Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 2- 0 Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 2- 0 Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba (/showthread.php?tid=1129)

Pages: 1 2 3 4 5 6

STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz 2- 0 Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba - turkuaz_0628 - 06-06-2023

.Kazanmak  yetmiyor ! İstanbulsporun ümraniyeye takılmasını bekleyeceğiz ... 

Nasipte ne varsa yaşayacağız ...

SEN DURMA SALDIR ŞANLI GİRESUNSPOR !

RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00 - sy200028 - 06-06-2023

Dün akşam tff başkanı açıklama yaptı. Düşme konusu geçmedi bile düşecek takım salı yada çarşamba belli olacak dedi. Düşme kaldırılması söz konusu degil yenip mucize bekleyeceğiz.

RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00 - sy200028 - 06-06-2023

FIFA CEZA YAĞDIRDI !!!

Chikinyo , flavio ve İbrahima Balde ye toplamda Giresunspor  yaklaşık 500.000  Euro transfer borcu ödeyecek , bunun yanında 65.000 FIFA ya ceza ödeyecek..
2 dönem transfer yasağı bulunan Giresunspor 3 cu Futbolcu daha FİFA başvurursa  Transfer yasağı  3 döneme çıkacak..
Şimdi bu kulübü bu futbolcular zamanında kim yönetiyordu neden bu futbolcuların alacakları ödenmedi bunun sorgulanması gerekmez mi ?
Giresunsporu içinden çıkılmaz bir duruma koyanlar bunun hesabını kamuoyuna açıklanak zorundadır...
Giresun son dakikadan alıntıdır. Allah belanızı versin gelen paralar nerede acaba

RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00 - heyulaanil28 - 06-06-2023

(06-06-2023, 10:50)sy200028 Wrote: FIFA CEZA YAĞDIRDI !!!

Chikinyo , flavio ve İbrahima Balde ye toplamda Giresunspor  yaklaşık 500.000  Euro transfer borcu ödeyecek , bunun yanında 65.000 FIFA ya ceza ödeyecek..
2 dönem transfer yasağı bulunan Giresunspor 3 cu Futbolcu daha FİFA başvurursa  Transfer yasağı  3 döneme çıkacak..
Şimdi bu kulübü bu futbolcular zamanında kim yönetiyordu neden bu futbolcuların alacakları ödenmedi bunun sorgulanması gerekmez mi ?
Giresunsporu içinden çıkılmaz bir duruma koyanlar bunun hesabını kamuoyuna açıklanak zorundadır...
Giresun son dakikadan alıntıdır. Allah belanızı versin gelen paralar nerede acaba

Black Ahmet ve tayfasından hesap sormayan adam ben Giresunluyum demesin o divan başkanı Ali Kara dahil neredeyse Black Ahmet plaket verecek halde onure eden eleştirenleri hain olacak derecede hedef gösteren zihniyetlerden sözde gazeteci olup kalemini onurunu satmış haysiyetsizlerden hesap sormayan ben Giresunluyum demesin  Angry

RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00 - ArmanınPeşinde - 06-06-2023

Küme düşme niye kaldırılsın ki? Seneye Antep ve Hatay'ın döndüğü senaryoda lig 20 takım oluyor. Antep ve Hatay'ın dönmediği senaryoda ise 18. TFF'nin işine bile gelir.

RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00 - kerasus - 06-06-2023

Düşmenin kalkması için kimse tek bir kelime mantıklı bir sebep gösteremez zaten. Neymiş Beşiktaş çok bastırıyormuş. E onlar şampiyonluk potası için bastırıyorlar bizim için değil. Kaldı ki düşmemizi isteyenlerin başında Beşiktaş geliyorSmile Klüpler birliğinde oy birliği ile karar verilecekmiş. Oy çokluğu dese hadi küçücük bir ihtimal olabilir derim ama oy birliği mümkün değil tüm Klüpler birden kaldırılmasını istesin. Ne diye fazladan 4 maç daha eklemek istesinler fikstüre? Hadi seçim öncesi oy için vaadde bulunsalar, seçimde geçti. Ki oy için bize neden kıyak yapsınlar? Biz zaten çantada keklik oy deposuyuz iktidar için. Hadi iktidar takımlarından biriyiz de bizi kurtarmak istiyorlar desek oda değil. Yani her açıdan düşünüyorum ama küme düşmenin kaldırılması için tek bir geçerli sebep yok.

