Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız!
2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - Printable Version

+- Giresunspor.Net - Herkes Sever Biz Taparız! (http://www.giresunspor.net/forum)
+-- Forum: Giresunspor.Net Forumları (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Giresunspor Gündemi (http://www.giresunspor.net/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Thread: 2023- 2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... (/showthread.php?tid=1130)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 01-08-2023

(01-08-2023, 07:32)mvsr Wrote: Daha fazla maç yapmamız gerekiyordu.
Kampı bitirip şehre dönüyoruz.Ardı ardına gelen mağlubiyetler sonrası milli takım arası can suyu olacak diye haberlere hazır olun.

bence de . bu çocukların maç kavramını iyi anlaması lazımdı . 
lige baktımda altımıza almamız gereken takım sayısı ile takımların kurduğu kadro hiç örtüşmüyor.
erzurum altay ve biz yasağı açamadık.
erzurum geçen seneki kadro biraz duruyor. altay da keza öyle 42 yaşında murat uluç oynuyordu bi ara . 

gençler, adana , altay , erzurum, bolu , tuzla belki urfa manisa. 
bunları bir ihtimal geçebiliriz. diğerlerinin yanına yaklaşamayız bence. hele bodrum falan ilk hafta fark atmasa bari .

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - ensonüye - 01-08-2023

Kolombiya basınına göre Meija,Atlético Nacional ile anlaşma sağlamış.

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 01-08-2023

Ben artık kuwasi meija ve cem geleceklerine ve devre arasında tahta açılacak masalına inanmıyorum, biz tak diye para koyacak biri gelmediği sürece seri şekilde düşeceğiz hazır olun derim, siyasi olsun mülki olsun oralardanda iş çıkmaz artık 3-5 gelip geçiciler harici takımın yıllar sonra süper ligde oynadığını görmek bize nasip oldu güzeldi değişik haz aldık şimdi dönebiliriz umarım burada takılır kalırız biraz dicemde çok zor kadro yapılan hazırlık maçları itibarıyla yetersiz aşikar varmı bi çare yok devam hem bi kaç ordu takımı var bi iki sefer derbi filanda olur Smile

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - sy200028 - 02-08-2023

Mejia başka takımla imzaladı zaten

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - bulancak28 - 02-08-2023

Mejia kiralık değil miydi zaten?

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 02-08-2023

(02-08-2023, 14:44)bulancak28 Wrote: Mejia kiralık değil miydi zaten?

tr de lisansı bizde olduğu için oynayabiliyordu fesih vb işlemle bitmedi yani sözleşme

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 02-08-2023

Sırt, göğüs ve kol forma reklamlarımız yine bilindik isimlere sağ olsunlar verilmiş, istikrarlı şekilde o marka ve isimler olsun alıyorlar, üzücü durum şu ki haberi okuyunca yuh mk dedim demirspora yuka tel 55 milyon vermiş bu reklam için ayrıca kayserispor hatta bi takım daha vardı onlarında reklamı neyse Giresunlu firmalarımız allah çok versin başka takımlara verirler ekmeği Giresundan yiyip başta freşa, tirebolu çay ( nerdeyse ankarada satılmayan market yok) bahçeşehir koleji, başganım doğa kollejjjlerinden belki verir Smile ve bir çok firma allah nasıl bliyorsa öyle yapsın Tongue

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 03-08-2023

Tarihinin en iyi forma tanıtımını bu seneye saklamış bizim kulüp Smile valla yönetiliyormu, yönetilmiyormu bilmiyorum ama değişik bir sezon bizi bekliyor ! Heee bu arada bu fiyattan herkesten kopmuş ilgisini kaybetmiş durumdaki kulübe forma alacak taraftar sayısı bizde 300 bilemedin 500 (o da yok gibi de ) fiyatları günceller yakında başkan !

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - turkuaz_0628 - 03-08-2023

Aynı sene çıktığımız adana demirspor 3.senesinde avrupada ilk kez katıldılar üst tura yükseldiler, fıkra bu kadar.... senin ben ta ananı avradını s.kim ....................................................

RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ... - semiko - 04-08-2023

(03-08-2023, 23:05)turkuaz_0628 Wrote: Aynı sene çıktığımız adana demirspor 3.senesinde avrupada ilk kez katıldılar üst tura yükseldiler, fıkra bu kadar.... senin ben ta ananı avradını s.kim ....................................................

abi çok güzel diyorsun da ( eskiyi savunmak için demiyorum ) adamlara bu sene yukatel sponsor oldu. koskoca montellayı getirdiler hoca yaptılar. 
peşine kluivert getirdiler. 
biz daha değirmeni döndüremiyorduk . 
imalat sektöründe bir laf vardır ; para, para ile kazanılır. 
adamlar yatırımı doğru yerde doğru zamanda yaptılar. evet paraları vardı katladılar. gittiler çöp sameti fenere itelediler. 
bi o kadar daha çöp olan yıllarca yedek bekleyen semihi stoper yaptılar. 
herşeye rağmen bir potansiyel vardı yaptılar. biz de o da yoktu.
gzt istediğinde verselerdi kulübü bizde bugün çok başka şey konuşuyor olurduk . 
gzt dediğim albayraklar .

ha birde sahiplenme olayı gelmeli artık .
sahiplenmeden kastım hani samsun başkanının ; sataram ha kulübü dediği gibi.
para veya güç seninle orantılı olunca hata yapman minimuma düşüyor.
yani güçte para da cepten gidiyor hesabı . öyle olmayınca tabi gelen giden yer.
yemese bile oteli varsa orada kamp yaptırır ( dursun özbek Big Grin )
marketi varsa oradan alışveriş yaptırır vs vs .
her türlü götürür.
almadan vermek allah'a mahsus .
o nedenle herkes bir şekilde alır .