Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor (/showthread.php?tid=1050)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - genc28 - 27-04-2022

Giresunspor - Adana Demirspor

29.04.2022
Cuma 20.30

Evet en sonunda sezonun final maçına geldik kazanıp ligde kalalım.En az 1 sene daha hakediyoruz bu ligi.

RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - genoa28 - 27-04-2022

Mutlaka kazanmak lazım, hatır gönül elimizde ne kanal varsa kullanmak gerek.

Biz ligde kalma işini son haftaya kadar bırakırsak Rize 4'de 4 yapar dolayısıyla işi oraya kadar bırakmamak lazım, Altay'da Hataya gidiyor onlarda en iyi ihtimalle 1 puan çıkarır, kazanıp işi bitirelim kafa rahat olsun.

RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - heyulaanil28 - 27-04-2022

Rize 4'te 4 falan yapamaz Altay da öyle puan alacak durum yok biz tüm bunlara bakmadan kazanıp işi bitirmeliyiz.

RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - cotanak88 - 27-04-2022

Rizeden korkuyordum ama Kayseri ve Fener maçlarında şansını kaybetti bence Hatay Altayı yener, Rize Göztepeyi yener, biz Anadademirle en kötü berabere kalırsak haftaya düşmüş Altaydan her türlü puan alırız 42 puanla işi bitiririz Rize isterse 4 te 4 yapsın averaj bizde.
Tabi uzatmamak gerek kazanalım bitirelim işi 3 hafta gençleri de bir görelim

RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - sokakbaşımeyhane - 28-04-2022

Ben Göztepe’nin Rize’yi yeneceğini düşünüyorum
Hatay Altay ortada
Cuma gecesi 3 puanı alsakta şunların maçını izlemeden bayrama başlasak
RiZe Göztepe Altay maçılarında stres manyağı olduk "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"

RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - mvsr - 28-04-2022

Bende Göztepe'nin Rize karşısında kolay lokma olacağını düşünmüyorum.Yenilmeyecekleri fikrindeyim.
İşin içerisine farklı durumlar girebilirse o zaman karışır ortalık.Geçen hafta bir takıma verilen penaltı, göstere göstere bir oyuncunun gösterdiği performans ortada.
Biz kazanalım işimize bakalım.

RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - cotanak88 - 28-04-2022

Bilet satışları yerlerde Beşiktaş maçında giresunlu hariç herkes maça gelmiş galiba

RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - semiko - 29-04-2022

şu maç yarın akşam olsa ne olurdu be Sad neyse umarım store'de ürün çeşitliliği vardır. internet sitesinde olmayıp store'de olan ürünler varmış. umarım yeni ürünler bulabilirim. bu arada üst sweet kapşonlu falan baya iyi ürünler. hepsinden 1 er adet almıştım tavsiye ederim sadece alt eşofmanda logo iyi yapıştırılmamış onu yapıştırmaya çalışıyorum. . şöyle günlük ürünleri koysunlarda alalım. her gün yeşil kapşonlu ile dolaşıyorum Big Grin

RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - bulancak28 - 29-04-2022

(28-04-2022, 22:25)cotanak88 Wrote: Bilet satışları yerlerde Beşiktaş maçında giresunlu hariç herkes maça gelmiş galiba

Maç cuma ya, bir de haftaya bayram falan onun da etkisi olabilir kanımca

RE: STSL 35.Hafta Giresunspor - Adana Demirspor - Mandaklı - 29-04-2022

Ramazan Ayı'nın 28. gününe denk gelen bugünkü maç inşallah Giresunsporumuza uğurlu gelir ve 3 puan alarak Süper Lig'de kalışımızı ilan ederiz.
Allah(C.C) Giresunsporumuzun yar ve yardımcısı olsun inşallah.