![]() |
STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 (/showthread.php?tid=1020) |
STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - maicon_28 - 26-10-2021 Hadi bakalım üçüncü 3 puanımız olsun ![]() RE: STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - heyulaanil28 - 26-10-2021 Heykele gerek var mı büyü Antep te bozulmadı mı ![]() RE: STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - 123456 - 26-10-2021 Çok önemli maç bizim adımıza. 3 puandan başkası yalan bizim için. Geçen hafta 1 puan iyi sonuçtu aldık. Bu maçtan da galibiyetle ayrılıp bir nefes alalım. RE: STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - genoa28 - 26-10-2021 Aptallık yapmazsak kazanırız gibi, savunmada Douglas'ın oynayacak olması sıkıntı, öyle bir takımızki Alex Perez'i bile arıyoruz. RE: STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - heyulaanil28 - 26-10-2021 (26-10-2021, 19:03)genoa28 Wrote: Aptallık yapmazsak kazanırız gibi, savunmada Douglas'ın oynayacak olması sıkıntı, öyle bir takımızki Alex Perez'i bile arıyoruz. Diarra sol stoperdi asıl mevkisinde oynayacak Douglas - Perez uyumsuzdu ama Diarra - Douglas ikilisi daha uyumlu olur gibi Diarra iyi oyun kuruyor Douglas hava toplarını alıyor Antep te Douglas olsa ne o golü yerdik nede rakip son dakikalarda rahat doldur boşalt yapardı. RE: STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - Okan - 26-10-2021 (26-10-2021, 17:58)heyulaanil28 Wrote: Heykele gerek var mı büyü Antep te bozulmadı mı Olsun, yenilmezlik serisine say. RE: STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - genoa28 - 26-10-2021 (26-10-2021, 19:50)heyulaanil28 Wrote:(26-10-2021, 19:03)genoa28 Wrote: Aptallık yapmazsak kazanırız gibi, savunmada Douglas'ın oynayacak olması sıkıntı, öyle bir takımızki Alex Perez'i bile arıyoruz. abi bu hafta bir izleyelim bakalim, baktık oluyorlar ikisi devam da edebilir ama ben Douglas'a ısınamadım, bir kere yavaş artı olarak Perez'in ayakları Douglas'a göre daha iyi, izleyip görelim bakalim RE: STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - Pangal - 27-10-2021 Genel anlamda veriler olarak daha pozitif gözüksekte oyun anlamında benzerlikler var. Geçen hafta başakşehirle oynadıkları maçı bir devre izledim, özellikle kenarları kalabalık savunuyorlar. Edin visca faktöründen dolayı olabilir ama bizim oyunu da düşününce sıkıntı çıkartabilir. Yedikleri iki golde merkezden atılan ara top ile oldu. Bu yüzden hoca diabateyi ortaya çekebilir diye düşünüyorum. Bireysel istatistikleri incelerken aslında sahada ki oyunla ilgili çok şey ortaya koyuyor. Rakibin ceza alanına en çok top atan oyuncusu Güral. Şut asisti sıralamasında oyuncuları yok. Daha fazla baskıyla kazanıp direkt atak sonlandırdıkları söylenebilir. Hoca değişikliğinden sonra bu kısım hafif hafif değişiyor bu arada.Üretkenlik anlamında güray-freddy-ghacha-gökdeniz rakamları yüksek olan oyuncular. Sonuçlandırma kısmında wright-freddy takımın en çok top kullanan oyuncuları. Bizim rakamlara bakarken; ceza alanına atılan topta lig 2.yiz. Ama ceza alanında topla buluşmada 13.yüz. Şimdi normalde bu durumda şuursuz ceza alanına top atıyor olduğumuz gözüküyor ama ben bunun bir tercih olduğunu düşünüyorum. Takım net bir üretkenlik gösteremediği için rakibin ceza alanında karşıladığı topları kazanıp skor üretmek için yapıldığını düşünüyorum. Özellikle bazı oyuncularımız rakamsal olarak lig ortalamalarının çok üzerinde belirli istatistiklerde. Perez-zeki top karşılama, flavio-zeki pas, zeki sergio ceza alanına top, zeki-sergio şut asisti istatistiklerinde gayet iyi değerler yakalamışlar. Sonuç gelir veya gelmez ama hoca bir karar verip bunu takıma uygulatabiliyor, o yüzden tebrik ediyorum Hakan hocayı. Ancak bazı noktalarda ki gelişim oyunumuzda ki kadar iyi değil. Kaç maçtır hükmederek oynuyoruz ama maç başı isabetli şut sayımız 4. Tek kale maç oynuyorsun neredeyse ama 4 tane isabetli şut çekiyorsun. Bu tarz detaylara daha fazla odaklanması gerek teknik ekibin. Bizim gibi takımlar için sonuç böyle detaylarda gizli. RE: STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - Yaglidereli - 28-10-2021 Karşında hoca yok Hakan hoca bu maçı alamazsan yazık olur. Hata yapmazsak kazanırız ama kendi kendimizi zora sokmakta üstümüze yok biliyorsunuz. RE: STSL 11.Hafta | Giresunspor - Antalyaspor | 1 Kasım 2021 P.tesi | 20:00 - Pangal - 28-10-2021 (28-10-2021, 15:24)Yaglidereli Wrote: Karşında hoca yok Hakan hoca bu maçı alamazsan yazık olur.Nuri Şahin'i kast ediyorsan birde ekibine bakmalısın. Bu tarz adamlar komplekssiz olur. O yüzden asıl yük yardımcılarındadır diye düşünüyorum. Mesajın ikinci kısmına katılıyorum. |