2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kerasus - 17-06-2023 Nahid başkan şeffaflıkta güzel gidiyor eyvallah. Ama birazda kendi döneminde olup bitenler ile ilgili şeffaf olsa iyi olur. Örneğin hoca konusunda İrfan buz kararı. Takımın önünde hayati 4 maç ve ligde kalma ihtimali devam ederken geçmişte en ufak başarısı olmayan bir hocayı hangi hedefle getirdi? Neyi başaracağını umuyordu mesela? Sırf ucuz olsun diye bir tercih yapıp küme düşmeyi göze mi aldı? Madem küme düşmeyi göze aldın, Rahmetullah, Doğancan ve Görkem 1.ligde dahi işimize yaramayacak kadar vasıfsız oldukları için mi gitmelerine izin verildi? Ha yok daha Doğancan'ın dahi maaşını ödeyecek paran yoksa neyinize güvenip 400 milyon borçla devam kararı alıyorsunuz? Amerikada ki büyük büyük dedenizden milyar dolar miras falanmı kalacakta birden paraya boğulacaksınız? Bugün sıradan bir alt lig topçusunun maaşını dahi ödeyecek yardım bulamazken yarın kimden nasıl bir beklenti içerisindesiniz acaba? Kısacası gelecek planı nedir bilmek hakkımız değil mi? Önceki mesajda yazdım mesela geldiği zaman öyle güzel projeler ortaya koydu öyle güzel ve akılcı planları vardı ki. Çok umutlanmıştık. Sırf kadro derinliği oluşsun diye rapçiyi bile geri getirmeye çalışan Yamak nerede transfer yasağına rağmen eldeki topçuları tek tek yollayan bugünkü Yamak başkan nerede? Bu 180 derece değişimi açıklaması gerekmiyor mu? Cidden kafamda deli sorular.. Nahid başkan bıraksa iyi mi olur? Asla. O hepten sonumuz olacak zaten. Ama daha iyisi yok diye de birine körü körüne itaat edemem ben, yine de sorgulamak zorundayım neler olup bittiğini. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kral1234 - 17-06-2023 Ya gerçekten giresunspor manyağı bir zengin takımı alacak, ya da giresunspor tarih olacak. Transfer yasaklı takımlar genelde küme düşüyor. Transfer yasakliysan hem takımda kadro derinliği olacak, hem de para olacak. Bizde ikisi de yok. Bana göre giresunsporu 2027'de süper amatörde izleriz. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kerasus - 18-06-2023 (17-06-2023, 17:51)kral1234 Wrote: Ya gerçekten giresunspor manyağı bir zengin takımı alacak, ya da giresunspor tarih olacak. Transfer yasaklı takımlar genelde küme düşüyor. Transfer yasakliysan hem takımda kadro derinliği olacak, hem de para olacak. Bizde ikisi de yok. Bana göre giresunsporu 2027'de süper amatörde izleriz. Bizde tarif ettiğin şekilde bir isim yok. Samsunu A. Demiri falan baz alma. İktidarın yol vermesi ile trilyoner olmuş ve parasını aklamak içinde şehrin takımını satın alıp hem reklamını yapıyor hemde parasını aklıyor. Yoksa Murat Sancak öyle bir Adana aşığı bir adam değil servet döksün bir takımın peşinde. Keza Yüksel Yıldırım normal şartlarda çoktan pes etmişti kaç senedir devasa paralar harcayıp hiçbir başarı elde edemedi. Her ikisi de bir şirket olarak düşündüğünde kar sağlayan şirketler değil aksine kara delik gibi para harcadığın tamamen zararına şirketler. Göztepe var bildiğim kadarıyla camia içinde zengin birinin sahip çıktığı ama Sepil bile dayanamadı sattı. Bizde ise akla gelen ilk isim Enver Yücel. O da reklam yatırımına olsun spora olsun ilgili biri olmasına rağmen ne hikmetse Giresunspor söz konusu olunca başını kuma gömüyor. Sanki birileri oyuncağı elinden alınsın istemediği için izin vermiyor gibi geliyor.. Bu şehirde gerçek Giresunsporluların parası yok. Parası olanlarda Giresunsporlu değiller sadece yemeye gelirler. Yakın gelecekte gerçek bir Giresunspor sevdalısı birine büyük bir miras kalıp birden trilyoner olmazsa çokta şeyetmeyin yani nolacak sonumuz diye. Şurda kalmış taş çatlasın 3-4 senemiz zevk almaya bakın. