Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - Shabry28 - 07-07-2023

Arias arabistana gitmiş

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sokakbaşımeyhane - 07-07-2023

(06-07-2023, 23:42)turkuaz_0628 Wrote: Ortalık 56 çok eğlenceli işler oluyo Giresun küçük ama enerjisi mükemmel lan ! Yeni başkan gümbür gümbür geliyor Smile taraftardan sorumlu yönetici recep ulu Tongue tanımıyorum ama gelince kesinlikle tanışacağım . . . Şehrin mülki amirinden tut siyasetçisine, kulüpten tut vekile simitçiden tut börekçiye mahkemedeki hakime kadar ne kadar etkili bi adam lan ...
İş senin tarafın benim tarafıma dönmüş Giresunda ...

Konudan bağımsız nahid başkan görkemi nasıl hem parasını yatırıp hemde elinden nasıl kaçırdığını anlattılar çok fena baştan aşağıya tecrübesizlik kokuyor ... 2. hk ....

Bu arada alt yapı şuan Giresunda gündem oynayacak oluşu herkesin iştahın kabartmış Smile torpili olanı as kadroya sokma derdinde düşmüş herkes ....

İşin ilginç tarafı adamların. bugünr kadar Giresun spor ile alakaları yok

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kerasus - 07-07-2023

(07-07-2023, 14:45)sokakbaşımeyhane Wrote: İşin ilginç tarafı adamların. bugünr kadar Giresun spor ile alakaları yok

İşte bizim sorunumuz tam olarak bu. Kimse adını stajını bile duymadığı adam birden bire çıkmış Giresunspor bizim kırmızı çizgimizdir sahipsiz bırakmayız diyebiliyor. Bu açıklamayı başka şehirde yapamazlar, yaptırmazlar. Lafı ağzına tıkarlar hemen. 2 Senedir takım ne durumda olduğu malum. Süper ligde iken bile destek olmazken alt lige düşünce sahip çıkıcam yatırım yapıcam demek mantık dışı. Belli ki batan geminin malları hesabı. Amatörü görmeden bizde biraz sebeplenelim demiş birileri.

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - chotanax - 07-07-2023

Adamların açıklamayı okuyordum ki stadın en ücra köşesinde bile bir tanecik reklamını görmediğim bir kişinin Giresunspor bizim kırmızı cizgimizdir dediğini gördüm ya, sonrasını okuma gereği duymadım.

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - sokakbaşımeyhane - 07-07-2023

(07-07-2023, 16:53)kerasus Wrote:
(07-07-2023, 14:45)sokakbaşımeyhane Wrote: İşin ilginç tarafı adamların. bugünr kadar Giresun spor ile alakaları yok

İşte bizim sorunumuz tam olarak bu. Kimse adını stajını bile duymadığı adam birden bire çıkmış Giresunspor bizim kırmızı çizgimizdir sahipsiz bırakmayız diyebiliyor. Bu açıklamayı başka şehirde yapamazlar, yaptırmazlar. Lafı ağzına tıkarlar hemen. 2 Senedir takım ne durumda olduğu malum. Süper ligde iken bile destek olmazken alt lige düşünce sahip çıkıcam yatırım yapıcam demek mantık dışı. Belli ki batan geminin malları hesabı. Amatörü görmeden bizde biraz sebeplenelim demiş birileri.

Bedava reklam yaptı Giresunspora daha aday olmadan irtwya havasını attı simdi bakıyorum 2-3 ay sonra geleceklermis...olgun Peker 2 yükleniyor

(07-07-2023, 16:53)kerasus Wrote:

Bedava reklam yaptı Giresunspora daha aday olmadan ortaya havasını attı simdi bakıyorum 2-3 ay sonra geleceklermis...olgun Peker 2 yükleniyor

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 08-07-2023

(07-07-2023, 17:55)chotanax Wrote: Adamların açıklamayı okuyordum ki stadın en ücra köşesinde bile bir tanecik reklamını görmediğim bir kişinin Giresunspor bizim kırmızı cizgimizdir dediğini gördüm ya, sonrasını okuma gereği duymadım.

