Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kerasus - 16-07-2023

Kadir için ortada dolanan 3-3.5 milyon rakamları bir tek banamı abartı geliyor? Hayır para saçan bir kulüpte değil sıradan bir Alman takımı yani. Kaçırmak istemeyeceği önemli bir yıldız adayı da değil. Kıytırık süper ligde bile kadroyu 11 kişiye tamamlamak zorunda olmasa hiç şans verilmeyen birinden bahsediyoruz. Ha izleyip potansiyel görmüş ve geleceğe yönelik elde bulunsun dersin ama 3 milyon gömmezsin bence. 1 milyon verir vermez bana göre. Onunda %40 ı Orduya gidecek zaten, kalan para için oyunu yollanacak durum değil. Ama 3 milyon rakamı doğruysa bize kalır 1.8.hiç düşünme koyver gitsin.

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - ArmanınPeşinde - 16-07-2023

(16-07-2023, 11:33)kerasus Wrote: Kadir için ortada dolanan 3-3.5 milyon rakamları bir tek banamı abartı geliyor? Hayır para saçan bir kulüpte değil sıradan bir Alman takımı yani. Kaçırmak istemeyeceği önemli bir yıldız adayı da değil. Kıytırık süper ligde bile kadroyu 11 kişiye tamamlamak zorunda olmasa hiç şans verilmeyen birinden bahsediyoruz. Ha izleyip potansiyel görmüş ve geleceğe yönelik elde bulunsun dersin ama 3 milyon gömmezsin bence. 1 milyon verir vermez bana göre. Onunda %40 ı Orduya gidecek zaten, kalan para için oyunu yollanacak durum değil. Ama 3 milyon rakamı doğruysa bize kalır 1.8.hiç düşünme koyver gitsin.

En fazla 100.000€ gibi bir para teklif etmiştir. O 3 milyon rakamı muhtemelen TL aslında.

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - 123456 - 17-07-2023

3 milyon Euro teklif ediliyorsa, satışı göster 200 bin Euro. 2.8 Milyon Euroda hazırlık maçı için iste .Ordu babayı alsın.

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - Giresun28 - 18-07-2023

Kadir sol ayaklı olduğu için ilgi olması çok normal ayrıca menajeri Mirsad Türkcan bu çok önemli çünkü yurtdışına çok topçu pazarlıyorlar ağları geniş bununda etkisi vardır ama ben 3 3.5 civarı teklif olduğunu sanmıyorum sonuçta biraz araştırma yapsalar maddi olarak zor durumdasın getirse 1.5 2 verse yine kabul edeceksin hadi ilgilenen takım yapmasın menajeri der bunu komisyonu daha fazla alır 2 civarı bir teklif olursa satmak lazım bence 1.2 kalır bize bu parayla Kuwas Mejia Ferhat Murat Cem Alperi ikna etme ihtimalin çok yüksek olur bu 5 topçuya Erol Faruk Çekdar Savicevici katarsan aslında bu ligde şampiyonluk bütçeli takımlar dışı her takımda oynayabilecek 9 topçun olur ve devreye kadar makul puan toplarsın devredede duruma göre tahtayı açarsan takviye sayın artar yada azalır ki bence Murat Cem ve Mejia Kadir satılmasa dahi ikna edilmeli sonuçta Murat Cemin maliyeti düşük kanat oynatabilirsin Mejiada bu lig için yeterli bir isim Erol Mejia Çekdar Savicevic Murat Cem orta saha beşlisi ocağa atar seni bir şekilde Onurcan konusunda ise Ferhat ikna edilirse kesin gitsin zaten geçen sene ona güvenilip yola çıkılması hataydı hiçbir zaman burayı sahiplenmedi ona 3 trilyon ödeme yapılacağına Mejiayı alıp Ferhatı ikna etmeye çalışırdım ama Onurcan şunu unutuyor sen 3.ligden Bursaya geldin yine oynayamadın bu kulüp o sezon aldı seni bir dahaki sezon şampiyon oldun 2 sezon süper lig kadrosunda tuttu bir sezonda 1. kaleci şansı verdi ki bu bence düşmemizi hazırladı 3.lig kalecisiyken burada piyasan oldu bu aidiyeti başka adamdan beklemem ama Giresunlu adamdan beklerim bu şansı sana başkada kimse vermezdi

Ferhat
Talha Senghor Alper Faruk
Erol Mejia
Murat Cem Çekdar Savicevic
Kuwas

Eğer Kadire gerçekten teklif varsa satıp şu kadroyu kurarsak ben şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum iş yapabilecek bir takım devrede tahtayı açıp bir sağ bek bir stoper 1 kanat 1 forvet 4 takviyeyle daha sağlam takım oluruz ki yapılamayacak bir kadro değil şu yazdığım Murat Cem Mejia zaten full oynayacağı için kesin gelir Alperin Süper ligden teklif alabileceğini sanmıyorum Kuwasta parasına bakar artık