Ha saçma olur falan ama şuan mantık düşünecek konumda değiliz. Bu sene ligde kalmamız için ne gerekiyorsa dua ederim. Meteor düşerse ligde kalacaksınız deseler ona da okeyimSmile

RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00 - mvsr - 06-06-2023

Son hafta takımların puan kaybetme işi Alman, Fransız, İngiliz liglerinde olur bizim ligde olmaz.
Giresunspor küme düşmüştür, küme düşmek için elinden gelen her şeyi yapmıştır.Emeği geçenlerin ABV.
Bu iniş 3. ligde durursa bizim için ne ala.

RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00 - turkuaz_0628 - 06-06-2023

Bugüne kadar ts ile alakalı bişe yazmadım çünkü onlardan zaten medet ummuyordum lakin bu akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i kadrolarını görünce nasıl karadenizci oldukları belli oldu etrafınızda ts tutanlar varsa galiz yapıştırın suratına küfrü !!!
Ben çok iyi hatırlarım bizim para ile istediğimiz futbolcuları 3. LİG olması lazım erzuruma bedava vermişlerdi ...
Hala ts tutan gerzekler var ! ne birliği ya istanbul kalsın diye bize fb maç kadrosu ile çıktılar ........................
Düşeriz ŞEREFİMİZLE, BİZİ DÜŞÜREN ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZ ALLAHINDAN BULSUN RABBİM TÜRME TALAN ETSİN OCAĞINI !

Bu arada alper uludağ'da kadro dışı seneye benle beraber bi kaç kişi daha idmana gelsin lazım olacaz ! Smile hedef 3 .lig allahın izniyle sıkı tutunun ... bu arada 2 futbolcu daha fifaya başvurursa ceza 3 yıla çıkıyormuş !

Trabzon Başakşehir maçının Trabzon ilk 11'i kalede Taha geri dörtlü Serkan, Taha, Hüseyin, Eren ortasaha Visca, Doğucan, Emirhan, Bardi, Arif forvet Umut
Bu maçtaki trabzon kadrosuna bak birde bizim maçtaki kadroya bak... şimdi sormazlar mı bu ag kadrosunu bizim maçta neden sahaya sürmediniz diye..  Şu kadroyu bizim maçta sahaya sürüpte dört atsanız yeminle bişi demem ben yedek çıktım siz yenemediniz deme hakkınız varken sanki şampiyonluk maçına çıkar gibi asın ası kadro ile bizim maça çıkmak oropsu çocukluğudır

RE: STSL 36. Hafta | Şanlı Giresunsporumuz - Antalyaspor| 07 Haziran 2023 Çarşamba 20:00 - mvsr - 06-06-2023

Bu rezil kulüp için fazla kafa yormaya değmez.
Adamların aklı hala berabere kaldığımız o maçta kalmış.Üst üste 2 tane penaltıyı atsaydınız o zaman diyorum bende.Rezil herifler.İki yakaları bir araya gelmesin.Siyasetle şampiyon oldular havalar bin beşyüz.
Çıktın oynadın.As kadro yaptın.Eyvallah.5-6'yı aramak nedir ? Daha b*k olursunuz siz şampiyon.

Şöylede bir durum var.Her ligde oynadığımızda illaki takımımızda bir Trabzon kökenli personel, oyuncu oluyor.Medet umanında, bu takımın ekmeğini yedireninde ...
Çizgim belli olsun.