene diyende maça gireceğim, sıkıntı çıkmasın. baba 2 doz kesin olunacak yoksa maçtan önde pcr testi şart. |