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - kerasus - 18-07-2023

Bu arada aklıma gelmişken... Geçen de klüp açıklama yayınladı. İşte Aziz Behiç için DK dolayısıyla yatacak olan 153 bin dolar haberleri çıkmıştı. O para yatmadı diyor, yatsa bile borçlara gidecek bize kalmayacak falan diye resmi açıklama yayınlamışlar. Tamam da abicim ne alaka? Nerden icap etti bu açıklama? Biz sana para yattı da sen gidip Rus karılara yedirdin demedikyaSmile Sende zaten o parayı A kişisin yada firmasına olan borca verecektin. E şimdi banka direk kesip belki B kişi yada firmasına olan borcunu ödüyor. Yani değişen bişey yok. Öyle yada böyle total borç 153 bin dolar karşılığı kadar aşağı düşecek. Benim bilmediğim başka ne gibi bir anlamı var bu açıklamanın acaba?

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - turkuaz_0628 - 18-07-2023

Fiksür çekimini izledim söve söve her kim varsa bu takımın düşmesine sebep ............................... koyim !

RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler... - Pangal - 19-07-2023

(18-07-2023, 22:23)kerasus Wrote: Bu arada aklıma gelmişken... Geçen de klüp açıklama yayınladı. İşte Aziz Behiç için DK dolayısıyla yatacak olan 153 bin dolar haberleri çıkmıştı. O para yatmadı diyor, yatsa bile borçlara gidecek bize kalmayacak falan diye resmi açıklama yayınlamışlar. Tamam da abicim ne alaka? Nerden icap etti bu açıklama? Biz sana para yattı da sen gidip Rus karılara yedirdin demedikyaSmile Sende zaten o parayı A kişisin yada firmasına olan borca verecektin. E şimdi banka direk kesip belki B kişi yada firmasına olan borcunu ödüyor. Yani değişen bişey yok. Öyle yada böyle total borç 153 bin dolar karşılığı kadar aşağı düşecek. Benim bilmediğim başka ne gibi bir anlamı var bu açıklamanın acaba?

Size para geldi borcumu ödeyin diyen çıkmasın diye yapılmış gibi duruyor.

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve FİKSÜR ! - bulancak28 - 19-07-2023

Malatya çekilmiş.

18 takım olacak lig.

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve FİKSÜR ! - sy200028 - 19-07-2023

İlk hafta içeride Bodruma oynuyoruz

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve FİKSÜR ! - kerasus - 20-07-2023

Gün geçmiyor ki yönetim marka değerini düşürmek için yeni bir hamle yapmasın. Neymiş efendim, yeni sezon kombinesi sadece 20 adet satıldı diye resmi açıklama yayınlıyor. Hayır yani beklentiniz nedir tam olarak? Binlerce kişi bunu duyar duymaz hemen 4000 TL yatıracak senin paf takımını izleyebilmek için. Bu klübe kim gelirse gelsin ilk icraati marka değerini düşürmek oluyor. Sonra buna bağlı olarak gelirleri kombine gelirleri düşünce başlıyorlar ağlamaya. Yardım-Bağış toplamak ile Kombine satmayı ayırt edemiyorlar. Kombine satmak adı üzerinde zaten, satış. Yani bir ürün-hizmet karşılığı aldığın bir para. Para olarak istediğin nedir? 2000-4000 gibi ücretler. Peki hizmet olarak verdiğin şey nedir? Paf takımı oyuncuların ile küme mücadeleni izletmek. Hiç mi yönetim kurulunda size uyaran akıl veren yok, bu hizmetin karşılığı 4000 TL olamaz diye? Vereceğin ürün-hizmetin 10 katı ücret talep edersen satamazsın, elinde kalır. Bu basit ticari mantığın nesini anlayamıyorsunuz yav. Bukadar en temel en basit ticaretten dahi anlamıyorsanız siz nasıl zengin oldunuz cidden merak ediyorum. Örneğin kendi insaat firman var diyelim. Siz bu kafayla Aksu tarafında 1+1 üstelik doğalgaz dahi olmayan bir ev yapıp İstanbuldaki piyasaya göre fiyat belirleyip 30-40 Milyona satmaya çalışırsınız muıhtemelen. Ama öyle olmuyor, yaptığınız eve göre fiyat belirleyip kolayca satıp gayet güzel zengin oluyorsunuz. Ve de en önemlisi hiç kendi şirketlerinizde de markanızı küçük düşürecek açıklamalar yapıyor musunuz? hayır. Öyleyse bunda artniyet var demektir. Hiçbiriniz Giresunsporu düşünerek hareket etmiyorsunuz. Giresunsporun kombine forma vs satması, sponsorluk satıp kasasına para koyması umrunuzda bile değil. 

Ha diyeceksiniz efendim klübün maddi durumu iyi değil, takıma destek vs. Hah işte bu dediğiniz şeyin adı bağış yapmaktır.