2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 03-07-2023 Biz ne çektiysek Giresunun çocuklarından çektik emre karamanlar, ali - mustafa zorlular, ali sakallar, onur efendiler, uzun boylu bi yiğit vardı unuttum adını defans urfada diyarbakırda en son etimesgutta oynadı Giresundan gideyimde dedi, ortak noktaları aidiyetlik duyguları azdı .... Onurcanı onurcan yapan Giresunspordur hemde 2. kez bursa macerasından sonra çorum, ankara adliye dolanırken gel dendi gerçek Giresunun evladı kaleci hocası İsmail Güney'e yatsın kalksın dua etsin evvela , sonra Giresunspor ile 1 milyondan aşağısına oynamam yok 1,5 almam lazım pozlarına sonra girsin... Bedavamı oynasın yoo hayır elbet alsın parasını ama sen fedakarlık yapmaya mahkumsun yapmalısın ! RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 03-07-2023 (03-07-2023, 21:01)turkuaz_0628 Wrote: Biz ne çektiysek Giresunun çocuklarından çektik emre karamanlar, ali - mustafa zorlular, ali sakallar, onur efendiler, uzun boylu bi yiğit vardı unuttum adını defans urfada diyarbakırda en son etimesgutta oynadı Giresundan gideyimde dedi, ortak noktaları aidiyetlik duyguları azdı .... Şunu yazdıktan sonra nette bakınırken Onurcan'ın Rizesporla görüşmeye başladığını görmem ! İnşallah anlaşır koçum benim hakediyor süper ligi ! Bu arada nahid yamak yarın saat 12 de basın açıklaması yapacakmış, destek alamadığı için kongre açıklayacak diyorlar ... RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kerasus - 03-07-2023 (03-07-2023, 21:31)turkuaz_0628 Wrote: Şunu yazdıktan sonra nette bakınırken Onurcan'ın Rizesporla görüşmeye başladığını görmem ! İnşallah anlaşır koçum benim hakediyor süper ligi !Rize, Onurcan ile ilgileniyor öylemi Böyle bişey varsa sırf bize i.nelik olsun diye uğraştıklarına her türlü iddiasına girebilirim. Süper lig takımının Onurcan ile ilgilenmesi çok abes olduğu gibi birde parası ve lobisi olan bir takım Onurcan a mı kaldı? Mantık kurallarına aykırı bir durum. Düşene bir tekme de biz vuralım demişler. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - ensonüye - 04-07-2023 Bu arada Senghor takımda kalmış başkanın açıklamalarına göre. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - Shabry28 - 05-07-2023 Meija ve Arias'ın döneceği söyleniyor. Bence Kuwasta dönmeli iş yapar bu ligde. Umarım balon değildir. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kerasus - 05-07-2023 (05-07-2023, 21:11)Shabry28 Wrote: Meija ve Arias'ın döneceği söyleniyor. Bence Kuwasta dönmeli iş yapar bu ligde. Umarım balon değildir. Kesinlikle. Kuwas mutlaka kalmalı ne yapıp edip tutulmalı. Süper lig kalitesinde "kazma" olarak tabir edilse de, kalitenin değil mücadelenin öne çıktığı 1. Ligde fazlasıyla iş yapar. Hele ki bizim gibi kadrosu çok kısıtlı bir takım için çok değerli olabilir. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sokakbaşımeyhane - 06-07-2023 Yeni bir başkan adayı çıkacakmış Naim demir ve Murat Şahin 200 milyon parayla geliyorlaemis hadi bakalım RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - cotanak88 - 06-07-2023 (06-07-2023, 08:25)sokakbaşımeyhane Wrote: Yeni bir başkan adayı çıkacakmış Naim demir ve Murat ŞahinYurtdışı kaynaklı destekle geliyolarmış güya süper ligteyken nerdeydiniz o parayı futbolcuya verirdiniz en azından özveriyle oynardı tek golcümüz bahiç 7 ay para almadan oynamış. Bana hiç inandırıcı gelmiyor bunlar. Olmayan parayı taahhüt ediyorlar RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - mvsr - 06-07-2023 Bende hiçbirine güvenmiyorum.Hakan gitti bunlar (hiçbir bilgim yok haklarında) geldi derim.Kimsenin parasını bu kulüp için harcayacağını düşünmüyorum.Bizden arma sevdalısı çıkmaz Yunus Emre'yi seven ve Yunus Emre için gelen çıkar. RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 06-07-2023 Ortalık 56 çok eğlenceli işler oluyo Giresun küçük ama enerjisi mükemmel lan ! Yeni başkan gümbür gümbür geliyor taraftardan sorumlu yönetici recep ulu tanımıyorum ama gelince kesinlikle tanışacağım . . . Şehrin mülki amirinden tut siyasetçisine, kulüpten tut vekile simitçiden tut börekçiye mahkemedeki hakime kadar ne kadar etkili bi adam lan ... İş senin tarafın benim tarafıma dönmüş Giresunda ... Konudan bağımsız nahid başkan görkemi nasıl hem parasını yatırıp hemde elinden nasıl kaçırdığını anlattılar çok fena baştan aşağıya tecrübesizlik kokuyor ... 2. hk .... Bu arada alt yapı şuan Giresunda gündem oynayacak oluşu herkesin iştahın kabartmış torpili olanı as kadroya sokma derdinde düşmüş herkes .... |