2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 30-06-2023 Bu arada yazmayı unuttum nahid yamak çok hızlı şekilde planını koysun ortaya , o kefeni giyip neden geldiğini filan açıklasın artık kabak tadı verdi, 5 parasız yönetimlerden sıkıldık böyle başkanlığı herkes yapar ! düştük düştük soyulduk soyulduk tamam ! ya kongre kararı alsın ya da yol ... he nemi olur zaten şuandan farkı olacağını sanmam... Borja 2.2 milyon euro bedelsiz şekilde norwich city ile anlaştıya çok koydu, şu adamdan tarihimizin en iyi parasını kazanabilirdik ! RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kerasus - 01-07-2023 (30-06-2023, 22:41)turkuaz_0628 Wrote: Bu arada yazmayı unuttum nahid yamak çok hızlı şekilde planını koysun ortaya , o kefeni giyip neden geldiğini filan açıklasın artık kabak tadı verdi, 5 parasız yönetimlerden sıkıldık böyle başkanlığı herkes yapar ! düştük düştük soyulduk soyulduk tamam ! ya kongre kararı alsın ya da yol ... he nemi olur zaten şuandan farkı olacağını sanmam... Yeryüzünde Blackahmet kadar kötü transfer sözleşmesi yapan bir kişi daha yoktur heralde. Giresuna sadece turistik gezi için gelen adama(Emre Taşdemir) oynama garantisi verir, klübün belki de ilk kez ciddi bonservis kazanacağı oyuncuya serbest kalma maddesi koyar. Harbiden bizim başka düşmana ihtiyacımız yokmuş. Nahid başkanda cidden artık bişeyler söylesin bir zahmet. İlk geldiğinde bahane uydurmak yerine proje üretiyor dedik, çok umutlandık kurtuluş yolunda. Ama gelgelelim icraat sıfır. Önce zoru başarıp takımı küme düşürdü. Evet bence zoru başardı. Nekadar büyük bir enkaz devralmış olsa da 2 takımın düşeceği ligde büyük avantaja sahiptik o geldiği sırada. Hatta Recep Ulu bir keresinde söylemişti sohbet odasında, 2 takım düşeceğini bilsem bırakmazdım diyormuş Blackahmet. Türkçe meali, takım düşüyor diye başkasına itelemek istemişti ama ligde kalma ihtmali içine oturmuş resmen. canı gitti benden sonra gelen ligde bırakırsa diye. Blackahmet kalsa büyük ihtimal bu sene düşmezdik ama seneye daha beter yiyip daha pis bir durumda düşürürdü. Kısacası başkan zoru başardı küme düşürerek. Zaten transfer yasağı var, kimse senden bişey beklemiyor. Transfere harcamayacağın parayla zamanında iyi bir hoca getirseydin düşme tehlikesi dahi yaşamazdık. Ama tercihlerine bakarsak, TD işini angarya gibi görüyor sanki. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 01-07-2023 Bu hafta Giresunspor sanırım kongre kararı alıyor oluşma aşamasında yeni yönetim durumu var ! ama ... beklemedeyiz . . . RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kral1234 - 02-07-2023 (01-07-2023, 23:19)turkuaz_0628 Wrote: Bu hafta Giresunspor sanırım kongre kararı alıyor oluşma aşamasında yeni yönetim durumu var ! ama ... beklemedeyiz . . . Blackiron başkan adayı olacak diye bisiler duydum. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 02-07-2023 Onurcan nerede fotoğraf göremedim idmanda. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 02-07-2023 (02-07-2023, 23:39)semiko Wrote: Onurcan nerede fotoğraf göremedim idmanda. Paşam tatildedir malum Giresun Çocuğu piyasa abime kaldı rajonu artık o keser RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 03-07-2023 2.kez canımı şu saatte yakan haber umut nayir fb ile anlaşmış ŞAKA GİBİ değil mi ? ulan 5 para etmeyecek adamlara ahlanıp 15 milyonluk topçuydu diyen ala gavat nayir kaç milyonluktu ! Olaya gel Onurcan ve Saviçevice serbest kalmamaları için ödenmesi gereken para arasında tercih yapılan isim şehrimizin çocuğu onurcan ... neden saviceviç elden kaçmasın diye ona ödenmedi dicem; onurcan nasılsa şehrimizin çocuğu dicem illaki adam profesyonel diyen biri hatta napsın kardeşim bedavamı oynasın diyen çıkar ! RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - mvsr - 03-07-2023 'Sevgili Onur Can, takımımızın içerisinde olduğu durumu biliyorsun.Bir üst lige talihsiz bir şekilde veda ettik.Toparlanmaya çalışıyoruz.Maalesef transfer yasağımız var.Takımımız üzerinde emeğin çok.Sana müteşekkiriz.Seninle devam etmek istiyoruz.Sana bu şehrin ve bu takımın bu insanların ihtiyacı var.Sen bizim evladımız, gözbebeğimizsin.Biliyorum sana biraz mahcubuz.Ama gel anlaşalım.Sana olan borcumuzu ödeyeceğiz.Takımı lige iyi hazırlamak istiyoruz.Bunun için futbolcularımızı elde tutmak amacındayız.Sende bizimlesin.Biraz ödeme yapacağız.Senden bizi idare etmeni istiyoruz.Fesih hakkını kullanma.Bir başka oyuncumuza bu parayı ödeyelim.Onun takımda kalmasını sağlayalım.En kısa zamanda sana olan alacağını da ödeyeceğiz.' RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 03-07-2023 (03-07-2023, 09:21)mvsr Wrote: 'Sevgili Onur Can, takımımızın içerisinde olduğu durumu biliyorsun.Bir üst lige talihsiz bir şekilde veda ettik.Toparlanmaya çalışıyoruz.Maalesef transfer yasağımız var.Takımımız üzerinde emeğin çok.Sana müteşekkiriz.Seninle devam etmek istiyoruz.Sana bu şehrin ve bu takımın bu insanların ihtiyacı var.Sen bizim evladımız, gözbebeğimizsin.Biliyorum sana biraz mahcubuz.Ama gel anlaşalım.Sana olan borcumuzu ödeyeceğiz.Takımı lige iyi hazırlamak istiyoruz.Bunun için futbolcularımızı elde tutmak amacındayız.Sende bizimlesin.Biraz ödeme yapacağız.Senden bizi idare etmeni istiyoruz.Fesih hakkını kullanma.Bir başka oyuncumuza bu parayı ödeyelim.Onun takımda kalmasını sağlayalım.En kısa zamanda sana olan alacağını da ödeyeceğiz.' ve cevap verirdi onurcan: '' başkanım tabi ki erol can ile biz bu takımın herşeyiyiz. her zaman hazırız '' sorun şurada aslında. iki taraflı sıkıntı var. ben onurcanın hiç bir zaman bu takımı çok üstte gördüğünü düşünmüyorum. bi ara samsunspor haberi çıkmıştı . ben hatta bu habere olur vermiştim yani doğru olması muhtemel diye. o zamanlar yeni evlenmişti samsunluydu eşi. ya neyse aile konuları saçma . bizim tarafa gelirsek adamı hep topun ağzına attık. hatalı gol yer o olur , penaltı çıkarır giresunun çocuğu deriz. herkes hatalı gol yer ama işte benimsemek sorun . biz belki de hatalı gol yemesini sindiremedik. ben yoksa onurcanın reflekslerini falan beğeniyorum sadece bazen kasılıyor. o kasılmalar hata yapmasına çok büyük sebep oluyor. kaldı ki bu adam genç yaşında takımın kalesini devralmış bu takımı galibiyet serisi yaparak 1.lige çıkmıştı onurcan da haliyle 28 küsür yaşına gelmiş oynamak ister. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sokakbaşımeyhane - 03-07-2023 Savicevic ile anlasmisiz |