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 18-06-2023 Bu saatten sonra nahid başkan elden kaçırdıklarını geri toplayamaz Giresun gibi sahipsizliğin dibi bi yerde ve başkan vs. kişilerin ortaya koyduklarından sonra kim güvenirde başkan seni bekliyoruz der ! sonumuz 3.lig durabilirsek o da yoksa paraşütsüz .... Bajic, Görkem ve borja ankaragücü ile görüşüyor sanırım keleş önerdi, hatta bajic oldu filan diyorlar. Bu arada umut nayir açıklamalarında Giresunda kalmak istemiyor karısı doğrumak istemiyor vs. ithamları açıkladı öyle bişe yok çoçuğun doğum ve içerisinde yaşayacağımız evi daha 1 yıllık anlaştım hazırladım; birgün başkan alacaklarımdan vazgeçmemi istedi fesih yapalım demiş sonra üste fesih için para istemiş akabinde umut nayirin ayrıca hukuk mezunu bi insan hatta avukat olduğunu unutup; nayirin feshimi yapar bedava sizdende oynamadıklarım dahil alırım restinden sonra gel anlaşalım demesiyle gitmiş... hk döneminde utanmadan öyle başkanım şöyle başkanım demesinden ahde vefasının 0 olduğunu zaten biliyorduk bi olayı daaha öğreddik ... utanması arlanması da yok ! m.taş ile başlayan, siyahiler ile süren en son sergen, nayir ..... Bu arada evet hk denen şahış yaptıkları ile bizi 5 sene geriye götürdü eyvallahta nahid başkanda devam kararı aldı ama.... ee plan ne proje ne kim oynayacak hoca ve futbolcular konusunda açıklamalar yapsa mı artık... RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 19-06-2023 (18-06-2023, 11:39)kerasus Wrote:(17-06-2023, 17:51)kral1234 Wrote: Ya gerçekten giresunspor manyağı bir zengin takımı alacak, ya da giresunspor tarih olacak. Transfer yasaklı takımlar genelde küme düşüyor. Transfer yasakliysan hem takımda kadro derinliği olacak, hem de para olacak. Bizde ikisi de yok. Bana göre giresunsporu 2027'de süper amatörde izleriz. murat başkan adana'lı bile değil ki . istekle oraya gitmiş birisi . neyse o konu dallanır budaklanır . futbolcular gözünde bakıyorum . kariyerim mi para mı . para öncelikli gelir. ama kariyer düşünseler giresun şuan bulunmaz nimet onlar için . doğancan için 1.lig falan diyorlar. ulan gittiğin takımda yer edinene kadar canın cıkacak. kalırdın 1 sene paşalar gibi devamlılıkla sene sonu iyi transfer yapardın aynısı rahmetullah için de geçerli . ben şahsen üzülüyorum yok olup gidecekler. enver yücelin ben çok sağlıklı baktığını düşünmüyorum giresunspor'a karşı. geçen sene sidik zoruyla forma ön sponsoru oldular. millete stat falan sponsoru oluyorlar. o işler karışık bence. bugün geldiğimiz nokta zırt dediğimiz yer. sezonu açarız elde topçu yok oturur ağlarız. yönetim umarım boş durmuyordur. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 19-06-2023 norwich sainz bedava alıp rashitsa dan para kazanacak böyle dünyanın amg ulan olaya bak ya. bizi bu hale getirenlerin amg RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - 123456 - 19-06-2023 (19-06-2023, 10:06)semiko Wrote: norwich sainz bedava alıp rashitsa dan para kazanacak böyle dünyanın amg Küme düştüğünde boşa çıkar yerine Sainz gibi gelecek vaat eden oyuncu için en azından çıkış olarak 500 bin Euro koysan bu sıkıntı olmayacak. Bajicte anlarım küme düşünce serbest kalır maddesini ama geleceğe yatırım yaptığın Sainz'de durum daha farklı olmalı. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 20-06-2023 ya abi canımı acıtıyor okan kocuk gidiyor 3 yıllık samsunla anlaşıyor. umut nayir döktürüyor. ulan düştüğümüz hale bak geçen seneki giresun harbi prime giresun'muş . bir de can acıtan transferleri samsun yapıyor ya o sıkıcı RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sokakbaşımeyhane - 20-06-2023 (18-06-2023, 11:39)kerasus Wrote:(17-06-2023, 17:51)kral1234 Wrote: Ya gerçekten giresunspor manyağı bir zengin takımı alacak, ya da giresunspor tarih olacak. Transfer yasaklı takımlar genelde küme düşüyor. Transfer yasakliysan hem takımda kadro derinliği olacak, hem de para olacak. Bizde ikisi de yok. Bana göre giresunsporu 2027'de süper amatörde izleriz. İşin ilginç tarafı. Sancak siirtli,Yüksel yildirim Sivaslı.. Sorsan bu ikisine ads ve Samsun için ölürler...kara para aklama yuvası ads ve samsinsp RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 20-06-2023 nayiri bu sene hayranlıkla izledik, rahmetullaha, görkeme 10 milyonluk futbolculardı diyen andavallı umut nayiri kişisel egosu yüzünden gönderdi allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, rabbim fitil fitil çıkarsın ... |