iki akşam önce twitter'da spaces vardı. 
blackiron oradaydı hatta konuştu falan. canlı yayında bu kişinin adaylığı konuşuldu işte. maraton lideri yakını ile görüştüm 250 milyon ile geliyor falan dedi. 
blackiron da evet tanıyorum geçen sene çok basında gözükmese de bir sponsorluğu oldu demişti .. 1,5 milyon vermişti dedi yanlış hatırlamıyorsam.

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - mvsr - 08-07-2023

Serkan Cihan, Recep Ulu gibi isimlerin sözde adayların yanında yer almasına bakılırsa kahramanlık edasında olduklarını düşünüyorum.Bir mahsuru yok.Becerebilirlerse ne ala.Ama Blackiron işin içerisindeyse ben acayip kıllanırım.Zaten kendisi sus pustu.Dün twit atmış takımımızın yanındayız, çalışıyoruz diye.İyi billur geçiyor Giresun şehri ile helal olsun.

İnsanların kırmızı çizgisi Yunus Emre.Sevdası Yunus Emre.Giresunspor Yunus Emre kaynağı.Blackahmet gibi Johnny Sins vari mikmezler herhalde Tecavüzcü Coşkun gibi miksinler.

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kerasus - 08-07-2023

(08-07-2023, 08:16)semiko Wrote: iki akşam önce twitter'da spaces vardı. 
blackiron oradaydı hatta konuştu falan. canlı yayında bu kişinin adaylığı konuşuldu işte. maraton lideri yakını ile görüştüm 250 milyon ile geliyor falan dedi. 
blackiron da evet tanıyorum geçen sene çok basında gözükmese de bir sponsorluğu oldu demişti .. 1,5 milyon vermişti dedi yanlış hatırlamıyorsam.
Sponsor olmuş hemde 1.5 milyon ama basında gözükmemiş ? La olm resmen aklımızla başak geçiyorlar. Sponsorluğun amacı ne eğer basında gözükmeyeceksen. Yardım ettim kimsenin bilmesine ihtiyacım yok reklam için yapmadım dersin anlarım. Da adı üstünde reklam amaçlı 1.5 milyon harcıyorsun ve kimse duymuyor.

Bu arada konu dışı.. Yahu bu Nahid başkan hiç mi gururu yok Allah aşkına aklım almıyor artık. Yönetimindeki adam canlı yayına katılıp sana karşı bir önceki yönetimi savunup duruyor. Senin hırsız dediğin adamı savunup seni yalanlıyor ve 2 gündür ağzını açıp tek laf edemiyorsun. Bu klübü maaşlı çalışanı (hakan hoca) bu klübün başkanını aramaya bile tenezzül etmeden kulüpten ayrılıyor kafasına göre. Ve senin yöneticin o kişiyle foto paylaşıp unutmayacaz hakkın ödenmez falan diyorlar. Bukadar mı çaresizsin yahu bu adamlara karşı? Daha yakında birkaç yöneticin ortada bırakmış zaten. Kendi yönetimine aldığın adamlar dahi seni iplemiyor. Koskoca milletvekilleri siyasiler nasıl seni ciddiye alıp milyonlar döksün önüne? O koltuğun hiç mi ağırlığı olmaz yahu. Bu karadere bu klüp için napmış yada senin yönetiminde cebinden kaç para ortaya saçmışta ağzını dahi açamıyorsun ona karşı.

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - semiko - 08-07-2023

aday olan kişi siyasi olarak mhp kökenli. serkan cihan zaten istanbul'da mhp de recep ulu'da keza öyle .
yani o kanattan ilerliyor işler. ama bu kadar para ile gelmesi çok suyu bulandırıyor.
diş hastanelerine baktım istanbul'da 5 tane var . para bu sonuçta kolay kazanılmıyor.