2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version +- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum) +-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130) |
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - ArmanınPeşinde - 27-07-2023 Yanlış görmediysem eğer Furkan'ın yaptığı presle kazandık topu, asisti de o yaptı tabi doğal olarak. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - cotanak88 - 27-07-2023 Sol tarafta kim oynuyor bilmiyorum ama ordan güzel bindirmeler geliyor bekle uyumu iyi, stoperlerden 2 numara fena değil 7 numara kim bilmiyorum ama aşırı amatör sıfır yetenek sadece koşuyor..maçta goller haricinde pozisyon yok ama oyun olarak ezilmiyoruz RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 28-07-2023 Gençler fena değiller, elbet içlerinde heyecandan sıkıntı yaşayanlar var ama meja ve murat için gelecek diyorlar, saviçeviç sakat olduğundan yok o da gelir ise ilk yarıya atarız kendimizi ama ben devre arasında bahse konu parayı savurup gelecez diyen abiler almaz ise nahid başkan için zor görüyorum tranfer olayını, şehrin siyasi ekibi ne hikmetse hala destek göstermiyorlar, hadi hk. öyleydi nahid başkanın almasına müsade edenler nerede ? neler oluyor ? şirketleşecek eninde sonunda takımda hafif bi düzlüğe çıkmalıyız evvela ... RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 28-07-2023 7 numara şahin . istekli ama bir yere kadar . ben hala şahin'in bekte oynaması düşüncesindeyim. faruk'tan daha iyi açık olur gibime geliyor. mejia murat erol orta sahası bizi baya götürür. savicevicten para kazanalım bari ibişin oynama gibi düşüncesi yok . RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Giresun28 - 28-07-2023 Anladığım kadarıyla yönetimin düşüncesi Mejia ve Murat Cemle hemen anlaşıp Ferhat ve Kuwasıda ağustos ortasına kadar kulüp bulamazlarsa ucuza getirmek bu 4 futbolcu bir şekilde ikna edilmeli üstüne kadrodaki Erol Faruk Savicevic Çekdar Kadiride katarsak 9 tane bu ligde oynayabilecek futbolcu ile zaten kalite düşük olan ligde devreye kadar belli bir puanı toplarız ama devrede tahtayı açamazsak işin sonu her türlü hüsran olur RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - ArmanınPeşinde - 30-07-2023 Hoca Manisa FK maçının kadrosuyla çıkmış. Şu kanatlara ve Anıl Yiğit'e bir çözüm bulabilsek çok güzel olacak. RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - sy200028 - 30-07-2023 (28-07-2023, 10:18)Giresun28 Wrote: Anladığım kadarıyla yönetimin düşüncesi Mejia ve Murat Cemle hemen anlaşıp Ferhat ve Kuwasıda ağustos ortasına kadar kulüp bulamazlarsa ucuza getirmek bu 4 futbolcu bir şekilde ikna edilmeli üstüne kadrodaki Erol Faruk Savicevic Çekdar Kadiride katarsak 9 tane bu ligde oynayabilecek futbolcu ile zaten kalite düşük olan ligde devreye kadar belli bir puanı toplarız ama devrede tahtayı açamazsak işin sonu her türlü hüsran olur Bizi bekleyen esas sıkıntı borcu ödeyemezsek puan silme cezası gündeme gelir. Loca satışı yok kombine satışı yok yönetim desen ağlıyor acil paralı biri lazım oda Giresunda varda yok RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 31-07-2023 faruk'u açık yapalım abi net ciddiyim ya . anıl konusu evet biraz sıkıntı. keza bu sıkıntılı ortamda bir de kadir gitmesi falan teklif dahi edilemez. fatih biraz iyi gibiydi sanki ama bilemedim yine de RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - sy200028 - 31-07-2023 Maçı izledim biraz rakip müsade ederse bir iki top yapmaya çalıştık. Ama en kötüsü defans topu alıp direkt ileriye şişiriyor. Doğal olarak pivot forvet olmadığı için her top rakipte kalıyor. Belli bölgelerde çok büyük eksiklikler var herkes gençler demişte altyapısı çok güçlü olan takımlar bile tecrübe karşısında alt ligi boyadı ligin ilk haftalarında takımlar oturmadan bir iki galibiyet alabilsek çok güzel olacak sonrası için bu kadro çok büyük sıkıntı özellikle kale ve forvet sıkıntısı RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - mvsr - 01-08-2023 Daha fazla maç yapmamız gerekiyordu. Kampı bitirip şehre dönüyoruz.Ardı ardına gelen mağlubiyetler sonrası milli takım arası can suyu olacak diye haberlere hazır olun. |